Synofit: een uniek product met Groenlipmossel en Curcumine

Ingrediënten van Synofit


Hieronder ziet u een gedetailleerd overzicht van de ingrediënten van Synofit per dagelijkse aanbevolen dosering.

U kunt erop klikken om het te vergroten.

Synofit ingredienten

Groenlipmossel en Curcumine

Groenlipmossel en Curcumine - Groenlipmossel voor de gewrichtenDe Groenlipmossel bevat bijzondere Omega-3 vetzuren en Glycosaminoglycanen


De Groenlipmossel (Perna canaliculus) is een schaaldier dat uitsluitend leeft in de zuivere wateren rond Nieuw-Zeeland. De Groenlipmossel is een bron van Glycosaminoglycanen (waaronder Glucosamine en Chondroïtinesulfaat) en Omega-3 vetzuren.  Naast EPA en DHA gaat het om de bijzondere vetzuren ETA, ETE en DTA. De Groenlipmossel kan in het bijzonder in de Marlborough Sounds goed leven. Daarom wordt dit gebied beschermd en wordt de Groenlipmossel speciaal hier gekweekt. De “International Conservation Organisation Blue Ocean Institute” rangschikte de Nieuw-Zeelandse Groenlipmossel als één van de twee meest ‘eco-friendly seafoods’ van de wereld.

Groenlipmossel en Curcumine - Curcumine voor de gewrichtenCurcumine beschermt gezonde cellen en weefsels


Curcumine (Curcuma longa) is het belangrijkste actieve bestanddeel uit de specerij Kurkuma, ook wel Geelwortel genoemd. Deze plant maakt deel uit van de Gemberfamilie. Curcumine is 100% natuurlijk en wordt in India al eeuwen gebruikt, onder meer voor het kruiden van voedsel en als kleurstof voor kleding. Curcumine is een antioxidant met een beschermende invloed op gezonde weefsels en cellen.

Vitamine C en Ribes nigrum


Naast Curcumine bevat de gewrichtsformule van Synofit Vitamine C en het blad van de Zwarte bes (Ribes nigrum). Vitamine C ondersteunt een normale werking van het immuunsysteem en helpt bij het behoud van gezond kraakbeen. De actieve stoffen in Ribes nigrum hebben een verzorgende invloed op spieren en gewrichten.

De capsules van Synofit


Naast Synofit Vloeibaar (verkrijgbaar in een fles van 400 ml of 200 ml) zijn er ook Synofit Vloeibaar Capsules verkrijgbaar. Deze capsules zijn langer houdbaar en eenvoudiger mee te nemen met vakanties en uitstapjes. In tegenstelling tot onze ‘oude’ capsules met droge inhoud, zijn de Synofit Vloeibaar Capsules wél geschikt voor de opbouwdosering.

Let op! Synofit is een unieke combinatie van ingrediënten


Synofit is het enige product dat 100% pure Groenlipmossel (GLMax™) in een vloeibare, gestabiliseerde vorm bevat. Dit betreft dus géén extract!
Synofit is ook het enige product waarin Curcumine en Ribes nigrum aangevuld is met een hoge kwaliteit Groenlipmossel. Synofit is dus dubbel uniek!

Er zijn veel verschillende producten met Groenlipmossel te koop. Dit is waarom de Groenlipmossel van Synofit (GLMax™) úw eerste keus zou moeten zijn:

  • De mosselen worden zorgvuldig geoogst om duurzame en krachtige mosselkoloniën te behouden.
  • De verwerking gebeurt vrijwel direct na de teelt, zodat u een zo vers mogelijk product ontvangt.
  • We gebruiken bij de Groenlipmossel geen nutteloze toevoegingen of vulstoffen, en de Groenlipmossel wordt niet verwerkt tot een concentraat of poeder - het enige wat u in onze formulering aan Groenlipmossel vindt is 100% originele Groenlipmossel - en niets anders!

Verder maakt Synofit gebruik van een speciale Bio-Curcumine (BCM-95®) die extra goed door het maag-darmkanaal kan worden opgenomen.

 

Synofit Gewrichts Gel en Synofit Sport Gel


De ingrediënten van Synofit Gewrichts Gel zijn:
Water, Polysorbaat 20, Groenlipmosselextract, Parfum, Glucosaminesulfaat, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Carbomeer, Triethanolamine, Methylsalicylaat, Natriumchondroïtinesulfaat, Rozemarijn (Rosmarinus officinalis) bloemenolie, Zwarte bes (Ribes nigrum)-extract, Capsicum frutescens-extract, Citral, Citronellol, Coumarine, Eugenol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Butylphenyl methylpropional, Limoneen, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexeen carboxaldehyde.
De Synofit Sport Gel bevat daarnaast óók Arnica.