Nieuws van Synofit

Misschien was het u nog helemaal niet opgevallen, maar de verpakking met 30 Synofit Premium Capsules wordt niet meer geleverd. Dat was voorheen de kleinste verpakking met Synofit Premium Capsules. Vanaf heden is dat de verpakking met 60 capsules geworden.

Waarom kan ik geen 30 Synofit Premium Capsules meer kopen?

In verhouding was deze kleinste verpakking met Synofit Premium Capsules het duurste ten opzichte van de andere verpakkingen.
Wanneer u een opbouwkuur zou volgen met deze verpakking (een opbouwkuur betekent 3 capsules per dag), dan zou dat u per dag zo’n € 4,00 kosten. Bij de verpakking met 60 capsules is dat € 3,00 en bij de verpakking met 120 capsules is dat nog € 2,62.

Deze verpakking met 30 Synofit Premium Capsules is vanaf heden niet meer leverbaar

Deze verpakking met 30 Synofit Premium Capsules is vanaf heden niet meer leverbaar

U begrijpt dat er maar weinig klanten zijn die dan nog interesse hebben in die kleinste verpakking, met name omdat de capsules zo gemakkelijk langer houdbaar zijn. Wanneer het mogelijk is, adviseren we daarom altijd te kiezen voor de grootste verpakking – die met 120 Synofit Premium Capsules. Deze verpakking is dus geschikt voor zowel de opbouwkuur als de onderhoudsdosering.
De verpakking met 30 capsules bleek bij nader inzien geen succes: sommige klanten gebruikten deze verpakking om er een opbouwkuur mee te volgen omdat dit de goedkoopste verpakking was, maar uiteindelijk volgden zij een te korte opbouwkuur van maar 10 dagen (met gebrekkige tevredenheid tot gevolg) óf ze waren alsnog veel duurder uit nadat ze ontdekten dat er meerdere (4!) verpakkingen nodig waren om 40 dagen de opbouwkuur te kunnen volgen. We hopen dat voor degenen, die de verpakking met 30 capsules terecht alleen bestelden voor de onderhoudsdosering (2 of 1 capsule per dag), de verpakking met 60 capsules ook aan de behoefte voor een kleinere verpakking voldoet.

Hoe zit dat dan met Synofit Premium Vloeibaar?

Bij Synofit Premium Vloeibaar ligt dit anders. Dit zijn flessen met een pure vloeistof, die bij dagelijks gebruik regelmatig worden blootgesteld aan de lucht. Dat heeft consequenties voor de houdbaarheid, wat betekent dat u geen onderhoudsdosering kunt volgen met de flacon met 400 ml Synofit Premium Vloeibaar. De flacon met 200 ml Synofit Premium Vloeibaar is dus de enige geschikte verpakking voor het volgen van een onderhoudsdosering met Synofit Premium Vloeibaar. Voor de opbouwkuur wordt, vanwege de relatief lagere kosten, de flacon met 400 ml Synofit Premium Vloeibaar geadviseerd. Bij een gebruik van 10 ml per dag (opbouwkuur) is deze flacon ruim binnen de houdbaarheidstermijn van 45 dagen leeg.

400 ml Synofit Premium Vloeibaar

Synofit Premium Vloeibaar

De originele, pure Synofit Premium
     vloeistof
Groenlipmossel, Curcumine, Zwarte
     bes-blad
Mét Boswellia
Vloeibaar
Geen capsules of pillen slikken
Tot 45 dagen na openen houdbaar
Eerst 10, later 5 ml per dag
De echte Synofit-smaak!
2 keer per dag innemen (later 1-2 keer)

120 Synofit Premium Capsules

Synofit Premium Capsules

Bevatten de Synofit Premium
     vloeistof
Groenlipmossel, Curcumine, Zwarte
     bes-blad
Bevatten geen Boswellia
Capsules met vloeibare inhoud
Gemakkelijk mee te nemen
Lang houdbaar
Eerst 3, later 1-2 capsules per dag
Geur- en smaakloos
3 keer per dag innemen (later 1-2 keer)