Gepubliceerd op 27 November, 2017
imageimageimageimagesocial media links

Internationale Therapeutenbeurs 2017

helping text from link assets

Ook dit jaar was Synofit weer aanwezig op de Internationale Therapeuten beurs. Zie ook de blog van vorig jaar. Dit jaar werd de beurs op 18 en 19 november gehouden in Houten. Dit jaar stond de schijnwerper op ons nieuwe product Synofit Cardio Care dat op 1 januari 2018 gelanceerd wordt. Dit jaar werd ook Synofit Skin Care op de markt gebracht. Een nieuwe lijn naast onze oude vertrouwde producten PremiumBasicJoint Care en Synofit Magnesium Plus die natuurlijk niet ontbraken in onze stand. Het Synofit team stond klaar om ieders vragen te beantwoorden.

Synofit Groenlipmossel Vloeibaar en Synofit Groenlipmossel Basic

De meeste bezoekers (vooral therapeuten en winkeliers) zijn bekend met ons product Synofit Groenlipmossel Vloeibaar. Ook Synofit Groenlipmossel Basic, het vereenvoudigde product met alleen vloeibare Groenlipmossel en Vitamine C, is bij velen al bekend en in het winkelschap ‘ingeburgerd’ (en is ook geschikt voor mensen met een kleinere portemonnee). Het blijft vooral erg motiverend om op zo’n beurs van voorbijgangers te horen dat ze Synofit Premium kennen en dat de producten veel voor hen en hun cliënten betekenen. Synofit groeit elk jaar weer en is ondertussen een bekend begrip onder veel consumenten als verkopers.

Introductie Synofit Cardio Care

Het allernieuwste product van onze lijn is Synofit Cardio Care. Synofit Cardio Care is een gepatenteerde vloeibare totaalformule voor het hart en het behoud van een verantwoord cholesterolgehalte ontwikkeld door artsen. Synofit Cardio Care geeft een extra ondersteuning in combinatie met een gezonde levensstijl. Zo blijft u fit én vitaal door het leven gaan. Synofit Cardio Care bevat o.a. de Omega-3 vetzuren EPA en DHA en Monacoline K uit Rode gist rijst. Deze combinatie is goed voor uw hart en bloedvaten en helpt bij het behoud van een verantwoord cholesterolgehalte.

Samengevat was het weer een leuke beurs met veel positieve, bemoedigende contacten. Indien van toepassing worden de contacten in de week na de beurs nog opgevolgd. Ook als u niet op de beurs was, maar wel graag iets wilt bespreken met Synofit, dan kan dat (via de Klantenservice of via de vertegenwoordiger voor winkels en therapeuten).

Gepubliceerd op 27 November, 2017
imageimageimageimagesocial media links
Tags:
Evenementen
Verder lezen