Nieuws van Synofit

Synofit nu ook online te koop in België

Enkele weken geleden is de website van Synofit in België, www.synofit.be, gelanceerd. Voor onze klanten uit België is het nu dus ook mogelijk om Synofit dichter bij huis te bestellen en om met voor hen gangbaardere betaalmethoden te werken. Ook zal de levertijd voor hen aanzienlijk verbeteren nu het Belgische bedrijf en onze partner MediXS de productenstroom reguleert.

Een tweetalige website

Omdat een groot deel van België Franssprekend is, is de nieuwe website tweetalig: een Vlaams gedeelte en een Frans gedeelte. Door dit Franse gedeelte hopen we ook potentiële Synofit-gebruikers in andere Franssprekende gebieden (Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland) te bereiken.
Wist u trouwens dat er ook al vergevorderde plannen zijn voor een website en voor uitgebreide distributie van Synofit in Zwitserland? We hopen u daar later verder over te berichten.

Winkels in België

Al enige tijd waren er in België enkele winkels en apotheken die dolgraag Synofit wilden verkopen. Sinds de registratie van Synofit als voedingssupplement bij de federale overheidsdienst in dit land, is het in een stroomversnelling gekomen. Op www.synofit.be/dealers kunt u zien welke winkels er nu al Synofit verkopen in België. Verder kunnen apotheken het altijd bestellen bij onze partner MediXS aan de hand van een zgn. CNK-nummer. Als u dus eens op vakantie bent in België, en u heeft een nieuwe verpakking van Synofit nodig, dan kunt u hier gebruik van maken.

Woont u in België?

Dan kunt u zich inschrijven voor de Vlaamse Synofit-nieuwsbrief via www.synofit.be/contact.