Nieuws & Inspiratie

In beweging blijven op vakantie

aug 3, 2022

In beweging blijven op vakantie is belangrijk om uw spieren en gewrichten soepel te houden. Daarnaast zorgt het ervoor dat uw spierkracht en gewricht op peil blijven.

Soms is het echter lastig om op vakantie in beweging te blijven. Tijdens de vakantie is namelijk alles ineens anders. Uw dagelijkse routine, met alle beweging en sport, verandert. Bewegen op vakantie hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Met een wandeling op het strand verbrandt u namelijk al meer calorieën dan wanneer u op de gewone weg of hardloopband loopt.
Heeft u (nog) meer inspiratie nodig om te bewegen op vakantie? Hieronder vindt u 10 activiteiten die niet alleen goed zijn voor uw gezondheid, maar ook erg leuk zijn.

1: Zwemmen

Zwemmen heeft onwijs veel gezondheidsvoordelen. Zo is zwemmen een low-impact sport die goed is voor de spieren, pezen en gewrichten. Daarnaast versterkt het de spieren en zorgt het voor een ontspannen gevoel.

2: Groepslessen

Vaak worden er door het hotel of de animatie veel verschillende activiteiten aangeboden. Dit is vaak nog leuk ook en wie weet leert u zelfs nog wat mensen kennen.

wandelen tips
hiken

3: Hiken

Bent u op vakantie in een bergachtig gebied? Dan kunt u misschien wel een hike plannen. Vaak komt u op prachtige plekken waar u met de auto niet zou kunnen komen. 

4: Wandelen

Wandelen heeft veel voordelen en kan op ieder zijn eigen niveau en tempo. Maak uw wandeling een stukje zwaarder in het zand en geniet hierbij van het uitzicht…

6: Volleybal

Vaak is er op de camping of het hotel een volleybalveld te vinden. Trommel de buren op en daag ze uit voor een wedstrijdje.

7: Badminton

Heerlijk in de buitenlucht met uw kind(eren) of partner en tegelijkertijd bent u in beweging. Te veel wind? Probeer dan speedminton!  

volleybal
suppen

8: Surfen

Vooral als het erg warm is, is het fijn om een activiteit op het water te ondernemen. Surfen en windsurfen zijn misschien nieuw voor u, neem dan een les en ontdek de golven!

9: Suppen

Suppen is super goed voor uw balans, buik- en armspieren. Probeer het eerst terwijl u zit op de plank, en wanneer u er klaar voor bent, kunt u gaan staan.  

10: Snorkelen

Valt er veel te zien in het water waar u op vakantie bent? Dan is snorkelen een leuke acitiviteit om te ondernemen. U bent lekker in beweging, terwijl u geniet van alle prachtige kleuren en vissen onder u. 

Zorg goed voor uzelf en uw gewrichten, spieren, botten en huid en geniet van de zon! 

Goed voorbereid op vakantie? Dan mag Synocare Skin Repair Cream niet ontbreken in uw koffer.

60 Synofit Basic Capsules

Waarin onderscheidt Synocare Skin Repair Cream zich van andere producten?

✓ Synocare Skin Repair Cream is gebaseerd op een succesvolle Afrikaanse receptuur
Unieke combinatie van de ingrediënten Tea Tree olie, Centella, Aloë vera en Vitamine E.
✓ Vitamine E is essentieel voor de huid, en heeft een beschermende werking tegen invloeden van buitenaf
✓ Door de combinatie van de ingrediënten heeft de crème een brede werking voor diverse huidproblemen
Ondersteunt herstel van de beschadigde huid krachtig
Verzacht jeuk veroorzaakt door de processierups, muggen en andere insecten.
Advies: breng naar behoefte een kleine hoeveelheid crème aan op de gewenste huidzones
Synocare Skin Repair Cream bevat 50 ml (€ 14,95)

Bekijk Synocare Skin Repair Cream