Waarom geeft Synofit Premium geen bijverschijnselen?

Synofit Premium is natuurlijk

Synofit Premium is een natuurlijk voedingssupplement. Afgezien van voedselallergieën of andere voedsel-gerelateerde verschijnselen, veroorzaakt Synofit Premium geen bijverschijnselen.
U heeft vast in de gebruiksaanwijzing de verschijnselen zien staan die toch aan het gebruik van Synofit Premium zijn gekoppeld. De meeste (los van allergieën) zijn gebaseerd op één of twee meldingen van klanten. Wij kiezen voor zekerheid en willen daarom u als klant zo goed mogelijk informeren voordat u met Synofit Premium begint. Want het is altijd zinvol om te weten waar u op moet letten.

Bij een allergie voor weekdieren kunt u waarschijnlijk geen Synofit Premium gebruiken. Meer informatie hierover vindt u in het artikel over de allergie voor weekdieren>>>

Curcumine kan problemen geven bij mensen met grote galstenen. Meer informatie hierover vindt u in het artikel over galstenen en Synofit >>>

Zijn er risico’s bij het gebruiken van Synofit Premium?

Mensen met een weekdierenallergie (allergie voor mosselen) kunnen Synofit Premium (en trouwens ook Synofit Basic) niet gebruiken. Synofit Premium bevat vloeibare Groenlipmossel, en dit geeft bij een allergie voor weekdieren vrijwel zeker binnen enkele dagen een vervelende reactie, zoals diarree, obstipatie, misselijkheid, huiduitslag, jeuk of duizeligheid.
Ook is bekend dat mensen met grote galstenen extra moeten opletten, omdat Curcumine de galblaas helpt samen te trekken. Dat is op zich een goede invloed van Curcumine, maar bij aanwezigheid van grote galstenen kan dit leiden tot een pijnlijke situatie.
Enkele klanten met diabetes merkten dat Synofit Premium invloed kon hebben op de suikerspiegel in het bloed. Anderen met diabetes merkten daar helemaal niets van. Dit is dus nog onduidelijk, maar als u diabetes heeft, is het ons advies om dit (vooral in het begin) scherp in de gaten te houden. Lees dan ook even ons artikel over de mate waarin onze producten suikerarm zijn.

Méér last van de gewrichten

Het komt ook wel eens voor dat iemand ervaart dat de conditie van de gewrichten tijdelijk achteruit gaat tijdens het gebruik van Synofit. Men ervaart dan pijn en stijfheid in de gewrichten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling bij een product dat juist op het behoud van gezonde gewrichten is gericht!
Toch hoeft dit niet altijd een alarmerende ontwikkeling te zijn. Lees hierover meer in het artikel over pijn bij Synofit.

Andere verschijnselen

Sommige gebruikers melden misselijkheid, vanwege de smaak van Synofit Premium Vloeibaar. Als u daar ook last van heeft, kunt u beter overstappen op de Synofit Premium Capsules. Deze zijn smaak- en geurloos.
Ook krijgen we door de toevoeging van Boswellia aan Synofit Premium Vloeibaar wel eens de melding dat de maag van een klant dit niet prettig vindt. Dat uit zich dan in brandend maagzuur, reflux vlak na inname en soms maagpijn. Dit kan ook opgelost worden door over te stappen op de Synofit Premium Capsules. Sommigen willen toch graag Synofit Premium Vloeibaar blijven gebruiken en nemen dit dan bijvoorbeeld tijdens de maaltijd in. Of men gebruikt een kleine hoeveelheid magere zuivel (of iets anders met Calcium) bij Synofit Premium om het maagzuur iets te neutraliseren. Als de maagzuurklachten aanhouden, adviseren we u echter om helemaal te stoppen met Synofit Premium Vloeibaar. Neem eventueel contact op met ons om de mogelijkheden verder door te spreken en voor persoonlijk advies.

Ik denk dat ik een ander bijverschijnsel ervaar dan beschreven…

Wanneer u iets heel anders ervaart, en denkt dat dit door Synofit Premium komt, dan is het raadzaam om even helemaal te stoppen met het product. Neemt de betreffende klacht dan af, en begint dit weer nadat u opnieuw begonnen bent met het gebruik, dan zou er wel eens een verband kunnen bestaan. Ook al kunnen we het niet altijd verklaren – iedereen zit weer anders in elkaar en kan dus een afwijkende ervaring hebben. Wij nemen uw verhaal dus altijd erg serieus. Belt u ons gerust even op als u er via deze methode zeker van bent dat een bepaald verschijnsel met het gebruik van Synofit Premium te maken heeft. Dat hoeft niet altijd een negatief verschijnsel te zijn, we horen ook geregeld ‘positieve bijkomstigheden’ van het gebruik van Synofit Premium!

Direct contact

Evelien DienderEvelien Diender
E-Mail | Telefoon
Ik help u graag

Klantenbeoordelingen

Reviews Synofit

Synofit scoorde gemiddeld een 9,12 uit 10 met 7.378 reviews.

Voordelen Synofit.nl

  • Kopen bij de bron
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 25
  • Kies zelf de leverdatum en verzendwijze
  • Antwoord op al uw vragen via e-mail, telefoon of chat
  • Professionele controle bij medicijngebruik

Synofit is bekend van:

Synofit is bekend van

Video: ontstaan Synofit

Video ontstaan Synofit

Gebruikt u medicijnen?

Laat dan door een apotheker controleren of u de producten van Synofit daarbij mag gebruiken. Meer informatie >>>

Certificering

Certificering

De productielocatie van de producten van Synofit is FSSC22000 gecertificeerd.

Verklaring verwijzingen

Synofit Premium en Synofit Basic bevatten Bio-Curcumine en Zwarte bes-blad
Synofit Premium en Synofit Basic bevatten Vitamine C
Synofit CurcuPlus bevat Bio-Curcumine
Synofit Bone Complex bevat Calcium, Magnesium, Vitamine K2, Vitamine D3, Zink en Mangaan