Nieuws & Inspiratie

Juist nu het buiten kouder wordt, blijven we graag gezellig binnen zitten bij de warme kachel. We gaan vaker met de auto en minder vaak met de fiets. En wat als er straks sneeuw ligt, als het glad wordt buiten?

Juist als het koud, glibberig of nat is buiten, komen we in de verleiding om maar stil in onze stoel te wachten tot het buiten weer warmer wordt. Maar denkt u alstublieft om de gewrichten, ook al gebruikt u al jaren Synofit: rust roest!

De invloed van kou op de gewrichten

sneeuw synofitOok in de winter is het van belang dat u in beweging blijft. Sommige mensen merken dat hun gewrichten bij koud weer helemaal stram worden. Anderen hebben hier niet zo’n last van, maar merken dit juist bij een hogere luchtvochtigheid. Hier is wel eens onderzoek naar gedaan, maar een wetenschappelijke relatie tussen de buitentemperatuur of luchtvochtigheid met de conditie van de gewrichten is tot dusver nog niet aangetoond.
Sommige wetenschappers denken dat door warmte de doorbloeding beter wordt, en dat daardoor sommige mensen zich in de zomer aanzienlijk beter voelen dan in de winter.

Bewegen in de winter

Hoe het ook zij: in de aankomende periode van vorst en mogelijke sneeuwval en gladheid is het zeer aan te raden om toch in beweging te blijven. Probeert u binnenshuis eens meer te bewegen, of bezoek bijvoorbeeld wekelijks een sportschool of een zwembad waar de temperatuur aangenamer is. U hoeft zich niet te overvragen: Het is niet nodig om buiten adem te raken of erg te zweten. ‘Gewoon’ minimaal een halfuur per dag rustig bewegen is voldoende.
En wanneer de eerste echte sneeuwval daar is: trek goed schoeisel aan en geniet van een heerlijke, verfrissende winterwandeling. Dat doet de mens goed!

Zorg goed voor uzelf en uw gewrichten, spieren, botten en huid en geniet van de zon! 

Goed voorbereid op vakantie? Dan mag Synocare Skin Repair Cream niet ontbreken in uw koffer.

60 Synofit Basic Capsules

Waarin onderscheidt Synocare Skin Repair Cream zich van andere producten?

✓ Synocare Skin Repair Cream is gebaseerd op een succesvolle Afrikaanse receptuur
Unieke combinatie van de ingrediënten Tea Tree olie, Centella, Aloë vera en Vitamine E.
✓ Vitamine E is essentieel voor de huid, en heeft een beschermende werking tegen invloeden van buitenaf
✓ Door de combinatie van de ingrediënten heeft de crème een brede werking voor diverse huidproblemen
Ondersteunt herstel van de beschadigde huid krachtig
Verzacht jeuk veroorzaakt door de processierups, muggen en andere insecten.
Advies: breng naar behoefte een kleine hoeveelheid crème aan op de gewenste huidzones
Synocare Skin Repair Cream bevat 50 ml (€ 14,95)

Bekijk Synocare Skin Repair Cream