Nieuws van Synofit

Als u even een ‘snelle’ vraag heeft voor het Synofit-team, kunt u ons natuurlijk bellen of e-mailen. Maar sinds kort is er ook een live chat-service. Enkele dames van het Synofit-team zijn bereid om op deze toegankelijke manier uw vragen vlot te beantwoorden.

Online of offline

Natuurlijk kunnen we niet altijd online zijn. Als we online zijn, ziet u de chat-badge rechts onderin uw scherm met de melding ‘Stel uw vragen en krijg direct antwoord’ of ‘Klik hier om te chatten’. Als we offline zijn, kunt u via de balk met ‘Laat uw bericht achter’ ons ook eenvoudig een e-mailtje sturen. U hoeft dan niet per se via het contactformulier een bericht te sturen.

Allerlei vragen

De ervaring tot nu toe is, dat er werkelijk allerlei soorten vragen langskomen. Over het gebruik van Synofit, over het kiezen van het juiste product (Synofit Premium Vloeibaar of Synofit Premium Capsules? / Synofit Premium als voedingssupplement of de Synofit Gewrichts Gel?), over de betaalwijze

Voor vragen over interacties met uw medicatie adviseren we om dit recente artikel eens door te lezen: Gebruikt u medicijnen? Laat de combinatie met Synofit controleren!

We helpen u graag verder

We hopen dat deze laagdrempelige manier om u te woord te staan u zal stimuleren om ook de minder brandende vragen te stellen. Het is immers belangrijk dat u goed geïnformeerd bent als het gaat om uw gezondheid en het gebruik van onze producten daarbij!