Co-enzym Q10

In alle cellen van uw lichaam aanwezig

De officiële benaming voor het Co-enzym Q10 is Ubichinon-10 (in het Engels: Ubiquinon-10). Dat betekent ‘overal aanwezig’. En dat is helemaal van toepassing op dit eiwit. In iedere cel van uw lichaam – in spieren, bloedvaten, organen en andere weefsels – wordt Co-enzym Q10 aangetroffen. Dat geeft wel aan hoe belangrijk dit enzym voor uw lichaam is.

Spinazie

Spinazie bevordert het aanmaken van Co-enzym Q10

Wat is Co-enzym Q10?

Dit enzym werd pas in 1957 ontdekt. Amerikaanse onderzoekers van het Enzyme Institute van de Universiteit van Wisconsin-Madison troffen het aan in de cellen van runderharten. Aanvankelijk werd gedacht dat het hier ging om een nieuwe vitamine. Dat bleek echter niet zo te zijn: vitaminen kunnen niet zelf door het lichaam worden aangemaakt, maar dat geldt wél voor het Co-enzym Q10. De lever kan zelf Co-enzym Q10 produceren uit ruwe bestanddelen in uw voeding. Vooral zalm, kip, pinda’s, broccoli, sinaasappelsap, spinazie en tofu bevatten veel bouwstenen voor het Co-enzym Q10. Er zijn ook capsules verkrijgbaar die deze voedingsstof bevatten.

Co-enzym Q10 is overigens een goede aanvulling wanneer u Rode gist rijst gebruikt. Co-enzym Q10 is dan ook verwerkt in onze totaalformule voor hart, bloedvaten en cholesterolspiegel SynoCare Cardio.

Ubichinon of Ubichinol?

Het Co-enzym Q10 is er in twee vormen. Het gaat om Ubichinon en Ubichinol (ook wel Ubiquinon en Ubiquinol). De eerste vorm, Ubichinon, wordt in de meeste supplementen gebruikt. Die vorm is immers goedkoop. Ubichinon moet echter eerst in het lichaam worden omgezet in Ubichinol. Tijdens dit proces gaat veel van de kracht van het supplement verloren. Dan zijn er ook supplementen die de duurdere vorm bevatten: Ubichinol. Ubichinol is direct beschikbaar voor het lichaam, en deze Co-enzym Q10-variant is dus krachtiger dan Ubichinon. In SynoCare Cardio wordt de direct beschikbare variant van het Co-enzym Q10, Ubiquinol, gebruikt.

SynoCare Cardio capsules

30 SynoCare Cardio Capsules

Bestel nu de SynoCare Cardio Capsules met Co-enzym Q10

SynoCare Cardio Capsules bevatten verder Omega 3-vetzuren, Rode gist rijst, Lycopeen, Berberine, Vitamine D3 en Vitamine C. Bezoek voor meer informatie over deze gepatenteerde formule de uitgebreide informatiepagina over SynoCare Cardio >>>

Klantenbeoordelingen

Reviews Synofit

Synofit scoorde gemiddeld een 8,96 uit 10 met 4.334 reviews.

Voordelen Synocare

  • Kopen bij de bron
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 25
  • Top service & garantie
  • Antwoord op al uw vragen over SynoCare via e-mail of telefoon
  • Kies zelf de leverdatum en verzendwijze

SynoCare is bekend van:

Synofit is bekend van

Gratis SynoCare Cardio brochure

Brochure SynoCare Cardio

Betaalwijzen

Verzendwijze


Nieuw: kies voor PakjeGemak en haal uw pakket op bij een postkantoor in de buurt.

Verzendkosten

* Bij bestellingen tot € 25 betaalt u € 5,50 mee aan de verzendkosten. Bij bestellingen vanaf € 25 is de verzending voor u kostenloos, mits de levering plaatsvindt in Nederland. Verzendkosten naar het buitenland worden doorberekend aan de klant. Voor brochures hoeft u nooit verzendkosten te betalen.

Certificering

Certificering

De productielocatie van de producten van Synofit is FSSC22000 gecertificeerd.

Verklaring verwijzingen

SynoCare Cardio bevat Vitamine C
SynoCare Cardio bevat de Omega 3-vetzuren EPA en DHA
SynoCare Cardio bevat per dagdosering 10 mg Monacoline K uit Rode gist rijst