Co-enzym Q10

In alle cellen van uw lichaam aanwezig

De officiële benaming voor het co-enzym Q10 is Ubichinon. Dat betekent ‘overal aanwezig’. En dat is helemaal van toepassing op deze stof. In iedere cel van uw lichaam – spieren, bloedvaten, organen en andere weefsels – wordt Q10 aangetroffen. Dat geeft wel aan hoe belangrijk dit co-enzym voor uw lichaam is.

Spinazie bevordert het aanmaken van Co-enzym Q10

Wat is Co-enzym Q10?

Deze voedingsstof werd pas in 1957 ontdekt. Amerikaanse onderzoekers van het Enzyme Institute van de Universiteit van Wisconsin-Madison troffen het aan in de cellen van runderharten. Aanvankelijk werd gedacht dat het hier ging om een nieuwe vitamine. Dat bleek echter niet zo te zijn. Vitamines kunnen niet zelf door het lichaam worden aangemaakt. Dat geldt wel voor het Co-enzym Q10. De lever kan zelf deze stof produceren uit ruwe bestanddelen in uw voeding. Vooral zalm, kip, pinda’s, broccoli, sinaasappelsap, spinazie en tofu bevatten veel bouwstenen voor het Co-enzym Q10. Er zijn ook capsules die deze voedingsstof bevatten.

Co-enzym Q10 is overigens een goede aanvulling wanneer u Rode gist rijst gebruikt. Co-enzym Q10 is dan ook verwerkt in onze totaalformule voor hart, bloedvaten en cholesterolspiegel SynoCare Cardio.

Ubiquinone of Ubiquinol?

Het Co-enzym Q10 is er in twee vormen. Het gaat om Ubiquinone en Ubiquinol. De eerste vorm wordt in de meeste supplementen gebruikt. Het is immers goedkoop. Ubiquinone moet echter eerst worden omgezet in Ubiquinol. Tijdens dit proces gaat veel van de kracht verloren. Dan zijn er ook supplementen die de duurdere vorm bevatten: Ubiquinol. Het voordeel is dat deze Q10-variant wel direct beschikbaar is en dus krachtiger is dan Ubiquinone. SynoCare Cardio met Co-enzym Q10is verkrijgbaar in onze webwinkel.

Bestel nu SynoCare Cardio met co-enzym Q10

Klantenbeoordelingen

Reviews Synofit

Synofit scoorde gemiddeld een 8,94 uit 10 met 3.379 reviews.

Voordelen Synofit.nl

  • Kopen bij de bron
  • Officiële Synofit shop
  • Vandaag voor 21.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 25
  • Top service & garantie
  • Antwoord op al uw vragen over Synofit via e-mail of telefoon
  • Kies zelf de leverdatum en verzendwijze

Video: ontstaan Synofit

Video ontstaan Synofit

Veelgestelde vragen

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen van onze klanten. Lees ze hier en vind antwoorden!

Gratis Synofit brochure

Gratis Synofit brochure

Betaalwijzen

Verzendwijze

Nieuw: kies voor PakjeGemak en haal uw pakket op bij een postkantoor in de buurt.

Verzendkosten

* Bij bestellingen tot € 25 betaalt u € 5,50 mee aan de verzendkosten. Bij bestellingen vanaf € 25 is de verzending voor u kostenloos, mits de levering plaatsvindt in Nederland. Verzendkosten naar het buitenland worden doorberekend aan de klant. Voor brochures hoeft u nooit verzendkosten te betalen.

Certificering

Certificering

De productielocatie van de producten van Synofit is GMP+ gecertificeerd.

Verklaring verwijzingen

Synofit Premium bevat Curcumine en Zwarte bes-blad
Synofit Premium en Synofit Basic bevatten Vitamine C
Synofit Magnium bevat Calcium, Magnesium, Vitamine K2 en Vitamine D3