‘Ik hou zo van stoeien
met mijn kleinzoon’

Ervaringen Synofit Calcium Plus Capsules

Beste keus voor sterke botten

Synofit Calcium Plus bevat een unieke mix van ingrediënten die goed zijn voor het behoud van sterke botten. Bijzonder aan de Synofit Calcium Plus Capsules is bijvoorbeeld de bron van het gebruikte Calcium: de Rode alg.

Wat Synofit Calcium Plus Capsules uniek maakt

Calcium Plus is bedoeld om uw botten te ondersteunen. Enkele bijzonderheden van Synofit Calcium Plus Capsules:

  1. Totaalformule met meerdere ingrediënten voor sterke botten: Calcium, Vitamine D3, Vitamine K2, Magnesium, Zink en Mangaan.
  2. Het Calcium komt niet uit gesteente, maar heeft een plantaardige oorsprong: Rode alg (Lithothamnium calcareum). Deze variant (Aquamin F) wordt uitvoerig ondersteund door wetenschappelijke studies
  3. De toevoeging van Vitamine D3 en Vitamine K2 is belangrijk omdat dit ervoor zorgt dat het Calcium ook echt goed opgenomen wordt én in het botweefsel terecht komt.
  4. Magnesium, Zink en Mangaan zijn onmisbare mineralen in een bottenformule.
  5. Dit alles is verwerkt in een vloeibare formule voor een extra goede opname in het lichaam. 

Ervaringen met Synofit Calcium Plus Capsules

Voor de toekomst

Ik gebruik Synofit Calcium Plus uit voorzorg voor later. De Calcium ondersteunt mijn botten. Zo draagt het voor mij, ook voor de toekomst, bij aan het instandhouden van sterke botten. Dat is mij veel waard! Omdat ik al jaren tevreden ben over Synofit Premium Plus, heb ik ook gekozen voor de Calcium Plus van Synofit. Voor mij een gouden combi!

Masja Egger

Ook al ben ik nog jong (32), ik vind het fijn om dit product te gebruiken. Zo ben ik er vroeg bij om de botten overeind te houden. Ik ben ook blij dat het samen kan gaan met het geven van borstvoeding. Dat doet ook iets met je kalkvoorraad en ik gebruik maar beperkt zuivel. Deze capsules zijn precies wat ik nodig heb!

A.M.

Ik zocht eigenlijk iets met alleen calcium voor mijn beenderen, maar toen kwam ik dit product tegen. Nu hoef ik geen losse vitamine d, zink en magnesium meer te slikken, want alles zit hier al in. Dat scheelt nogal in mijn uitgaven en het is fijn om maar 1 capsule te gebruiken.
Janna de Mooij

Ervaringen van Synofit gebruikers

Hoe ik met Synofit begon

Bedankt Synofit!

De eerste twee flessen zijn nu leeg. Ik moet
zeggen dat mijn knie heel goed aanvoelt.
Het lopen gaat ook goed. Ik ga nu
beginnen met de Capsules, 2 keer per
dag. Als het zo doorgaat, kan ik misschien
zelfs terug naar 1 capsule per dag. Ik ben
er erg blij mee. Bedankt Synofit!

Jaap van Zaanen

Beter en sneller kon haast niet

De bestelling heb ik per telefoon gedaan, waarbij ik goed en vriendelijk te woord werd gestaan door een telefoniste.De bestelling heb ik gedaan en daags erna lag deze al in de brievenbus.Beter en sneller kon haast niet. De factuur heb ik dan ook gelijk na aankomst overgemaakt. Chapeau en tot de volgende bestelling.

Anoniem
via eKomi

Een wezenlijke verbetering

Omdat ik al jarenlang uw product bestel, is het mijns inziens volkomen nutteloos om om een beoordeling te vragen. Wat mij WEL positief is opgevallen, is dat uw zending voor de eerste keer door de brievenbus paste, dit is een wezenlijke verbetering in uw dienstverlening! Als ik niet thuis ben op het moment dat de bezorger langskomt, hoef ik niet bij de buren aan te bellen om het pakje in ontvangst te nemen, want het wordt “gewoon” via de brievenbus bezorgd.

Gabor Menkes
via Google Reviews

Mijn levenselixer!

R. Heemskerk
via Google Reviews

Vertel ons wat uw ervaring is

Alle Synofit producten in de webshop

Premium Plus Vloeibaar

Premium Plus Capsules

Medium Plus Capsules

GLM Plus Capsules

Curcu Plus Capsules

Calcium Plus Capsules