‘Ik hou zo van stoeien
met mijn kleinzoon’

Ervaringen Synofit Curcu Plus Capsules

Vrij van weekdieren, voor gewrichten

Wie een product voor de gewrichten zoekt zonder Groenlipmossel, kan voor Synofit Curcu Plus Capsules kiezen. Dit product op basis van Bio-Curcumine heeft Astaxanthine als interessante toevoeging. Of het nu vanwege een allergie voor weekdieren of om principiële redenen is, Synofit Curcu Plus biedt voor iedereen vitaliteit in gezonde gewrichten.

De voordelen van Synofit Curcu Plus Capsules

Synofit Curcu Plus Capsules zijn geschikt als u, om wat voor reden dan ook, geen producten met Groenlipmossel kunt of wilt gebruiken, maar toch graag de Bio-CM100® Bio-Curcumine van Synofit wilt innemen. Ook de toevoeging van Astaxanthine kan een reden zijn om dit product te willen gebruiken. Enkele bekende voordelen van Synofit Curcu Plus Capsules:

  1. Veilig te gebruiken bij een allergie voor weekdieren of bij principiële bezwaren tegen het gebruik van de Groenlipmossel.
  2. In dit product is de Bio-Curcumine het hoogst gedoseerd: per capsule gaat het om 250 mg.
  3. Astaxanthine is een interessante stof die steeds meer in de belangstelling komt. Synofit Curcu Plus bevat deze toevoeging als ‘plus’ naast de Bio-Curcumine.
  4. Bevat ook Omega 3-vetzuren uit plantaardige bron (Algenolie). 

Toch een product met Groenlipmossel, Zwarte bes-blad én Curcumine gebruiken? Bekijk ervaringen met Synofit Medium Plus Capsules, Synofit Premium Plus Capsules en Synofit Premium Plus Vloeibaar >>>

Ervaringen met Synofit Curcu Plus Capsules

Ik gebruik dit product al vanaf eind 2018. Ik ben nog maar 33, maar vanwege mijn zittende beroep vind ik het belangrijk om mijn gewrichten toch zo vitaal mogelijk te houden. Ik gebruik het vooral voor mijn onderrug. Die mossel hoef ik niet, dus vandaar mijn keuze voor CurcuPlus. Tot nu toe ben ik tevreden.

Mike Limburg

Ik vind Astaxanthine een boeiende stof! Curcumine kende ik al wel. Curcu Plus is echt een fantastisch middel die deze twee combineert. Ik voel me vitaal en fit!

Rina Custers

Toen ik na lang twijfelen begon met Synofit Premium, ontdekte ik helaas al snel dat ik allergisch ben voor de groene lipmossel. Gelukkig kan ik wel Synofit Curcu plus gebruiken. Hier heb ik geen bijwerkingen van en ik ben een tevreden klant.

Anne

Ervaringen van Synofit gebruikers

Hoe ik met Synofit begon

Bedankt Synofit!

De eerste twee flessen zijn nu leeg. Ik moet
zeggen dat mijn knie heel goed aanvoelt.
Het lopen gaat ook goed. Ik ga nu
beginnen met de Capsules, 2 keer per
dag. Als het zo doorgaat, kan ik misschien
zelfs terug naar 1 capsule per dag. Ik ben
er erg blij mee. Bedankt Synofit!

Jaap van Zaanen

Beter en sneller kon haast niet

De bestelling heb ik per telefoon gedaan, waarbij ik goed en vriendelijk te woord werd gestaan door een telefoniste.De bestelling heb ik gedaan en daags erna lag deze al in de brievenbus.Beter en sneller kon haast niet. De factuur heb ik dan ook gelijk na aankomst overgemaakt. Chapeau en tot de volgende bestelling.

Anoniem
via eKomi

Een wezenlijke verbetering

Omdat ik al jarenlang uw product bestel, is het mijns inziens volkomen nutteloos om om een beoordeling te vragen. Wat mij WEL positief is opgevallen, is dat uw zending voor de eerste keer door de brievenbus paste, dit is een wezenlijke verbetering in uw dienstverlening! Als ik niet thuis ben op het moment dat de bezorger langskomt, hoef ik niet bij de buren aan te bellen om het pakje in ontvangst te nemen, want het wordt “gewoon” via de brievenbus bezorgd.

Gabor Menkes
via Google Reviews

Mijn levenselixer!

R. Heemskerk
via Google Reviews

Vertel ons wat uw ervaring is

Alle Synofit producten in de webshop

Premium Plus Vloeibaar

Premium Plus Capsules

Medium Plus Capsules

GLM Plus Capsules

Curcu Plus Capsules

Calcium Plus Capsules