‘Ik hou zo van stoeien
met mijn kleinzoon’

Ervaringen Synofit GLM Plus Capsules

Zonder Curcumine voor het kraakbeen

Er kunnen allerlei redenen zijn om bewust te kiezen voor een product met alléén Groenlipmossel, dus zonder toevoeging van Curcumine en/of Zwarte bes-blad. Speciaal daarvoor hebben we de Synofit GLM Plus Capsules opnieuw geïntroduceerd. 

De voordelen van Synofit GLM Plus Capsules

Synofit GLM Plus Capsules zijn geschikt als u, om wat voor reden dan ook, geen producten met Curcumine kunt of wilt gebruiken, maar toch graag de GLMax® Groenlipmossel wilt innemen. Enkele bekende voordelen van Synofit GLM Plus Capsules:

  1. Curcumine heeft enkele bekende interacties met medicatie. Bij Synofit GLM Plus is dit uitgesloten.
  2. Curcumine kan problemen geven bij grote galstenen. Synofit GLM Plus Capsules kunnen veilig gebruikt worden bij grote galstenen
  3. Synofit GLM Plus maakt gebruik van de unieke GLMax® Groenlipmossel die Synofit zo groot heeft gemaakt. Ook al is het niet de originele totaalformule, u geniet zo dus toch van een topkwaliteit die nergens zo te krijgen is. 

Toch een product met Curcumine en Zwarte bes-blad gebruiken? Bekijk ervaringen met Synofit Medium Plus Capsules, Synofit Premium Plus Capsules en Synofit Premium Plus Vloeibaar >>>

Ervaringen met Synofit GLM Plus Capsules

Ik dacht altijd dat glucosamine zo goed was. In de groenlipmossel GLMAX zit nog veel meer, zo goed uit de natuur! Niet verhit en geen extract, het vloeibare aspect vind ik heel mooi.

Bas van der Steen

Onlangs ontdekten we per toeval dat ik galstenen heb. Gelukkig kan ik wel een groenlipmossel only product gebruiken, wat een fijne pillen

Luuk van den Brink

Ik ben blij dat de GLM plus er nu is, want die apotheker van jullie had mij afgeraden om producten met curcumine te gebruiken. Nu kan ik toch aan de Synofit!

Bertine de Pater

Ervaringen van Synofit gebruikers

Hoe ik met Synofit begon

Bedankt Synofit!

De eerste twee flessen zijn nu leeg. Ik moet
zeggen dat mijn knie heel goed aanvoelt.
Het lopen gaat ook goed. Ik ga nu
beginnen met de Capsules, 2 keer per
dag. Als het zo doorgaat, kan ik misschien
zelfs terug naar 1 capsule per dag. Ik ben
er erg blij mee. Bedankt Synofit!

Jaap van Zaanen

Beter en sneller kon haast niet

De bestelling heb ik per telefoon gedaan, waarbij ik goed en vriendelijk te woord werd gestaan door een telefoniste.De bestelling heb ik gedaan en daags erna lag deze al in de brievenbus.Beter en sneller kon haast niet. De factuur heb ik dan ook gelijk na aankomst overgemaakt. Chapeau en tot de volgende bestelling.

Anoniem
via eKomi

Een wezenlijke verbetering

Omdat ik al jarenlang uw product bestel, is het mijns inziens volkomen nutteloos om om een beoordeling te vragen. Wat mij WEL positief is opgevallen, is dat uw zending voor de eerste keer door de brievenbus paste, dit is een wezenlijke verbetering in uw dienstverlening! Als ik niet thuis ben op het moment dat de bezorger langskomt, hoef ik niet bij de buren aan te bellen om het pakje in ontvangst te nemen, want het wordt “gewoon” via de brievenbus bezorgd.

Gabor Menkes
via Google Reviews

Mijn levenselixer!

R. Heemskerk
via Google Reviews

Vertel ons wat uw ervaring is

Alle Synofit producten in de webshop

Premium Plus Vloeibaar

Premium Plus Capsules

Medium Plus Capsules

GLM Plus Capsules

Curcu Plus Capsules

Calcium Plus Capsules