‘Ik hou zo van stoeien
met mijn kleinzoon’

Ervaringen Synofit Premium Plus Vloeibaar

De no. 1 keuze voor gewrichten

Wie de gewrichten echt wil ondersteunen, kan het beste kiezen voor Synofit Premium Plus Vloeibaar. Dat is het allersterkste product dat we hebben. En dus niet voor niets de no. 1 van het Nederlandse gewrichtenschap!

Dagelijks tevreden klanten

Op basis van de duizenden tevreden klanten weten we dat na 40 dagen correct gebruik (10 ml per dag) van Synofit Premium Plus ongeveer 60% van de gebruikers tevreden is. Na 80 dagen is dat zelfs 70% van de gebruikers. Dit is ook naar voren gekomen in de wetenschappelijke onderzoeken. Voor een gezondheidsproduct voor gewrichten zijn deze cijfers uitzonderlijk goed!

%

tevreden na de eerste 40 dagen (10 ml per dag)

%

tevreden na de eerste 80 dagen (10 ml per dag)

Als u na 80 dagen correct gebruik (10 ml per dag) nog steeds niet tevreden bent met Synofit Premium Plus Vloeibaar, dan wordt doorgaan daarná afgeraden.

De voordelen van Synofit Premium Plus Vloeibaar

Synofit Premium Plus Vloeibaar is het sterkste product dat we hebben, omdat:

  1. de pure vloeibare vorm voor een nóg snellere opname zorgt dan bij de capsules; de spijsvertering begint immers al in de mond!
  2. aan deze formule ook Boswellia is toegevoegd als extra ingrediënt voor de gewrichtsfunctie
  3. de ervaringen verbluffend goed zijn; het komt voor dat men al binnen enkele dagen tevreden is!

Ervaringen met Synofit Premium Plus Vloeibaar

Ik gebruik nu precies 1 jaar de vloeibare groenlipmossel en ben er nog steeds zeer tevreden over. De levering via Synofit is altijd goed en deze keer vond ik de aanbieding “2X 200ml voor de prijs van 400ml” erg voordelig.

Anoniem

via eKomi

ik Gebruikte Synofit premium vloeibaar 40 dagen, daarna de synofit primium vloeibaar als onderhoudsdosering. Is prima, het werkt erg goed, en kan me goed bewegen.
Ook vind ik de klantvriendelijkheid en de levering erg goed.
Ik ben tot nu toe heel erg tevreden.

Marion

Ik neem synofit vloeibaar sinds januari 2017 , en voel mij er super bij. Ben nu overgestapt op 1 lepeltje per dag . Mijn echtgenoot neemt sinds een dag of 10 ook synofit vloeibaar en hij neemt wel nog 2 lepeltjes per dag , synofit is een echt top middel voor de gewrichten , een aanrader
Nadia de Wolf

Vloeibaar werkt beter en sneller. Het is inderdaad wel iets duurde. Goed schudden voor het gebruik. Geweldig spul, echt super. Daar kwam ik dus te laat achter helaas. Met die gel samen echt top.
Fred van Duin

het is een geweldig middel van de week de 2de fles bestellen

Aafke Snippe

via Facebook

Geachte heer, mevrouw, ik gebruik al sinds augustus de Synofit Premium vloeibaar en wat is er gebeurd? Ik ben volkomen tevreden!! Voor mij is het echt een top middel en voor iedereen een aanrader. Het is inderdaad zo dat je de inwerktijd zijn gang moet laten gaan en dat duurt even, maar geduld is een schone zaak en oh zo de moeite waard. Ik begin voorlopig niet aan de capsules want dan mis ik de boswellia en in mijn ogen is dat een perfecte toevoeging. Ik heb vandaag weer 2 flacons van 200 ml besteld en heb meteen een bevestiging gekregen. Ik geef jullie 10 punten!!! Met vriendelijke groet, Josje Beckers
Josje Beckers

via Facebook

Super product, als ik op vakantie gaat, heb ik altijd capsules dat is makkelijk mee te nemen en als ik thuis bent altijd voeibaar.

Anneke Thijssen

Ik begon 2 á 3 jaar geleden met het gebruik van Synofit. Iemand verwees mij door. Daarna ben ik op internet gaan zoeken en na 2 jaar ben ik nog heel erg enthousiast. Ik gebruik Premium Vloeibaar voor thuis en Capsules als ik op vakantie ga.
Martha School

Mijn levenselixer!

R. Heemskerk

via Google Reviews

Sinds mijn 43e ben ik al bezig met mijn gewrichten, waarbij de aandacht vooral naar de knie uitgaat. Ik heb nu 3 maanden Synofit Premium Plus vloeibaar gebruikt en sinds 2 weken de capsules.
Tot nu toe ben ik echter niet tevreden. Mijn knie blijft niet zo goed als ik had gehoopt.
Dat is uiteraard jammer, niet alleen omdat het een nogal kostbaar product is, maar ook omdat ik, met name door een interview met een onafhankelijke meneer De Jong, hoge verwachtingen had. Te hoog misschien….
Ik heb het gemeld aan Synofit en gevraagd om advies. Ook heb ik een kritische kanttekening geplaatst bij het interview met meneer De Jong. De lovende berichten van Synofit groenlipmossel zouden wat voorzichtiger / minder stellig gebracht mogen worden en ik ben ook benieuwd naar de onderlinge relaties tussen de interviewer, meneer De Jong en Synofit.
Synofit heeft mij erg goed te woord gestaan en ook een mooie oplossing aangedragen. Zij boden mij zelfs een gratis tube gewrichts-crême aan om te proberen. Mooi toch? Mijn complimenten voor de klantenservice!
En voor iedereen die iets extra’s voor de gewrichten zoekt: veel succes en heel fijn als u na verloop van tijd wel tevreden bent.
Anoniem

Heel goed de vloeibare duur maar heel goed

Monique Despiegelaere

via Facebook

Ervaringen van Synofit gebruikers

Hoe ik met Synofit begon

Bedankt Synofit!

De eerste twee flessen zijn nu leeg. Ik moet
zeggen dat mijn knie heel goed aanvoelt.
Het lopen gaat ook goed. Ik ga nu
beginnen met de Capsules, 2 keer per
dag. Als het zo doorgaat, kan ik misschien
zelfs terug naar 1 capsule per dag. Ik ben
er erg blij mee. Bedankt Synofit!

Jaap van Zaanen

Beter en sneller kon haast niet

De bestelling heb ik per telefoon gedaan, waarbij ik goed en vriendelijk te woord werd gestaan door een telefoniste.De bestelling heb ik gedaan en daags erna lag deze al in de brievenbus.Beter en sneller kon haast niet. De factuur heb ik dan ook gelijk na aankomst overgemaakt. Chapeau en tot de volgende bestelling.

Anoniem
via eKomi

Een wezenlijke verbetering

Omdat ik al jarenlang uw product bestel, is het mijns inziens volkomen nutteloos om om een beoordeling te vragen. Wat mij WEL positief is opgevallen, is dat uw zending voor de eerste keer door de brievenbus paste, dit is een wezenlijke verbetering in uw dienstverlening! Als ik niet thuis ben op het moment dat de bezorger langskomt, hoef ik niet bij de buren aan te bellen om het pakje in ontvangst te nemen, want het wordt “gewoon” via de brievenbus bezorgd.

Gabor Menkes
via Google Reviews

Mijn levenselixer!

R. Heemskerk
via Google Reviews

Vertel ons wat uw ervaring is

Alle Synofit producten in de webshop

Premium Plus Vloeibaar

Premium Plus Capsules

Medium Plus Capsules

GLM Plus Capsules

Curcu Plus Capsules

Calcium Plus Capsules