Tevredenheid over Synofit Premium

Er zijn al tienduizenden mensen die dagelijks Synofit Premium gebruiken en hier zeer tevreden over zijn.

Over het algemeen is na 40 dagen opbouwkuur ongeveer 60% van de gebruikers tevreden. Na 80 dagen is dat 70% van de gebruikers. Dit is ook naar voren gekomen in de wetenschappelijke onderzoeken naar Synofit Premium. Als u na 80 dagen correct gebruik van de opbouwkuur nog steeds niet tevreden bent met Synofit Premium, dan wordt doorgaan daarná afgeraden.

Als u op zoek bent naar reviews over de kwaliteit van onze webshop dan verwijzen we u door naar eKomi, het onafhankelijke reviewplatform waar inmiddels meer dan 3.000 klanten hun mening hebben gedeeld. Ga naar de eKomi pagina.

 

Synofit Premium is een voedingssupplement

Wij mogen verder op onze website geen gedetailleerde ervaringen weergeven, omdat Synofit Premium een voedingssupplement is. Iedere suggestie dat Synofit Premium een bepaalde ziekte of lichamelijke klacht kan voorkómen, behandelen of genezen, mogen we niet via onze website communiceren. We krijgen wel regelmatig berichten van onze klanten die we van hen op de website mogen zetten – maar vanwege deze regelgeving zullen we dus bepaalde woorden of zinsneden moeten verwijderen.
De berichten van klanten, die we verder naar beneden op deze pagina weergeven, zijn dus regelmatig voorzien van sterretjes (***) om deze regelgeving te handhaven en tóch enkele spontane reacties te kunnen weergeven.

Andere mogelijkheden om ervaringen met Synofit Premium te horen

Als u tóch graag tot in detail wilt weten hoe Synofit Premium bevalt bij andere mensen, dan zou u kunnen proberen in contact te komen met andere gebruikers via uw winkel of apotheek of via het internet (bijvoorbeeld via Google of een forum).

Ik wil graag anderen vertellen over mijn ervaringen met Synofit Premium…

Dat kan natuurlijk! U kunt ons via het formulier onderaan op deze pagina uw ervaring met onze producten vertellen. Indien nodig zullen we die aanpassen conform de regelgeving, voordat we het op deze pagina plaatsen.
Of vraag bijvoorbeeld gratis de brochure van Synofit aan, zodat u deze kunt doorgeven aan anderen. In deze brochure staat een kort overzicht van de ingrediënten en van de producten, voorzien van contactgegevens en informatie over bestelmogelijkheden. De brochure voldoet ook aan de regelgeving.
Ook kunt u gerust op een forum of op social media uw (niet-aangepaste) verhaal plaatsen.

Enkele ervaringen van Synofit gebruikers

Deel uw eigen ervaring met Synofit Premium

Rita van de Wakker gebruikt de gewrichtenkuur Synofit Premium met vloeibare Groenlipmossel en Curcumine inmiddels enkele jaren na een tip van een bekende die vertelde over het “fantastische spul”. Bekijk de video.
Rita van de Wakker (67) uit Bennekom

Het is super sta in een winkel had een *** enkel moest worden geopereerd nu ik synodisch gebruik bijna *** super

Monique Kok

via Facebook

Geweldig spul! Zo blij met Synofit.

Josephine Veerman-Titahena

via Facebook

Zeer tevreden met jullie bedrijf, de klantvriendelijkheid en de snelle levering van Synofit. Inmiddels gebruik ik Synofit een paar maanden en voel ik *** in mijn knie. Jullie product word door mij zeer aanbevolen, ook *** die ik vond op internet. Hartelijk bedankt.

E.M. van van Rijnsbergen, Veldhoven

Ik ook,ben al tevreden met wat ik *** de capsules.Als ik in april bij de *** op afspraak ben geweest,dan laat ik jullie het *** weten.Vind het zo spijtig dat sommige mensen het hen niet kunnen veroorloven,het is wat prijzig,zelf heb ik in iets anders gesnoeid ,mijn gezondheid staat nu op punt één ….sinds kort. *** Voor de mensen die het willen proberen : De eerste 4-5 dagen wat geroddel in darmen,geen diaree.Nadien gaat alles prima,wel met wat eten innemen en volhouden zeker de eerste dagen. *** Dit was mijn ervaring.Groetjes aan allen en aan het Team 🙂

Ninne Vanharen

via Facebook

Voel me *** een jonge meid. Ben 78 jaar en mijn gewrichten zij al flink aan het ***. De *** zit in mijn nek, schouders, handen en rug. Zo nu en dan kon ik me *** bewegen van ***. Zes maanden geleden ben ik met Synofit begonnen. Na ongeveer 20 dagen *** mijn gewrichten ***. Ze deden *** en ik kon me *** bewegen. Sinds twee maanden gebruik ik deze vloeibare groenlipmossel met curcumine en zwarte bes-blad ook in samen met ***. Of het aan deze combinatie ligt, durf ik eerlijk niet te zeggen. Maar de *** vrijwel helemaal ***. Ik voel me *** een jonge meid. En dat wil ik zo houden ook. Daarom blijf ik Synofit en *** gewoon voor altijd gebruiken. Hoe dan ook wil ik voorkomen dat ik *** zes maanden geleden.

Mevrouw E. Poelgeest

Dedemsvaart

ik gebruik het ook en staan er *** voor en volgens verschillend *** moest ik er leren met leven ik voel mij zo gelukkig met synofit echt waar

Liliane Crosiers

via Facebook

Slik het nu 8 maanden merk nu dat *** moet wel even geduld hebben maar het is het waard

Erna Maas Jacobs

Synofit GewrichtsGel *** echt fantastisch. Afgelopen jaar heb ik mijn voet gebroken waarna ik een lang revalidatieproces in ben gegaan. Gek genoeg ging alles beetje bij beetje beter, maar ik kreeg mijn tenen *** uit elkaar. Alsof het continue *** was. *** werkte niet, niets eigenlijk. Ik ben de GewrichtsGel gaan gebruiken en wat denk je wat? Ik krijg mijn tenen *** uit elkaar en kan ze *** bewegen. Wat fijn!

Anna Donselaar

Ik ben nu 18 dagen bezig met de vloeibare groenlipmossel en ***, kan *** redelijk lopen. Heb *** aan de heup, dus had heel veel *** met lopen en met opstaan dat mijn knie ***, het is wel duur € 99,95 bij Synofit maar dan heb je wel de originele versie! Maar het is het zeker waard!

Korry van Dam-Roosenschoon

Fantastisch gebruik nu 4 maanden caps. geen *** en over 1 jaar terug komen bij de ***!!!!!!

Tony Bult

Ben nu 5 weken bezig. 1e maand vloeibaar en nu aan de capsules. Heb *** en slikte 8x daags ***. Nu *** 2x voor de nacht. Hoop hier ook mee te kunnen stoppen. Heb bijna geen ***. Was zeer sceptisch over dit middel maar als je *** probeer je van alles. Ben erg enthousiast. De 1e 3 weken was er *** maar *** na 5 weken boven verwachting. Slik nu nog 3x dgs. een capsule. Hoop de volgende maand over te gaan op 2x dgs.

Tineke Knot

Ik ben eigenlijk bijna 2 jaar geleden begonnen met Synofit Premium capsules. Ik ben terecht gekomen bij Synofit via internet. Ik had veel ***. Ik gebruik 1x per dag de capsules. Ik ben al 30 jaar met rug*** en daar heb ik zelf altijd ***. Die slikte ik al 30 jaar. Om te beginnen ***, en daarna ***. Tussenwervelschijven op elkaar, geen ruimte meer. (***) Heel langzaam aan werd het ***, kuur afgemaakt. Langzaam merkte ik dat ik ***. Ik ben heel erg blij met Synofit!

Bertie Jacobs

Ik heb 2x een *** in mijn *** gehad. Na de 1e *** begon *** weer na ruim 4 maanden. Na mijn 2e *** ben ik ook Synofit vloeibaar gaan gebruiken . Heb inmiddels 2 grote flessen op. En inmiddels 6 maanden na mijn *** nog steeds geen *** in mijn knie.

Tineke Draaisma

Ik heb Synofit vloeibaar een half jaar gebruikt. En de capsules ongeveer nu negen maanden.
Heb geen *** vingers *** ( arts kon alleen nog *** en dan nog geen garantie dat t ***) ook *** mijn rug. Heerlijk kan alles *** doen! Ben dus een zeer tevreden gebruikster 😀

Joke van der Laan

ik Gebruikte Synofit premium vloeibaar 40 dagen opbouwkuur, daarna de synofit primium vloeibaar als onderhoudsdosering. Is prima, het werkt erg goed, en kan me *** bewegen.
Ook vind ik de klantvriendelijkheid en de levering erg goed.
Ik ben tot nu toe heel erg tevreden.

Marion

Mijn knieën zijn helemaal ***.Veel *** . Ook *** in handen polsen …soms in de voeten…volgens een test is het geen *** … maar ja de symptomen lijken erop het kan zoveel zijn. Ik heb op dinsdag nu een week geleden een pot van 120 capsules gehaald. Ja je gelooft het misschien niet maar *** afgelopen donderdag heb ik geen ***. En de *** zit echt niet in mijn hoofd …die is echt . Ik ben echt blij. Ik neem er 3 per dag …..Dus ik mag er vanuit gaan dat het bij mij *** …😊😊😊

Marga de Jong

Ik had ruim 2 maanden *** nek***. Die zijn nu (na 4 dagen gebruik van driemaal daags Curcumine + Groenlipmossel) nog niet helemaal ***, maar al na 2 dagen gebruik merkte ik al aanzienlijke ***.

Piet Postma

Ik ben matig positief ik ben een marathonloper geweest heb mini triathlons gedaan en heb tijdens mijn werkzame periode veel klim werk gedaan . Enkele jaren geleden van de trap gevallen *** van de linkerknie bij ortho geweest zag eigenlijk niet veel behalve *** normaal als je 65jaar bent geweest en nog actieve sporter zag nog geen reden voor nieuwe knie . bleef last houden heb synofyt aangeschaft capsules *** in linker knie is *** lopen gaat redelijk hardlopen is me afgeraden door de orthopeed ,
Maar nu heb ik veel *** van de rechterknie ik gebruik nu een proefmonster vloeibaar maar voel nog geen *** ik ben niet geheel tevreden s`nachts nogal *** . Ik ga nog even door en anders terug naar de *** . Service bij Synofit is goed stuurde mij binnen een dag een proefmonster op.

L.J.Lurkin

Had het eerst 2en half. maand geprobeerd. Toen begon het bij mij pas ***. Dacht eerst ook, misschien *** het bij niet. Toch nog een kuur geprobeerd. Geweldig spul, kan *** zo goed lopen.

Annelies Plucker-Ruesink

Ik gebruik al een hele tijd de vloeibare. Om eventueel zonder te kunnen en omdat het best prijzig is ben ik een paar keer gestopt maar ging ***. Nu weer aan een nieuwe fles begonnen en ik *** al na een paar dagen! Het is overduidelijk een ***!

Leny van der Hulst

Geweldig product. Na 1 fles al gelijk veel ***. Terwijl de *** zei moet je niet doen, heeft geen zin ging ik het toch proberen, eerst samen met *** en nu alleen groenlipmossel.

Hetty Enning

heb een beetje van een gratis monstertje geprobeerd en het is superspul. heb meteen tube besteld.

Geke Van Den Dool

Is al stukken *** amaai zeg goe spul hoor binnenkort aan mijn tweede fles beginnen

Arleen Pollet

smaakt echt vies maar heb er *** bij na vier weken loop *** met ***, ik ben hier echt blij mee!

Reina van der Hoek-leistra

Ik had de Gel proefmonster gebruikt en na 10 sec. was de *** in mijn vingers ***. Ongelooflijk!!!

Atena Sam

Ik wil toch even kwijt dat het *** gaat met mijn knie! De *** is niet ***, maar ***, ik kan *** dingen, het is ***. Ik heb nu een kleine fles synofyt besteld, en wil het nu nog een keer per dag slikken. Ben blij dat ik heb doorgezet!!!

Marita Dirks

dit is nu de 2e keer dat ik heb besteld en alles verloopt vlot en goed. ik heb tot nu ontzettende goede *** zowel bij mensen als bij mn 3 honden ze zijn al op leeftijd en *** waar ik van alles aan *** gaf!!!!! maar ik ben tot nu toe *** met de *** ik zie nog steeds niet dat hij met zn poot *** wat anders wel was tegen de tijd dat hij weer moest krijgen. en de hond kan ik niet beinvloeden dussss!!! ik ben positief. gr. marion borawitz veel succes!!!!!!!!!

M. borawitz, Rijsenhout

Geen negatieve commentaar. Sinds bijna een jaar ben ik zeer tevreden met Synofit en de manier waarop deze product verkocht wordt. De *** zijn *** en ik raad zeker Synofit aan bij vrienden en kennissen. Bedankt!!

E.M. van van Rijnsbergen, Veldhoven

Hiermee laat ik jullie weten dat ik zeer tevreden ben over het gebruik van Synofit capsules. Enkele jaren heb ik *** van de Amerikaanse firma *** gebruikt en had hier veel *** van gehad. Dit was lastig te verkrijgen. Ik las een artikel over jullie middel voor *** mijn nek en besloot dit te gaan proberen. In de eerste kuur van 60 capsules kon ik ***. Na een nieuwe kuur van 6O capsusles *** mijn nek *** en ik ben hier nu erg tevreden over en blij dat ook in Nederland een goed product verkregen kan worden. Ik kan *** mijn nek draaien wat heel belangrijk is voor autorijden. Net een kuur van 120 besteld bij de reformzaak in Eerbeek. Succes gewenst met jullie producten!

Joke Koning-Straatemeier

Ik ben er ook erg blij mee , kost wel wat maar het is goed 👍🏼👍🏼

Els van Dalen

via Facebook

Prima supplement. Kan m, n handen *** goed bewegen.

Wilma Posthuma

via Facebook

Ik kon *** lopen van slijmbeurs *** ik groenlipmossel gell heb gebruik kan ik alles *** ben zo blij zou het iedereen aanraden top (…) ik heb *** energie want door de *** gingen mijn krachten *** ik geef iedereen dit advies net weer 2 tubes gekocht heel blij ermee

Suzan Mastenbroek

via Facebook

Goedendag,
Ik heb een leuke positieve ervaring meegemaakt j.l. Dinsdag 14 maart. Ik moest voor een *** aan mijn linkerknie.
Tijdens het meekijken naar de handelingen van de ***,zei hij ,wat zien we nu ? Er zat olie rond mijn knieschijf zei hij,en vroeg wat ik slikte voor ***. Ik moest even nadenken en kwam er al snel achter dat het de Groenlipmossel moest zijn van Synofit. Ik vertelde hem dat ik dit al 2 jaar gebruik,en hij vertelde dat het toch *** ,want het boven en onder been dat uitkomt bij je knieschijf zag er heel gezond uit ,alleen de meniscus was ***,en moest *** worden. Het was in ieder geval een mooi gezicht op het meekijkscherm,om de bellen olie in mijn been te zien , alleen werd het helaas wel weggezogen met de opgeruimde troep in mijn knieholte . Ik ga gewoon weer verder met het innemen van de Synofit Prenium capsule ,want ik heb er heel veel ***

Rinus Meulmeester

via Facebook

Geachte heer, mevrouw, ik gebruik al sinds augustus de Synofit Premium vloeibaar en wat is er gebeurd? Ik ben volkomen *** en heb geen *** nodig!!!! En die eventuele *** heb ik maar in de diepvries gegooid!! Voor mij is het echt een ***middel en voor iedereen een aanrader. Het is inderdaad zo dat je de inwerktijd zijn gang moet laten gaan en dat duurt even, maar geduld is een schone zaak en oh zo de moeite waard. Ik begin voorlopig niet aan de capsules want dan mis ik de boswellia en in mijn ogen is dat een perfecte toevoeging. Ik heb vandaag weer 2 flacons van 200 ml besteld en heb meteen een bevestiging gekregen. Ik geef jullie 10 punten!!! Met vriendelijke groet, Josje Beckers

Josje Beckers

via Facebook

Ontspanning van spieren en nauwelijks nog *** van schouders rug en lijf en een duidelijke *** slaap is *** en prettig, uitgerust bij wakker worden. Mentaal / geest is *** en tijdens de dag en tijdens mn dagelijkse rondjes lopen 2x per dag Vondelpark loop ik innerlijk dankbaar te wezen naar alle medewerkers wetenschappers techmensen van het ontdekken van deze natuurproducten tot het maken van synofit premium vloeibaar ook ben ik me bewust dat synofit premium vloeibaar voortaan tot mn dagelijkse opname producten blijft behoren.

Marieke Koch

Ik ben altijd best sceptisch over deze middelen, die zo positief beoordeeld worden op internet. Maar ik gebruik het nu bijna 4 weken en ik heb duidelijk ***, ik ben zeer tevreden 😃😃😃. Ik had het nooit gedacht, maar kan het een ieder aanraden. Bewegen gaat echt ***, hoewel ik *** van de *** in mijn *** heb. Maar de *** gaan super!

Rolien Muller-Hurink

Als therapeute schrijf ik Synofit vaak voor. De vloeibare vorm geeft vaak binnen 4 a 5 weken ***. (***) Het dient 90 dagen gebruikt te worden en dan over op de pillen van Synofit. Synofit bevat al de genoemde ingrediënten. Ga voor dit merk en hopelijk behoor je tot de 80 procent die geen ***, *** of *** nodig hebben.

Vera Jonker

Sinds 3 weken Synofit ( vloeibaar ) gebruikt en ik moet eerlijk zeggen het *** ontzettend goed. 2x daags 5 ml.

Josephine Veerman - Titahena

tja ik durfde het eerst niet geloven, na ongeveer 2 weken bijna ***; Als verpleegkundige ( 35j dienst) is mijn rug echt *** goed. Ik werk met ***, ik leef met ***. Nu kan ik mij bukken, rechtstaan , uit de auto stappen ***. Ik ben een heel *** mens !!!!!!!

Marina Vankriekelsvenne

Ik gebruik het nu sinds 25 maart. De *** zijn zeker met 80% ***. Kon m’n linkerarm amper ***. Kan er nu *** mee doen. En de *** is ook nagenoeg ***! Smaak is niet super te noemen maar went wel. *** is het belangrijkst!!

Ria van der Spaan

Heb het nu een poosje gebruikt en vind het heel goed ***!

Wijna van Dongen

Mijn man gebruikt het al maanden. Hij heeft *** in zijn handen, en het *** echt. Hij was een maand gestopt, maar is weer begonnen, omdat hij duidelijk ***. De *** is ***, zegt hij

Jette Hemsø

Wat een ongelofelijk goed product ! Ivm nek*** en een *** in mijn nek, heb ik heel veel ***. (Een boodschappentas tillen kan soms al ***). Nu, inmiddels de premium versie gebruikend vanaf Juni 2017, zijn de *** vele malen *** en ben ik zelfs dagen *** ). (***) ( *** van dit product is dat ik *** mijn grenzen qua tillen e.d. Ga opzoeken). Ik bestel het nu ook voor mijn vrouw (rug en heup ***) en sinds vorige maand voor mijn moeder (***). De rug *** van mijn vrouw zijn ***.( na 2 maanden gebruik) Ja, het is prijzig maar wat ben ik blij dat dit middel er is. Ik beveel het iedereen aan !

A Bu

Ik 51jr gebruik Synofit al ruim 2 jaar, het is voor mij een uitkomst! Eerst vertelde de *** ja mevrouw *** hoort erbij. lang met een *** om steun te hebben en niet te veel te bewegen. Gehoord over Synofit, mijn moeder 76jaar had ook *** en ik dacht we gaan het proberen. Wel duur, maar goed ***, en eigenlijk al na 14 dagen dacht ik, lijkt wel of de ***. Ik gebruik het om de 2 maanden dat gaat precies goed, dan begint de ***, en elke keer denk ik weer: wat een uitkomst het *** echt! Mijn moeder is er ook blij mee, zij had niet ***, meer ***, en zij zegt ook *** als ze weer een kuur heeft gedaan. Sinds 1 maand gebruik ik Synofit Bone Complex erbij, daar kan ik nog weinig over zeggen, aangezien ik het nu beide gebruik.

Sylvia Scholten

Geweldig dit produkt ..was hier ook sceptisch over maar het *** echt ..
Kom het s.morgens zonder *** uit mijn bed ..geen *** in de gewrichten ..en benen ..
Ik werk in een winkel dus de hele dag staan .. En als ik thuis kom van mijn werk kan ik *** normaal de trap op ..
Ik kreeg *** mijn benen nog niet meer gebogen ..
Ik ga hier zeker mee door en geef die informatie over Synofit zeker door aan mijn klanten en aan vrienden en bekenden …
Lieve groet tiny ..

Tiny Winthagen

Ik gebruik bijna 1 jaar Synofit Premium Vloeibaar (fles). Ervaring: Ik heb al jaren *** met veel *** in nekwervels. Enige tijd naar *** geweest wat maar weinig hielp. Ik las bij toeval over Synofit, en ben het gaan gebruiken. (had toch niets te verliezen) Nu, enige tijd later, ga ik weer bijna zonder die *** nek *** door het leven. Sta er nog dagelijks versteld van wat voor *** Synofit vloeibaar op mijn nekwervels heeft. Ik raad iedereen aan om dit middel te gaan gebruiken met ***.
Groetjes en succes,

Vic Suiker

Synofit lijkt ook bij mij te ***. *** twee weken voelen de gewrichten van mijn handen soepel *** aan.

Eric van der Made-Berveling

Bij ongeveer 25 dagen het product gebruikt te hebben ,zijn mijn *** aan het *** mijn enkelgewrichten *** aan te voelen , en komen ook soepel 👍

Gianni Bekaert

Ik kwam dit product tegen via een advertentie en dacht ,ja ja het zal wel weer. Is ook nog behoorlijk duur,maar wil ik kunne bewegen of altijd maar *** hebben , dus heb het toch maar geprobeerd. 1 van de beste beslissingen in mijn leven. Voorheen kon ik door 3x *** enkels en *** een half uurtje *** met een hoop ***.Na eerst de vloeibare vorm en daarna de capsules gekocht te hebben loop ik *** en heb een week geleden een wandeling volbracht van twee uur! zonder ***.Ieder dag boodschappen kunnen doen zonder *** is toch wel erg belangrijk en dan is het de prijs wel waard, hoewel die best naar beneden zou moeten. Beste mensen wat is het u waard? geld in de zak houden en bijna niet *** of zonder *** boodschappen doen etc.Overigens *** dit ook voor oudere mensen zoals ik die 68 jaar oud is. Groeten,

Hans B.

Gebruik het nu bijna 3 maand 3x daags. Nu merk ik het hoe *** ik kan lopen ***. Moet ik de laatste dagen telkens weer melden. Zo erg verwonder ik me hierover dat ik *** kan lopen. Had het niet gedacht. Synofit *** geweldig. Had een poosje gedacht zal ik er mee stoppen . Toch maar vol gehouden. Las ik van zeker 90 dagen 3 x daags innemen. Het *** is geweldig. Durf het bijna niet te geloven. Hulde en dank aan Synofit! 👍

Annelies Plucker-Ruesink

Vloeibaar werkt beter en sneller. Het is inderdaad wel iets duurde. Goed schudden voor het gebruik. Geweldig spul, *** echt super. Daar kwam ik dus te laat achter helaas. Met die gel samen *** echt top.

Fred Van Duin

Aangezien ik fanatiek sporter ben en mezelf voorzie van gezonde voeding, eiwitten, Multi vitamine en aminozuren kwam ik via een advertentie in de Telegraaf in aanraking met Synofit. Ik deed mee aan een prijsvraag en won zodoende 400 ml vloeibare Synofit. Nu ruim 2 weken later merk ik *** en hierbij moet ik vermelden dat mijn enkelgewricht een ***code heeft van 3 hetgeen behoorlijk is. Mijn spronggewricht is door jarenlang actief vechtsporten beoefening ***. Een fysiotherapeut deelde mij mede dat hij *** en moest leren leven met *** of mijn enkel moest vast gaan laten zetten. Mijn linker knie is eveneens *** en heeft al regelmatig de *** gezien. Kortom, *** goeds onder de zon. Sinds ik Synofit gebruik *** en dat al na ruim 2 weken. Het bewegen gaat *** en mijn enkel is *** en dus lacht het leven me *** tegemoet. Niet of nauwelijks een halve *** nodig hetgeen *** de scherpe randjes weg moest halen. Voor alle lezers: ik sport intensief 4 x per week. Voor mij is het duidelijk dat het niet anders zo kan zijn dat Synofit daar *** en de weg in mijn lichaam en gewrichten gevonden heeft. Ja ik besef me terdege dat er ooit een dag komt dat er een *** moet komen, maar als je het op deze verantwoorde manier kunt *** dan is dat een verademing. Als de 400 ml op is dan schaf ik de vloeibare capsules aan en ga vrolijk verder. Bedankt Synofit!

Paul Jansen

Mijn *** vingers kan ik *** buigen en de *** , ik kan het soms niet geloven zo fijn

Joke Van den Akker

via Facebook

Ondertussen bijna 1 jaar bezig met synofit en nog altijd heel tevreden , nu het wat kouder en vochtiger is neem ik terug 2 dosissen per dag in de zomer 1 dosis , voel me er super mee , mijn gewrichten zijn *** 1 jaar geleden.

Nadia de Wolf

via Facebook

Ik ben 54 jaar en heb *** in handen en schouder/ nek gebied. Kreeg steeds meer *** op mijn werk goed te kunnen uitvoeren. Ik kon *** lang achter het bureau zitten en mijn vingers gingen steeds meer *** can het typewerk. Heb afgelopen jaren verschillende *** gehad in mijn gewrichten waarvoor ik ***. Ben in november 2017 met synofit vloeibaar begonnen. Ik merkte al snel dat ik *** achter mn bureau kon zitten zonder ***. De vingers werden niet dik en de schouder bleef rustig.
Voor mn knie heb ik nog wel een *** nodig gehad omdat daar een *** inzat wat verwijderd moest worden. Ik heb goede hoop dat ik straks ook het sporten en dansen ***. Synofit is wel duur maar het geeft mij *** bewegingsvrijheid, wat ik er zeker voor over heb.

M. de Swart

Geweldig na 10 dagen al *** ik ga door!!!

Koos Vermaat

Heb geweldig bericht, ben *** en *** aan het *** naar 0 na gebruik van groenlipmossel gedurende 8 maanden. Dit in overleg met de ***. Het gaat bijzonder goed. Zal zo blij zijn dat ik van die *** af ben en volledig op de groenlipmossel door kan gaan.

Anna-Marie Vonk

Ik heb zeer uitgebreide lage rug *** ,, heb veel *** in me heup .. maar het *** heel goed .. heb *** en kan dus *** bewegen , het is zeker het probeŕen waard !

Wil Slimati

Het *** echt ik neem synofit nu al 8 maand en heb er veel ***, eerst een opbouw kuur van 80 dagen daarna overgeschakeld op 1 lepeltje per dag en nu het wat frisser en vochtiger wordt terug 2 lepeltjes per dag, ook mijn echtgenoot heeft er veel ***. En ja duur, bij de *** gaan en *** nemen kost ook veel geld.

Nadia de Wolf

Super product, als ik op vakantie gaat, heb ik altijd capsules dat is makkelijk mee te nemen en als ik thuis bent altijd voeibaar.

Anneke Thijssen

Ik heb er een periode van 60 dagen opzitten en ben heel erg tevreden over ***
Ik merkte al heel snel dat ik *** deksels van potjes en flessen open kon draaien, veel *** dus!
Ik heb ook niet veel *** maar helemaal weg is het ook niet!! Ik blijf het voorlopig zeker gebruiken want ik ben erg tevreden ook al is het een flinke prijs…
Ik hoop dat dit ooit toegelaten wordt bij de verzekering, zou fijn zijn voor iedereen die niet 100€ kan uitgeven aan 120 capsules!
Maar ik ben erg tevreden.
Dank Synofit!

Cisca Plekenpol

Ik begon 2 á 3 jaar geleden met het gebruik van Synofit. Een *** in het *** verwees mij door. Daarna ben ik op internet gaan zoeken en na 2 jaar ben ik heel erg enthousiast. Ik ben veel ***, de *** en ik kan ***. Ik gebruik Premium Vloeibaar voor thuis en Capsules als ik op vakantie ga.

Martha School

Zo verschrikkelijk blij met Synofit, ik kan het iedereen aanbevelen!
Voor mij en intussen ook mijn man aan de Synofit, hij is ***, en heeft nog *** , Synofit *** hem *** . Hij is nu 4 weken bezig met Synofit.

Thea Laban-Mos

Onze 11,5 jarige hond (labrador) heeft *** en kreeg daarbij een *** zijn ellebooggewricht. Preventief krijgt hij al 2 jaar ***, desondankt had hij die ***. 3 Dagen liep hij ***, en plaste en poepte daardoor ook ***. De eerste dag heeft hij van de *** gekregen. Na drie dagen zonder veel vooruitgang te hebben gezien zijn wij hem 2x daags 5 ml. Synofit Premium vloeibaar gaan gegeven, en masseren wij zijn *** elleboog ook 2x daags voorzichtig in met Synofit gewrichtsgel. Wij zijn door blijven gaan met ***. Na een dag of 5 zagen wij ***. 10 dagen na zijn eerste portie Synofit (wij hebben hem geen Synopet gegeven omdat wij de werking van Boswellia gunstig achten) loopt hij *** 10 minuten enthousiast in het bos, en haalt hij ‘sochtends de schoen uit zijn speelgoedbak *** op als hij ons ziet. Het is allemaal niet wetenschappelijk, maar al met al zijn wij zeer blij ***.

E. Koppelman

In maart jl. kreeg ik opeens *** mijn rechterknie; ik ging *** lopen door de ***. Ook trappen lopen ging ***. Eerst groenlipmossel extract (extra sterk; 500MG) van Holland @ Barret geprobeerd, maar dat gaf voor mijn gevoel weinig ***. Uiteindelijk toch maar Synofit premium capsules besteld en ik moet eerlijk toegeven dat het ***! Na ongeveer 10-11 dagen *** ik echt ***! Ik loop *** normaal (ook de trap af), gaat werkelijk ***. Vandaag opnieuw besteld, al zijn de capsules behoorlijk prijzig. Maar ja, fysio om de paar weken gaat ook in de papieren lopen als je niet aanvullend verzekerd bent…

Reiny

Ik neem synofit vloeibaar sinds januari 2017 , en voel mij er super bij , *** in de gewrichten is *** . Ben nu overgestapt op 1 lepeltje per dag . Mijn echtgenoot neemt sinds een dag of 10 ook synofit vloeibaar en hij heeft *** en is oôk *** en *** , hij neemt wel nog 2 lepeltjes per dag , synofit is een echt *** middel voor de gewrichten , een aanrader

Nadia de Wolf

Dit is de reden dat ik schrijf *** dit middel ben ik *** aan het werk en met 60 dans en twist ik de jeugd er uit 2014 foto s *** in h rechterheup kon *** in auto stappen veters strikken gebruikte een keer winkel wagentje als steun dus DANK

r slingerland

Ik heb er écht ***!!! Ik denk ongeveer na een maand 3xper dag een capsule , *** écht ***.had ik zelfs soms momenten dat ik ***. Ik heb de kuur voor 2 maanden afgemaakt met 3x per dag en ben daarna overgegaan op 1xper dag en ik smeer ook mijn handen 1x per dag in met de crème

Jeanine Alkemade

Het is het beste spul. Ik heb iets anders geprobeerd (veel goedkoper van 7bees) maar dat werkte niet. Snel weer Synofit besteld.

Ida van Doren-Kalkman

Ik gebruikte Synofit Premium Vloeibaar (fles). Ervaring: *** in gewrichten denk erover om nu tabletten te proberen want van de vloeibare krijg ik ***.

Anoniem

Ik gebruik Synofit al enkele maanden. Het ***, mijn gewrichten doen ***. Ik kan *** een nieuwe *** krijgen, maar wacht daar nog mee.

Jinke Weerman

Ik ben nu 60 dagen bezig met Groenlipmossel super spul, kon *** trappen lopen en op de fiets stappen, helemaal geweldig en heb nu ook de gel, *** ook goed als balsem 👍

Anneke Thijssen

Neem sinds 2 maanden de capsules en de gel Had veel *** van knieën en onder rug , mijn botten hadden 4 jaar geleden *** botmassa. Nu deze week een scan gehad , is helemaal goed ben super blij , botten stevig *** kan *** lekker wandelen , 👍

Corrie Meijer

Was gestopt met Synofit maar merkte al heel gauw dat dit geen goede beslissing was, ik kreeg *** dus maar snel weer Synofit besteld en weet nu dat het mij dus echt *** !!

Truus Mulder

Ik ben nu na 14 dagen gebruik al mijn *** in mijn armen ***, dat is me wel wat geld waard

Riekie Schoneveld

Zal ik eens wat zeggen ?? Ik had werkelijk vanaf dag twee *** op synofit !! *** Ik was sceptisch na allerlei (ook dure) middelen te hebben gebruikt die vervolgens niks deden. Dit was voor mij dan ook het allerlaatste waar ik geld aan wilde uitgeven ivm *** aan beide knieën . Wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan zeg . Al was het 100% duurder ,ik blijf het zeker gebruiken ?TOP

Marion Bos

GEWELDIG middel, *** je soepel ***, maar erbij bewegen is ook belangrijk zeker als je wat ouder bent, complimenten SYNOFIT NEDERLAND.

Hans Wismeijer

ik heb het in tabletvorm het is een ***middel, samen met curcuma *** het me door de dag al de pillen zijn weg bij mij en voorlopig is het mijn steun en toeverlaat

Chris Christiaens

De mossel is BIO uit Nieuw Zeeland . Door de MAORI’S aan zee eeuwen gegeten en daarmee de voedingskracht bewezen. Bij mij ook, Theo,7 moest van dokter *** 9jaar geleden, ik neem Synofit, lange tijd geen ***, beetje jeuk, gevoelig.

Clipper Voolenmaen

Ik heb *** in m’n handen en ben nu bezig aan de tweede fles!!! Super spul……ik heb al *** en alles *** soepel*** aan te voelen?

Anne-Marie Van Vondelen-Bakker

De gel aangeschaft. Hoewel het er niet voor bedoeld is, geeft het *** aan mijn spieren. Ik heb ***. Het is inderdaad een *** middel.

J.R. Gorlee, Leiderdorp

Topmiddel bij ***. ‘t Kost ‘n beetje, maar spaart wél een ***schouder uit (bij mij tenminste!).

Alma Dijkgraaf

Ik ben heel blij met synofit. ik had *** in combinatie met ***. sinds ik synofit gebruik heb ik *** vooral in mijn schouders. Ik ben *** aan het breien. ik ben heel blij.

A.E. kamps, Groesbeek

Gebruik Synofit regelmatig, nu ook weer een kuur vloeibaar, gaat *** voor mijn rug en de benen (knie).

Dieneke Middelkoop, Breukelen

Gebruik de capsules een paar maanden en heb *** mijn nek (***)

Francine Duijm

Vertel ons wat uw ervaring is!

 

Na een 2 weken zijn onze reacties positief. *** rug is zo goed als ***, de knie voelt *** aan. Mijn vrouw kan *** in bed liggen. Haar schouders zijn *** en blijven ***. Daarvoor krijgt ze ***. We gaan door!

H.R. van Domselaar, Den Haag

Gewoon doen dan lezen en zie en voel de super ***, echt niet normaal na jaren gezeur en rekeningen betalen bij “normale instanties”zonder resultaat, deze mossel is de best voor *** , *** en vele andere ***.

Theo de Geus, Edam

Super mijn moeder kan *** lopen .en heb ***

Henny Labrie

Ik ben begonnen met de opbouwkuur, vloeibaar en heb na 5 dagen *** mogen beleven. Ik kan het gewoonweg niet geloven maar het is echt waar. Natuurlijk is het erg vroeg in de opbouwkuur om hier nu al melding van te maken maar ik weet gewoon niet wat me overkomt. Ik kan *** opstaan en gaan zitten in een stoel zonder me er in te moeten laten neervallen als een zak zand en ik kan ook *** lopen zonder dat elke stap als een messteek door mijn knieen gaat. Ik ben overigens 54 jaar ***. Ik ga natuurlijk door met de synofit premium vloeibare opbouwkuur en als de fles leeg is ga ik over op de onderhoudscapsules. Indien de *** bij mij zo positief blijven zal ik mijn *** hier zeker van op de hoogte gaan brengen. Die had eerder simpelweg de standaard melding dat er niks *** was, over een tijd een ***, maar daar bent u nu nog veel te jong voor mevrouwtje, en een haastig geschreven ***. De synofit heeft nu voor mij wonderen gedaan en ik hoop en bid dat dat zo moge blijven want dan heb ik waarachtig *** een leven ***. Hallelujah!!!

Ellen

Zelfs de hond loopt er *** op

Gerry Beilsma

Toen ik bij de tandarts kwam en vertelde dat ik *** mijn nek (toen ik in de stoel ging liggen) tipte hij mij over groenlipmossel. Het is heel goed voor *** zei hij. Toen heb ik het gekocht. Ik vind het wel vrij duur maar ik begrijp dat dit de beste groenlipmossel is. Het gaat *** met mijn nek! Maar je weet natuurlijk nooit precies of het nu door Synofit komt. Het is in ieder geval *** sinds ik Synofit ben gaan gebruiken.

Mevrouw Teun Alblas-Klasema, Arnhem

Inmiddels acht maanden gebruikt, gestart met drie maal daags één capsule, na drie maanden over naar één maal daags, bleek niet ***. Vooral *** handen en knieën, nu dagelijks twee capsules. Nauwelijks ***… blij mee!

Hanneke de Vries-Buist

Ik gebruik het ook met veel plezier, het *** bij mij super!

Thea Hermsen

Al 3 jaar ben ik een zeer tevreden gebruiker van Synofit. Ik bestel altijd op Synofit.nl. Je hoeft geen verzendkosten te betalen en de volgende dag heb je de producten al in huis! Sinds kort gebruik ik de Synofit-gel. Opnieuw zo’n geweldig product! Top producten van een top-firma!

Y. Wortelboer, Ede

Beste mensen, ik gebruik dit van de 20 / 12 en het is ongelooflijk het is ongelooflijk. De *** in de knieen is volledig ***. Heb ook veel *** van de handen maar voorlopig nog geen ***!

Grizelda Goossens

Kan het ook echt aanbevelen. Duurde wel een week of 5 *** maar de *** is *** en het lopen gaat *** goed. Blijf het zeker gebruiken.

Ria Toonen

Ik gebruik het sinds een week .. en ik heb nu al veel ***. Voor mij is het tot nu toe een ***.

Henny Rutten-Kleinjans

Zo blij met dit middel ,mijn man heeft enorme *** in an knieën en te jong voor *** ,werd enorm *** door de *** ,en nu bijna de eerste fles leeg,is hij zeer verrast over hoe goed het gaat

Wieka Wever

Gebruik Synofit nu enige jaren. Tot tevredenheid. Bestellingen worden altijd correct afgewikkeld. Dus geen klagen, maar complimanten.

M Kleinman, Overveen

Het *** mij prima geen *** meer superspul jammer dat het niet vergoed word

Wil Van Opzeeland

Het is niet goedkoop de capsules maar alleszins de moeite waard!!

Marcea Koblens

Ik merk echt *** voor knie en onderrug

Joke Jansen

Ik krijg altijd de nieuwsbrief in Belgie van Gezondheidsplein. Daar heb ik gelezen over Synofit. Ik heb ***, al jarenlang en heel veel ***. En ik ben al 3x geopereerd aan mijn handen en toen hebben ze m’n vingers vastgezet. Toen heb ik dus over Synofit gelezen. Toen dacht ik, nou dat is wel iets voor mij en heb ik het direct besteld. Het is nu 2 jaar geleden dat ik met de capsules ben begonnen 3x per dag. Na 3 maanden ging het vrij goed. Toen ben ik naar 2 capsules per dag gegaan. Dat bevalt me nog steeds erg goed. Ik durf niet naar 1 capsule per dag te gaan maar eigenlijk moet ik dat ook proberen. Het gaat super nu. Ik kan m’n vingers *** gebruiken en kan bijvoorbeeld *** handwerken. Ben heel blij!

Mevrouw M. van Reeuwijk-Ruijs, Nijkerk

Ik kon *** normaal in de auto stappen Gaat *** stukken *** Ik ben nooit sceptisch Ik denk altijd wel positief En ja kosten rook en drink niet

Ronald Slingerland

Gebruik het iedere dag heb er ***!

Alie van Huizen-Gritter, Enschede

Ik gebruik groenlipmossel nu een aantal weken en het ***!

Petra Fleuren

Reeds een aantal jaren afnemer, tot volle tevredenheid. Ondanks de enige tijd geleden een doorgevoerde prijsverlaging, blijf ik het een duur middel vinden, zeker in mijn situatie, daar ik twee maal daags inneem.

P. Schenk, Harskamp

Als kleuterjuf heb ik altijd veel met mijn handen gedaan. Bij het ouder worden voelde ik het aankomen….twee handen die steeds *** en *** werden. Elke dag *** en *** vragen. Een reumatoloog kon *** uit de *** gewrichten halen, veel *** gaven de *** niet….
Het was mijn dochter die op internet zocht en hulp vond. Zij las veel informatie over een product van de groenlipmossel, dat in Nieuw Zeeland door Hollandse onderzoekers werd ontdekt en was ontwikkeld voor de paardensport. Om resultaat voor de paarden te behalen hebben de eigenaren veel geld over en misschien zou dat voor mij ook iets zijn…
Het *** was na 30 dagen al ***! Ik gebruikte het middel Synofit en al snel voelde ik ***, mijn *** vingers *** recht en de *** voor een groot deel. Hoe bestaat het dat ze zo iets moois hebben ontdekt!
Mij gaat het geweldig. Bedankt!

J.F. Wiering-Burger, Muiderberg

Sinds ik dit product gebruik loop ik soepel*** , en het heeft voor mij een prettige bijwerking !! Bijna geen opvliegers *** sinds de eerste dag dat ik dit vloeibare middel gebruik.

Anja Fikse-Daalmeijer

Gebruik de capsules nu 6 maanden en moet zeggen, geweldig!!!! Nagenoeg geen ***, ga de gel ook maar aanschaffen!

Coby van den Goorbergh

Super spul! Ik heb er heel veel *** bij.

Marieke de Klerk

Eigenlijk ben ik via een omweg bij Synofit terecht gekomen. Ik had *** in mijn rechterheup en ook in mijn knieen. Mijn schoondochter vertelde dat ik glucosamine moest gebruiken. Ik kende dat niet, toen ben ik daarmee aan de slag gegaan. Toen ben ik op internet gaan zoeken en kwam ik een boekje tegen over groenlipmossel en curcumine. Glucosamine zit ook in de groenlipmossel. Ik ben toen bij Synofit uitgekomen en ben begonnen met de vloeibare variant. Na 1 pot ***. Ben nu met de 2e pot bezig. Ik ben er erg over te spreken. Het was dus zo dat als ik ging lopen dat ik na 100m *** in mijn heupen kreeg en toen moest ik stilstaan. En dan moest ik mijn rechterbeen wat ontspannen en dan kon ik weer lopen. Nu is dat ***. Het is niet zo dat ik helemaal *** ben maar bijna wel. Ik kan nu gewoon doorlopen.

Dhr. Frans Kok, De Rijp

Ik gebruik het middel nu bijna een jaar, heb al vele jaren ***, heel veel *** gebruikt, bij de injecties *** heb ik in combinatie met mijn andere *** tot nu toe het beste resultaat. Desalniettemin dagelijks veel *** en *** daardoor in mijn dagelijkse leven. Toen ik het artikel over Synofit las, dacht ik om het toch eens te proberen. Ben begonnen met de vloeibare Synovit de eerste maanden, nu gebruik ik dagelijks 2 capsules. Ik heb het idee dat ik *** ben en de *** is ***.

Marian Petrus, Rotterdam

Ik weet niet precies of ***, ik heb nl ook aan paar andere dingen gedaan om ***, maar alles bij elkaar gaat het nu *** met mij.
Ik heb zooltjes van de pedoloog, *** en ben naar een speciale schoenenzaak geweest waar ik goeie adviezen heb gekregen, ik loop nu op bergschoenen met een zool die niet kan buigen, verder doe ik een kuur om af te vallen en ik gebruik jullie ***middel, ik moet zeggen dat ik nu *** loop en dat de *** is. Dat ik jullie middel heb gewonnen gaf me moed om de andere zaken ook aan te pakken. Ik werk in het onderwijs en had elke dag ***, nu voel ik me *** en loop ik elke dag en half uur extra om goed te bewegen. Ik ben enthousiast en heb al een aantal mensen getipt. Ik zal het zeker blijven gebruiken, groet

Carla Potters


Mijn ervaring met Synofit

  Meerdere selecties mogelijk
 • Bijvoorbeeld: Ik gebruikte Synofit Premium Vloeibaar 80 dagen als opbouwkuur, daarna Synofit Premium Vloeibaar Capsules 3 jaar als onderhoudsdosering, en sinds een half jaar de Gewrichts Gel er bij
 • Bijvoorbeeld: Ik ben wel/niet tevreden, omdat... Mijn gewrichten zijn sinds ik Synofit gebruik... (zie ook ervaringen van anderen hierboven)
  Meerdere vakjes kunnen worden aangevinkt

Direct contact

Evelien DienderEvelien Diender
E-Mail | Telefoon
Ik help u graag

Klantenbeoordelingen

Reviews Synofit

Synofit scoorde gemiddeld een 8,96 uit 10 met 4.334 reviews.

Voordelen Synofit.nl

 • Kopen bij de bron
 • Officiële Synofit shop
 • Vandaag besteld, maandag verzonden
 • Gratis verzending binnen NL vanaf € 25
 • Top service & garantie
 • Antwoord op al uw vragen over Synofit via e-mail of telefoon
 • Kies zelf de leverdatum en verzendwijze

Synofit is bekend van:

Synofit is bekend van

Video: ontstaan Synofit

Video ontstaan Synofit

Veelgestelde vragen

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen van onze klanten. Lees ze hier en vind antwoorden!

Gratis Synofit brochure

Gratis Synofit brochure

Betaalwijzen

Verzendwijze

Nieuw: kies voor PakjeGemak en haal uw pakket op bij een postkantoor in de buurt.

Verzendkosten

* Bij bestellingen tot € 25 betaalt u € 5,50 mee aan de verzendkosten. Bij bestellingen vanaf € 25 is de verzending voor u kostenloos, mits de levering plaatsvindt in Nederland. Verzendkosten naar het buitenland worden doorberekend aan de klant. Voor brochures hoeft u nooit verzendkosten te betalen.

Certificering

Certificering

De productielocatie van de producten van Synofit is FSSC22000 gecertificeerd.

Verklaring verwijzingen

Synofit Premium bevat Curcumine en Zwarte bes-blad
Synofit Premium, Synofit Basic en SynoCare Cardio bevatten Vitamine C
Synofit Bone Complex bevat Calcium, Magnesium, Vitamine K2, Vitamine D3, Zink en Mangaan
SynoCare Cardio bevat de Omega 3-vetzuren EPA en DHA
SynoCare Cardio bevat per dagdosering 10 mg Monacoline K uit Rode gist rijst