GLMax ® : 100% pure vloeibare Groenlipmossel

Unieke Groenlipinnovatie: GLMax®

Synofit is het enige Groenlipmosselproduct dat GLMax® bevat. Dit is geen droog poeder of extract, maar een 100% pure Groenlipmossel in vloeibare én gestabiliseerde vorm.

Selectie van de groeilocatie

De Groenlipmossel kan alleen gedijen in de uiterst heldere wateren rond Nieuw-Zeeland. In de Marlborough Sounds zijn dan ook meerdere ‘Groenlipmossel-farms’ te vinden. De precieze locatie waar een Groenlipmossel leeft, beïnvloedt de uiteindelijke samenstelling van de mossel. Zo zijn bijvoorbeeld de stroming van het water en de mate van vervuiling (algen) van invloed op de conditie van de Groenlipmosselen die op een bepaalde plaats groeien.

Selectie bij de oogst

Los hiervan wordt er bij het oogsten van de Groenlipmossel opnieuw een grote diversiteit aangetroffen: bijvoorbeeld het formaat, de kleur en de vettigheid variëren van mossel tot mossel (zie ook de afbeelding hiernaast). Ook bestaan er natuurlijk mannetjes en vrouwtjes. Sommige van deze factoren beïnvloeden in belangrijke mate de samenstelling van de Groenlipmossel. Een mollige mossel is bijvoorbeeld extra rijk aan Omega 3-vetzuren. Na het kiezen van de perfecte groeiplaats van de Groenlipmossel is het dus mogelijk om bij de oogst opnieuw een keuze te maken uit de allerbeste mosselen.

Afspraken over GLMax® mosselen

Synofit heeft met de leverancier een afspraak gemaakt over de keuze van de groeilocatie van de Groenlipmossel én over de selectiecriteria van de oogst. Want alleen de allerbeste en allermooiste Groenlipmosselen zijn goed genoeg om in GLMax® verwerkt te worden.

Van mosselen naar vloeistof

Door middel van een uniek procedé wordt voor GLMax® de hele Groenlipmossel omgezet in een vloeibare vorm. Daardoor blijven alle componenten van de Groenlipmossel in hun onderlinge samenhang in Synofit Premium Vloeibaar, Synofit Premium Capsules en Synofit Basic Capsules aanwezig. De producten van Synofit met GLMax® kunnen dan ook beschouwd worden als een hoogwaardige innovatie op het gebied van Groenlipmossel.

Waarom vloeibaar?

GLMax® wordt door de vloeibare vorm sneller en beter opgenomen, zodat met een relatief lage dosering kan worden volstaan. Daardoor zijn de producten van Synofit efficiënt in gebruik en is de tevredenheid aantoonbaar hoger dan bij producten met droge poeders en extracten.

Synofit Premium en Synofit Basic: méér dan alleen Groenlipmossel

Synofit Premium en Synofit Basic bevatten naast GLMax® Groenlipmossel ook Bio-Curcumine en Zwarte bes-blad. Synofit Premium Vloeibaar bevat verder het bekende Boswellia uit de wierookboom (Boswellia serrata) en Turmerosachariden uit de Geelwortel (Curcuma longa) voor extra snelle tevredenheid.

Verschillen tussen producten met ‘vloeibare Groenlipmossel’

Er worden in verschillende winkels andere (soms ook vloeibare) producten aangeboden die “Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes-blad” bevatten. Deze producten, die feitelijk een poging tot imitatie van Synofit zijn, zijn vaak lager in prijs, maar dit vertaalt zich dan ook in een andere kwaliteit voor u als gebruiker. Deze producten bevatten géén GLMax® en daarbij bestaat dus niet de hierboven omschreven garantie dat voor het proces alleen de beste mosselen geselecteerd worden uit de meest gunstige wateren. Ook worden er vaak verdikkingsmiddelen aan de vloeistoffen toegevoegd om te verhullen dat de Groenlipmossel eigenlijk nog steeds een poeder is, die ‘zweeft’ in de dikker gemaakte vloeistof.

In welke producten zit GLMax® Groenlipmossel?

Of een product GLMax® Groenlipmossel bevat, kunt u eenvoudig controleren op het etiket. Bevat een product GLMax® Groenlipmossel, dan wordt dit zeker op het etiket vermeld. Het is immers een kostbaar ingrediënt om ongelooflijk trots op te zijn.

Waarom is GLMax® kostbaar?

Er zijn meerdere factoren die GLMax® tot een kostbaar ingrediënt maken. Allereerst gaat het dus om de keuze van de beste groeilocatie en de selectie van de beste mosselen. Daar hangt een prijskaartje aan. De geheime methode om de Groenlipmossel écht vloeibaar te maken, is vervolgens uniek in de wereld. Er wordt overigens ook nergens in het proces hitte toegepast. Omdat dit allemaal een speciaal voor GLMax® ontwikkeld systeem is, maakt dit de productie extra prijzig. Tenslotte wordt er geproduceerd naar vraag en dat is maatwerk. Toch kiest Synofit hier allemaal vol overtuiging voor. Want alleen het allerbeste is goed genoeg voor u!

Synofit Premium Vloeibaar

Vloeibare Groenlipmossel & Full Spectrum Curcumine & Zwarte bes-blad & Boswellia
Opbouwkuur: 400 ml (€ 105,-)
Onderhoud: 200 ml (€ 60,-)
Meer info & direct bestellen

Synofit Premium Capsules

Vloeibare Groenlipmossel & Curcumine & Zwarte bes-blad (in capsules)
Opbouwkuur: 120 caps (€ 105,-)
Onderhoud: 60 caps (€ 60,-)
Meer info & direct bestellen

Synofit Basic Capsules

Vloeibare Groenlipmossel & Curcumine & Zwarte bes-blad (licht gedoseerd in capsules)
120 caps (€ 60,-)
60 caps (€ 31,-)
Meer info & direct bestellen

Direct Synofit bestellen

U kunt ook gratis de brochure aanvragen of meer lezen over de ingrediënten

Hitteplan Synofit

Let op: Producten die momenteel besteld worden, worden in verband met de verwachte hitte later verzonden. Zo garanderen we dat de producten tijdens deze hittegolf het niet ‘te warm krijgen’ bij de vervoerder.
Heeft u de producten voor een bepaalde datum nodig? Neem dan even contact op met het Care Team: 036 – 763 03 50.

Direct contact

Evelien DienderEvelien Diender
E-Mail | Telefoon
Ik help u graag

Klantenbeoordelingen

Reviews Synofit

Synofit scoorde gemiddeld een 9,14 uit 10 met 7.472 reviews.

Voordelen Synofit.nl

  • Kopen bij de bron
  • Vandaag voor 21.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 25
  • Kies zelf de leverdatum en verzendwijze
  • Antwoord op al uw vragen via e-mail, telefoon of chat
  • Professionele controle bij medicijngebruik

Synofit is bekend van:

Synofit is bekend van

Video: ontstaan Synofit

Video ontstaan Synofit

Gebruikt u medicijnen?

Laat dan door een apotheker controleren of u de producten van Synofit daarbij mag gebruiken. Meer informatie >>>

Certificering

Certificering

De productielocatie van de producten van Synofit is FSSC22000 gecertificeerd.

Verklaring verwijzingen

Synofit Premium en Synofit Basic bevatten Bio-Curcumine en Zwarte bes-blad
Synofit Premium en Synofit Basic bevatten Vitamine C
Synofit CurcuPlus bevat Bio-Curcumine
Synofit Bone Complex bevat Calcium, Magnesium, Vitamine K2, Vitamine D3, Zink en Mangaan