Unieke kwaliteit

GLMax ®: 100% pure vloeibare Groenlipmossel

Unieke Groenlipinnovatie: GLMax®

Synofit is het enige Groenlipmosselproduct dat GLMax® bevat. Dit is geen droog poeder of extract, maar een 100% pure Groenlipmossel in vloeibare én gestabiliseerde vorm.

Selectie van de groeilocatie

De Groenlipmossel kan alleen gedijen in de uiterst heldere wateren rond Nieuw-Zeeland. In de Marlborough Sounds zijn dan ook meerdere ‘Groenlipmossel-farms’ te vinden. De precieze locatie waar een Groenlipmossel leeft, beïnvloedt de uiteindelijke samenstelling van de mossel. Zo zijn bijvoorbeeld de stroming van het water en de mate van vervuiling (algen) van invloed op de conditie van de Groenlipmosselen die op een bepaalde plaats groeien.

Selectie bij de oogst

Los hiervan wordt er bij het oogsten van de Groenlipmossel opnieuw een grote diversiteit aangetroffen: bijvoorbeeld het formaat, de kleur en de vettigheid variëren van mossel tot mossel (zie ook de afbeelding hiernaast). Ook bestaan er natuurlijk mannetjes en vrouwtjes. Sommige van deze factoren beïnvloeden in belangrijke mate de samenstelling van de Groenlipmossel. Een mollige mossel is bijvoorbeeld extra rijk aan Omega 3-vetzuren. Na het kiezen van de perfecte groeiplaats van de Groenlipmossel is het dus mogelijk om bij de oogst opnieuw een keuze te maken uit de allerbeste mosselen.

Afspraken over GLMax® mosselen

Synofit heeft met de leverancier een afspraak gemaakt over de keuze van de groeilocatie van de Groenlipmossel én over de selectiecriteria van de oogst. Want alleen de allerbeste en allermooiste Groenlipmosselen zijn goed genoeg om in GLMax® verwerkt te worden.

Van mosselen naar vloeistof

Door middel van een uniek procedé wordt voor GLMax® de hele Groenlipmossel omgezet in een vloeibare vorm. Daardoor blijven alle componenten van de Groenlipmossel in hun onderlinge samenhang in Synofit Premium Plus Vloeibaar, Synofit Premium Plus Capsules, Synofit Medium Plus Capsules en Synofit GLM Plus Capsules aanwezig. De producten van Synofit met GLMax® kunnen dan ook beschouwd worden als een hoogwaardige innovatie op het gebied van Groenlipmossel.

Waarom vloeibaar?

GLMax® wordt door de vloeibare vorm sneller en beter opgenomen, zodat met een relatief lage dosering kan worden volstaan. Daardoor zijn de producten van Synofit efficiënt in gebruik en is de tevredenheid aantoonbaar hoger dan bij producten met droge poeders en Groenlipmosselextract.

Waarom geen extract?

In de producten van Synofit wordt bewust geen Groenlipmosselextract gebruikt, omdat een extract maar één of enkele componenten van de originele ingrediënten behoudt en concentreert. Toen de Maori’s de Groenlipmossel gebruikten, voordat dit voedingsmiddel wereldwijd bekendheid kreeg, werd de Groenlipmossel in zijn geheel en rauw gegeten. Daarom kiest Synofit met GLMax® voor een vorm die dicht bij deze natuurlijke vorm staat. 

Verschillen tussen producten met ‘vloeibare Groenlipmossel’

Er worden in verschillende winkels andere (soms ook vloeibare) producten aangeboden die “Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes-blad” bevatten. Deze producten, die feitelijk een poging tot imitatie van Synofit zijn, zijn vaak lager in prijs, maar dit vertaalt zich dan ook in een andere kwaliteit voor u als gebruiker. Deze producten bevatten géén GLMax® en daarbij bestaat dus niet de hierboven omschreven garantie dat voor het proces alleen de beste mosselen geselecteerd worden uit de meest gunstige wateren. Ook worden er vaak verdikkingsmiddelen aan de vloeistoffen toegevoegd om te verhullen dat de Groenlipmossel eigenlijk nog steeds een poeder is, die ‘zweeft’ in de dikker gemaakte vloeistof.

In welke producten zit GLMax® Groenlipmossel?

Of een product GLMax® Groenlipmossel bevat, kunt u eenvoudig controleren op het etiket. Bevat een product GLMax® Groenlipmossel, dan wordt dit zeker op het etiket vermeld. Het is immers een kostbaar ingrediënt om ongelooflijk trots op te zijn.

Waarom is GLMax® kostbaar?

Er zijn meerdere factoren die GLMax® tot een kostbaar ingrediënt maken. Allereerst gaat het dus om de keuze van de beste groeilocatie en de selectie van de beste mosselen. Daar hangt een prijskaartje aan. De geheime methode om de Groenlipmossel écht vloeibaar te maken, is vervolgens uniek in de wereld. Er wordt overigens ook nergens in het proces hitte toegepast. Omdat dit allemaal een speciaal voor GLMax® ontwikkeld systeem is, maakt dit de productie extra prijzig. Tenslotte wordt er geproduceerd naar vraag en dat is maatwerk. Toch kiest Synofit hier allemaal vol overtuiging voor. Want alleen het allerbeste is goed genoeg voor u!

Producten van Synofit met GLMax® Groenlipmossel:

Synofit Premium Plus Vloeibaar

GLMax® Groenlipmossel & Full Spectrum Curcumine & Zwarte bes-blad & Boswellia
Opbouwkuur:
400 ml (€ 105,-)
Onderhoud:
200 ml (€ 60,-)
Meer info & direct bestellen

Synofit Premium Plus Capsules

GLMax® Groenlipmossel & Full Spectrum Curcumine & Zwarte bes-blad (in capsules)
Opbouwkuur:
120 caps (€ 105,-)
Onderhoud:
60 caps (€ 60,-)
Meer info & direct bestellen

Synofit Medium Plus Capsules

GLMax® Groenlipmossel & Curcumine & Zwarte bes-blad (medium gedoseerd, in capsules)
120 caps (€ 60,-)
60 caps (€ 31,-)
Meer info & direct bestellen

Synofit GLM Plus Capsules

GLMax® Groenlipmossel (in capsules)
120 caps (€ 55,-)
60 caps (€ 29,95)
Meer info & direct bestellen

Synofit Premium Plus en Synofit Medium Plus: méér dan alleen Groenlipmossel

Synofit Premium Plus en Synofit Medium Plus bevatten naast GLMax® Groenlipmossel ook Curcumine en Zwarte bes-blad. Synofit Premium Plus Vloeibaar bevat verder het bekende Boswellia uit de wierookboom (Boswellia serrata) voor extra snelle tevredenheid.

400 ml Synofit Premium Vloeibaar

Synofit Premium Plus Vloeibaar

De meest complete, extra sterke, pure Synofit Premium Plus vloeistof
GLMax® Groenlipmossel, Bio-CM100® Curcumine, biologisch Zwarte bes-blad
Mét Boswellia en Full Spectrum Curcumine (incl. Turmerosachariden)
Geen capsules of pillen slikken
Tot 45 dagen na openen houdbaar

Bevat per 10 ml:
390 mg GLMax® Groenlipmossel
210 mg Full Spectrum Curcumine (Bio-CM100® Bio-Curcumine en Turmerosachariden)
167 mg Zwarte bes-blad
50 mg Boswellia
Nieuwe gebruiker? Advies: 80 dagen opbouwkuur 10 ml/dag

Meer informatie & direct bestellen

120 Synofit Premium Capsules

Synofit Premium Plus Capsules

Bevatten de unieke, extra sterke Synofit Premium Plus vloeistof
GLMax® Groenlipmossel, Bio-CM100® Curcumine, biologisch Zwarte bes-blad
Met Full Spectrum Curcumine (incl. Turmerosachariden)
Gemakkelijk mee te nemen
Lang houdbaar

Bevat per 3 capsules:
 390 mg GLMax® Groenlipmossel
 150 mg Full Spectrum Curcumine (Bio-CM100® Bio-Curcumine en Turmerosachariden)
 165 mg Zwarte bes-blad
 Nieuwe gebruiker? Advies: 80 dagen opbouwkuur 3 capsules per dag

Meer informatie & direct bestellen

Volstaat voor u een lagere dosering ook?

Er is ook Synofit Medium Plus, dit bevat net als Synofit Premium Plus de unieke GLMax® Groenlipmossel, Bio-Curcumine en Zwarte bes-blad, maar in een medium gedoseerde vorm. Dit product is speciaal voor mensen bij wie een lagere dosering al volstaat. Of voor mensen die van bijvoorbeeld Glucosamine, Visolie of minder kwalitatieve Groenlipmossel- en Curcumineproducten willen overstappen op een hoogwaardig vloeibaar combinatieproduct met Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes-blad.

Synofit Medium Plus Capsules bevatten per 3 capsules:
 300 mg GLMax® Groenlipmossel
 60 mg Bio-CM100® Bio-Curcumine
 45 mg Zwarte bes-blad
 Nieuwe gebruiker? Advies: 3 capsules per dag tot u tevreden bent

Bekijk Synofit Medium Plus

60 Synofit Basic Capsules

Synofit Medium Plus Capsules

Als een lagere dosering volstaat
Met de unieke ingrediënten GLMax® Groenlipmossel, Bio-CM100® Curcumine, biologisch Zwarte bes-blad
Capsules met vloeibare inhoud
Gemakkelijk mee te nemen
Lang houdbaar

Meer informatie & direct bestellen

Alléén Groenlipmossel

Synofit GLM Plus is volledig gebaseerd op vloeibare GLMax® Groenlipmossel. Dit product bevat dus géén Curcumine of Zwarte bes-blad. De Groenlipmossel is het enige hoofdingrediënt.

In het geval van medicijngebruik en grote galstenen kan Curcumine niet altijd veilig gecombineerd worden. Ook andere redenen kunnen aanleiding zijn om vol overtuiging te kiezen voor Synofit GLM Plus.

Synofit GLM Plus Capsules bevatten per 2 capsules:
 440 mg GLMax® Groenlipmossel
Advies: 2 capsules per dag

Bekijk Synofit GLM Plus

60 Synofit Basic Capsules

Synofit GLM Plus Capsules

Vrij van Curcumine en Zwarte bes-blad
Met de unieke GLMax® Groenlipmossel
Capsules met vloeibare inhoud
Gemakkelijk mee te nemen
Lang houdbaar

Meer informatie & direct bestellen

Zoek een winkel in de buurt

Er zijn alleen al in Nederland meer dan 800 locaties waar producten van Synofit verkocht worden. Bekijk de mogelijkheden in de buurt!

Synofit kopen bij Kruidvat of Holland & Barrett?

Veel mensen vragen zich af of Synofit-producten ook bij winkels zoals Kruidvat of Holland & Barrett (voormalig De Tuinen) te koop zijn, helaas is dat niet het geval.

Online Synofit bestellen

U kunt ook gratis de brochure aanvragen, meer lezen over de ingrediënten, of de ervaringen van anderen bekijken.