Unieke kwaliteit

GLMax® = 100% pure vloeibare Groenlipmossel

Unieke Groenlipinnovatie: GLMax®

Synofit is de enige producent van Groenlipmosselproducten die met  GLMax® werkt. GLMax® is een unieke selectie en bereiding van de Groenlipmossel. Het betreft geen droog poeder of extract, maar een 100% pure Groenlipmossel in vloeibare én gestabiliseerde vorm.

Selectie van de groeilocatie

De Groenlipmossel kan alleen gedijen in de uiterst heldere wateren rond Nieuw-Zeeland. In de Marlborough Sounds zijn dan ook meerdere ‘Groenlipmossel-farms’ te vinden.

De precieze locatie waar een Groenlipmossel leeft, beïnvloedt de uiteindelijke samenstelling van de mossel zelf. Zo zijn bijvoorbeeld de stroming van het water en de mate van vervuiling (algen) van invloed op de conditie van de Groenlipmosselen die op een bepaalde plaats groeien. Bij Synofit is hier aandacht voor: we houden bij het kiezen van Groenlipmossel voor GLMax® rekening met de groeilocatie. 

Selectie bij de oogst

Los hiervan wordt er bij het oogsten van de Groenlipmossel opnieuw een grote diversiteit aangetroffen: bijvoorbeeld het formaat, de kleur en de vettigheid variëren van mossel tot mossel (zie ook de afbeelding hiernaast). Ook bestaan er natuurlijk mannetjes- en vrouwtjesmosselen.

Sommige van deze factoren beïnvloeden in belangrijke mate de samenstelling van de Groenlipmossel. Een lekkere mollige mossel is bijvoorbeeld extra rijk aan Omega 3-vetzuren.

Na het kiezen van de perfecte groeiplaats van de Groenlipmossel is het dus mogelijk om bij de oogst opnieuw een keuze te maken uit de allerbeste mosselen. U raadt het al: dit wordt bij de selectie van Groenlipmosselen voor GLMax® dan ook zorgvuldig gedaan.

Afspraken over GLMax® mosselen

Synofit heeft met de Groenlipmosselleverancier een afspraak gemaakt over de keuze van de groeilocatie van de Groenlipmossel én over de selectiecriteria van de oogst. Want alleen de allerbeste en allermooiste Groenlipmosselen zijn goed genoeg om in GLMax® verwerkt te worden. Zo bent u verzekerd van een zo goed mogelijke Groenlipmossel in uw Synofit-product.

Van mosselen naar vloeistof

Door middel van een uniek procedé wordt voor GLMax® de gehele Groenlipmossel omgezet in een vloeibare vorm. Daardoor blijven alle componenten van de Groenlipmossel in hun onderlinge samenhang aanwezig. De producten van Synofit met GLMax® zijn: Synofit Groenlipmossel Basic, Synofit Groenlipmossel Regular, Synofit Groenlipmossel Plus, Synofit Groenlipmossel Vloeibaar en Synofit Joint Care. Deze gezondheidsproducten kunnen beschouwd worden als een hoogwaardige innovatie op het gebied van Groenlipmossel.

Waarom vloeibaar?

GLMax® wordt door de vloeibare vorm snel en goed opgenomen, zodat met een relatief lage dosering kan worden volstaan. Daardoor zijn de Groenlipmosselproducten van Synofit efficiënt in gebruik en is de tevredenheid aantoonbaar hoger dan bij producten met droge poeders en Groenlipmosselextract.

Waarom geen extract?

In de producten van Synofit wordt bewust geen Groenlipmosselextract gebruikt, omdat een extract maar één of enkele componenten van de originele ingrediënten behoudt en concentreert. 

Toen de Maori’s de Groenlipmossel gebruikten, voordat dit voedingsmiddel wereldwijd bekendheid kreeg, werd de Groenlipmossel in zijn geheel en rauw gegeten. Daarom kiest Synofit met GLMax® voor een vorm die dicht bij deze natuurlijke vorm staat.

Verschillen tussen producten met ‘vloeibare Groenlipmossel’

Er worden in verschillende winkels andere (soms ook vloeibare) producten aangeboden die “vloeibare Groenlipmossel” bevatten. Deze producten, die eigenlijk een poging tot imitatie van Synofit zijn, zijn vaak lager in prijs, maar dit vertaalt zich dan ook in een andere kwaliteit voor u als gebruiker. Deze producten bevatten géén GLMax® en daarbij bestaat dus niet de hierboven omschreven garantie dat voor het proces alleen de beste mosselen geselecteerd worden uit de meest gunstige wateren. Ook worden er vaak verdikkingsmiddelen aan de vloeistoffen toegevoegd om te verhullen dat de Groenlipmossel eigenlijk nog steeds een poeder is, die ‘zweeft’ in de dikker gemaakte vloeistof.

In welke producten zit GLMax® Groenlipmossel?

Of een product GLMax® Groenlipmossel bevat, kunt u eenvoudig controleren op het etiket. Bevat een product GLMax® Groenlipmossel, dan wordt dit zeker op het etiket vermeld. Het is immers een kostbaar ingrediënt om als producent ongelooflijk trots op te zijn.

Waarom is GLMax® kostbaar?

Er zijn meerdere factoren die GLMax® tot een kostbaar ingrediënt maken. Allereerst gaat het dus om de keuze van de beste groeilocatie en de selectie van de beste mosselen. Daar hangt een prijskaartje aan. De geheime methode om de Groenlipmossel écht vloeibaar te maken, is vervolgens uniek in de wereld. Er wordt overigens ook nergens in het proces hitte toegepast. Omdat dit allemaal een speciaal voor GLMax® ontwikkeld systeem is, maakt dit de productie extra prijzig. Tenslotte wordt er geproduceerd naar vraag en dat is maatwerk. Toch kiest Synofit hier allemaal vol overtuiging voor. Want alleen het allerbeste is goed genoeg voor u!

Producten van Synofit met GLMax® Groenlipmossel:

Groenlipmossel Basic

Ideaal om optimaal te trainen, sporten en presteren

Bevat Vitamine C voor het behoud van gezond kraakbeen

60 softgels € 29,95
2 x 60 softgels € 55,-

Meer info

Groenlipmossel Regular

Optimaal voor iedereen die actief en vitaal in het leven staat

Bevat Curcumine voor het behoud van soepele gewrichten1

60 softgels € 34,95
2 x 60 softgels € 60,-

Meer info

Groenlipmossel Plus

Extra aandacht en ondersteuning om een actieve en zelfstandige levensstijl te behouden

Bevat Curcumine voor de gewrichtsfunctie1

60 softgels € 60,-
2 x 60 softgels € 105,-

Meer info

Groenlipmossel Vloeibaar

Maximale ondersteuning bij uw dagelijkse activiteiten

Bevat Curcumine voor de gewrichtsfunctie1

200 ml € 60,-
2 x 200 ml € 105,-
400 ml € 105,-
2 x 400 ml € 190,-

Meer info

Bent u een sporter?

Synofit Groenlipmossel Basic is ideaal om optimaal te trainen, sporten en presteren.

Deze formule is ideaal als u sportief bent en graag een gezondheidsproduct wilt gebruiken om uw kraakbeen te ondersteunen. Ook is het een ideale aanvulling op uw voeding wanneer u in het dagelijks leven bijvoorbeeld weinig vis eet.

De basis van dit gezondheidsproduct bestaat al langer in ons assortiment, en is ook favoriet onder mensen die vanwege medicijngebruik of galstenen geen producten met Curcumine kunnen nemen.

Gebruik 2 softgels per dag.

 

Voorheen stond dit product bekend als ‘Synofit GLM Plus Capsules’

Bent u (nog) actief en vitaal?

Synofit Groenlipmossel Regular is optimaal voor iedereen die actief en vitaal in het leven staat.

Deze formule is ideaal als u actief bent en (nog) vitaal, maar toch uw gewrichten soepel wilt houden. Bijvoorbeeld vanwege een lichamelijk zwaar beroep of vanwege een prominente rol van het bewegingsapparaat in uw familiehistorie.

De basis van dit gezondheidsproduct is al jarenlang gewild in Nederland.

Gebruik 2-3 softgels per dag.

 

Voorheen stond dit product bekend als ‘Synofit Medium Plus Capsules’

Vraagt uw bewegingsapparaat steeds meer aandacht?

Synofit Groenlipmossel Plus geeft extra aandacht en ondersteuning om een actieve en zelfstandige levensstijl te behouden.

De basis van deze formule is al jarenlang zeer populair in Nederland. Recent is Natief Collageen aan de formule toegevoegd. De combinatie van ingrediënten in Synofit Groenlipmossel Plus is uniek.

Gebruik 3 softgels per dag.

 

Voorheen stond dit product bekend als ‘Synofit Premium Plus Capsules’

Vraagt uw bewegingsapparaat dagelijks aandacht?

Synofit Groenlipmossel Vloeibaar geeft maximale ondersteuning bij uw dagelijkse activiteiten. Met extra aandacht voor uw gewrichten1.

De basis van deze formule is al 12 jaar leidend op het gebied van vloeibare Groenlipmossel producten. Recent zijn Natief Collageen en Duivelsklauw aan de formule toegevoegd voor dé optimale ervaring. De combinatie van ingrediënten in Synofit Groenlipmossel Vloeibaar is uniek.

Gebruik 10 ml per dag.

 

Voorheen stond dit product bekend als ‘Synofit Premium Plus Vloeibaar’

Zoek een winkel in de buurt

Er zijn alleen al in Nederland meer dan 1200 locaties waar producten van Synofit verkocht worden. Bekijk de mogelijkheden in de buurt!

Kan ik Synofit kopen in een echte winkel?

Veel mensen vragen zich af of de gezondheidsproducten van Synofit ook bij fysieke winkels verkrijgbaar zijn.
Dit is het geval! Synofit is verkrijgbaar bij winkels van DA, Vitaminstore en Gezond & Wel. Ook een selectie van Etos-winkels en tientallen zelfstandige drogisten, reformhuizen, apotheken en andere gezondheidswinkels hebben Synofit-producten in de schappen staan. 
Bij Kruidvat en Holland & Barrett (voormalig De Tuinen) is Synofit helaas niet verkrijgbaar. 
Voor verkrijgbaarheid van Synofit gezondheidsproducten in uw eigen regio adviseren we om in de winkelzoeker te kijken. 

Online Synofit bestellen

U kunt ook gratis de brochure aanvragen, meer lezen over de ingrediënten, of de ervaringen van anderen bekijken.