Overal herfstkleuren!

De herfst is niet meer te missen: vurige kleuren in de bomen, blaadjes vliegen in het rond en paddestoelen schieten de grond uit. Voor velen een geliefd seizoen waarbij genieten in de natuur centraal staat.
Toch heeft niet iedereen hier positieve gevoelens bij. De dagen worden korter, het wordt buiten kouder en de gewrichten voelen strammer aan. Dat laatste komt door de buitentemperatuur en luchtvochtigheid: dat kan invloed hebben op de doorbloeding van de spieren rond de gewrichten.

Ook de luchtdruk speelt een rol. Als de luchtdruk buiten daalt, is er minder atmosferische druk rond de gewrichten. Daardoor zwellen de gewrichten op. Bij sommige mensen verergeren daardoor klachten zoals stijfheid en pijn.

Hoe maakt u uw gewrichten winterklaar?

Net als uw auto, tuin en caravan, maakt u ook uw gewrichten winterklaar. Synofit heeft 6 tips voor u.

Tip 1: kies voor warme kleding

Een extra laag kleding is een weldaad voor gewrichten die meer aandacht nodig hebben. Of kies bijvoorbeeld voor materiaal dat goed isoleert, zoals echte wol.

Tip 2: verzorg de gewrichten uitwendig met olie of gel

Er zijn verschillende oliën en gels verkrijgbaar die de gewrichten uitwendig verzorgen. Een olie is vooral geschikt om de gewrichten mee te masseren. Een gel, zoals de Synofit Gewrichts Gel, heeft lokaal een verwarmend effect en helpt bij de plaatselijke doorbloeding. Bij de meeste mensen geeft zo’n gel een snel, overtuigend resultaat.

Tip 3: overwinteren in een ander land

Sommige gepensioneerden vertrekken in de wintermaanden naar een gebied met een zonnig, droog klimaat. Behalve dat dit op zichzelf al een aangename vakantie is, worden de gewrichten hier ook vrolijk van.

Tip 4: blijf bewegen

Het blijft in het najaar onverminderd belangrijk om voldoende te blijven bewegen. Dus echt minimaal een halfuur per dag. Wanneer u stil zit, zal de doorbloeding alleen maar verslechteren, waardoor uw ledematen in toenemende mate stijf kunnen worden.

In de herfst kunt u er nog goed op uit om buitenshuis te bewegen: een wandeling in het bos, een extra rondje met de hond, genieten van de laatste zonnestralen in een park, …

Wanneer het echt koud en nat is (of glad), kunt u zoeken naar manieren om binnenshuis te blijven bewegen. Denk aan een hometrainer, extra traplopen of intensief het huishouden doen.

Tip 5: warm ze op

Warmtebronnen zoals een warm bad, een kruik of een apparaat met infrarood kunnen de doorbloeding verbeteren. Dit voelt aangenaam aan, en daarmee wordt ook de stijfheid in de gewrichten tegengegaan.

Tip 6: geef ze een boost met Synofit Premium

Het is altijd een goed idee om zo nu en dan een flinke investering te doen in de gezondheid van de gewrichten. Dat geldt vooral aan het begin van de winter. Met vitale gewrichten bent u immers eerder geneigd om inderdaad die extra beweging te pakken of om nog een verre vakantie te boeken. Laat uw gewrichten merken dat u om ze geeft en help ze een handje om gezond en soepel de winter door te komen!

De nieuwe Synofit Premium Opbouwkuur voordeelverpakking is ideaal om uw gewrichten weer even een enorme boost te geven. Ook als u al een poosje de onderhoudsdosering gebruikt, is het een prima plan om zo nu en dan tijdelijk weer een opbouwkuur te gebruiken.

Bekijk nu de Synofit Premium Opbouwkuur voordeelverpakking

De originele, pure Synofit Premium vloeistof (vloeibare Groenlipmossel / GLMax®, Bio-Curcumine en Zwarte bes-blad)
Bevat ook Boswellia en Turmerosachariden als extra ingrediënten
Voldoende vloeistof voor 80 dagen opbouwkuur
100% natuurlijk, geen chemische toevoegingen
10 ml per dag: een echte boost
Nu € 210 € 190

Meer informatie & bestellen >>>

Andere relevante artikelen

Moet ik Synofit altijd blijven gebruiken?

Mensen die Synofit al jaren gebruiken, weten doorgaans dat de tevredenheid na het stoppen met Synofit afneemt. Die ervaring is vaak een extra motivator om Synofit dus inderdaad vervolgens jarenlang te blijven gebruiken.
Lees verder

Synofit Gewrichts Gel: alles wat u moet weten

De Synofit Gewrichts Gel heeft zowel een verwarmend als verkoelend effect. Dit product wordt uitwendig gebruikt en is voor de koudere periode van het jaar bijzonder geschikt. Producttest: binnen twee minuten voelbaar resultaat!
Lees verder