Nieuws & Inspiratie

De hoogtepunten van 2019

Terugblik op het afgelopen jaar

2019 was in meerdere opzichten een spannend jaar. Zo begonnen we met een BTW-verhoging, schreef dr. William Cortvriendt in januari al dat goede voornemens voor het nieuwe jaar niet werken en kwamen er allerlei roerige berichten in het nieuws over interacties van medicijnen met Curcumine en ontoelaatbare hoeveelheden lood in producten met kurkuma.

Er waren ook prachtige hoogtepunten. Kurkuma werd Supplement van het jaar 2019, we mochten weer een mooie donatie doen aan ReumaNederland in de Reuma Collecteweek, onze technische jongens hebben AfterPay mogelijk gemaakt in onze webshop en we hebben diverse leuke acties voor u op touw gezet. Als klap op de vuurpijl is onze duoverpakking met 2 x 200 ml Synofit Premium Vloeibaar genomineerd voor de Meteoor Award 2019.

Vernieuwde formules

Een belangrijke ontwikkeling in 2019 is dat de gewrichtenformules van Synofit Premium en Synofit Basic verder zijn geoptimaliseerd. En met resultaat: de tevredenheid over deze producten is nog nooit zó goed geweest! Zo bleek uit een recente steekproef onder gebruikers van Synofit Basic dat 81% van de gebruikers nu tevreden is over dit product; en maar liefst 95% van de gebruikers zou dit product aan anderen aanbevelen.

Ook zijn er enkele nieuwe voordeelverpakkingen ontwikkeld: die van Synofit CurcuPlus, die van SynoCare Cardio, die van Synofit Basic en de complete vloeibare opbouwkuur voor gewrichten. Hiermee komen we tegemoet aan onze trouwe klanten die serieus met hun gezondheid aan de slag willen.

Artikelen over gezond bewegen

Bij Synofit willen we dat u geniet van gezond bewegen. Ons Care Team hielp u daarbij in 2019: steeds vaker delen we informatie en tips over een bewuste levensstijl die goed is voor uw bewegingsapparaat. Denk aan het artikel over bewegen bij warm weer, de 6 herfst-beweegtips en de zelftest over osteoporose. Het gaat dus niet alleen om het gebruiken van een hoogwaardig supplement. U kunt er zelf nog veel meer aan doen om te blijven genieten van bewegen.

Ook adviseren we, tegen de trend van vandaag in, om Synofit eens in een fysieke winkel te kopen.  Dat heeft meerdere voordelen, schreven we in een uitgebreid artikel.

In 2020 willen we verder gaan met het delen van informatie en leefstijl-advies via onze website en via onze nieuwsbrief.

Heeft u tips voor ons? Laat het dan ook zeker even weten!

Zorg goed voor uzelf en uw gewrichten, spieren, botten en huid en geniet van de zon! 

Goed voorbereid op vakantie? Dan mag Synocare Skin Repair Cream niet ontbreken in uw koffer.

60 Synofit Basic Capsules

Waarin onderscheidt Synocare Skin Repair Cream zich van andere producten?

✓ Synocare Skin Repair Cream is gebaseerd op een succesvolle Afrikaanse receptuur
Unieke combinatie van de ingrediënten Tea Tree olie, Centella, Aloë vera en Vitamine E.
✓ Vitamine E is essentieel voor de huid, en heeft een beschermende werking tegen invloeden van buitenaf
✓ Door de combinatie van de ingrediënten heeft de crème een brede werking voor diverse huidproblemen
Ondersteunt herstel van de beschadigde huid krachtig
Verzacht jeuk veroorzaakt door de processierups, muggen en andere insecten.
Advies: breng naar behoefte een kleine hoeveelheid crème aan op de gewenste huidzones
Synocare Skin Repair Cream bevat 50 ml (€ 14,95)

Bekijk Synocare Skin Repair Cream