Kennis & Verdieping

Hoe zit het met imitatieproducten?

Het succes van Synofit is ook bij andere producenten van gezondheidsproducten niet onopgemerkt gebleven. Nu steeds meer mensen kiezen voor de kwaliteitsproducten van Synofit, wordt er ook geprobeerd Synofit na te maken. Geadverteerd wordt met hetzelfde type ingrediënten en een onrealistisch lage prijs. Want ja, Synofit is niet goedkoop, en men denkt zo een ‘alternatief’ daarvoor gevonden te hebben.
Maar Synofit is niet na te maken, zowel de kwaliteit van ingrediënten als het bereidingsproces zijn uniek in de wereld. Geen andere producent werkt met GLMax® vloeibare Groenlipmossel. En het is niet mogelijk om iets vergelijkbaars voor zo weinig geld te doen. Zie ook het artikel over de prijs/kwaliteitverhouding van Synofit en het artikel over goedkopere producten met ‘vloeibare Groenlipmossel’.

Synofit is écht vloeibaar

Synofit bevat vloeibare Groenlipmossel, maar is óók als eindproduct vloeibaar. De capsules van Synofit Premium en Synofit Basic hebben dan wel een capsulevorm, maar de inhoud daarvan is alsnog vloeibaar. Dat kunt u zo nagaan door de capsule open te snijden (pas wel op met morsen; de vloeibare Curcumine in Synofit Premium Capsules is fel geel van kleur en kan voor hardnekkige vlekken zorgen).

Synofit is écht vloeibaar

Waarom is dat vloeibare zo belangrijk dan?

Vloeistoffen worden in het algemeen veel beter opgenomen dan capsules, poeders en tabletten. Wanneer u wel eens een droge paracetamol heeft opgelost in een glas water, en dit vervolgens heeft opgedronken, dan heeft u dit ondervonden: die paracetamol werkt dan veel sneller en sterker dan wanneer u diezelfde droge paracetamol met een gewoon glas water inneemt. Dat komt doordat de voedingsstoffen al voor een deel zijn afgebroken tot kleinere stukjes, en het slijmvlies in het spijsverteringskanaal kan dan sneller beginnen met het opnemen en verwerken ervan. Volgens sommigen begint dit opnameproces zelfs al bij het slijmvlies in de mond. Met een capsule is dat laatste per definitie onmogelijk, omdat de capsule pas in de maag uiteenvalt.

Kiezen voor natuurlijk

Producenten die Synofit proberen te imiteren, kiezen vaak voor niet-natuurlijke toevoegingen. Dit zijn goedkopere manieren om bijvoorbeeld Curcumine goed opneembaar te maken, of het is puur een kwaliteitskeuze. Met betrekking tot het beter opneembaar maken van Curcumine kan gedacht worden aan chemische toevoegingen van Polysorbaat en/of Cyclodextrine. Hoewel deze synthetische stoffen de opname van Curcumine wel verbeteren, is het een principieel andere keuze: het is niet natuurlijk en Synofit zou daar nooit voor kiezen. In Synofit Premium wordt daarom (het duurdere) Bio-Curcumine gebruikt van Bio-CM100®. Deze is beter opneembaar, bevat meer dan 95% vrije Curcuminoïden, kan door het lichaam langer worden vastgehouden én is ook nog eens helemaal natuurlijk.

Een goede opname leidt tot klanttevredenheid…

Wanneer een product niet goed of minder efficiënt wordt opgenomen, dan heeft u er dus voelbaar minder of helemaal niets aan. Het is dan ook goed om, bij gebruik van welk gezondheidsproduct dan ook, na zo’n 3 maanden te evalueren of u tevreden bent of niet. Wanneer dat tegenvalt of wanneer u nog twijfelt, dan werkt het betreffende product voor u niet optimaal. En dat zou in veel gevallen (bij goedkope, minder kwalitatieve producten) aan de opname van de ingrediënten en/of aan de kwaliteit van de ingrediënten kunnen liggen.
Van Synofit Premium is bekend dat ongeveer 70% van de gebruikers na 80 dagen opbouwkuur echt tevreden is en vervolgens besluit er mee door te gaan. Dat is voor een prijzig voedingssupplement als Synofit Premium een veelzeggende score waar we trots op zijn.

Mogelijk vindt u deze artikelen ook interessant:

Kwaliteitsverschillen worden steeds groter

Supplementen van vloeibare Groenlipmossel met Curcumine en Zwarte bes-blad zijn de afgelopen vijf jaar enorm populair geworden in Nederland. Synofit Premium was het eerste product dat deze ingrediënten als combinatiesupplement én in vloeibare vorm introduceerde.
Lees verder

We krijgen vaak de vraag of Synofit Premium goedkoper kan…

En dat begrijpen we. Want Synofit Premium is nu eenmaal geen goedkoop product. Toch zijn er duizenden tevreden klanten die nooit meer zonder Synofit Premium willen. Hoe komt dat?
Lees verder

Direct contact

Evelien DienderEvelien Diender
E-Mail | Telefoon
Ik help u graag

Klantenbeoordelingen

Reviews Synofit

Synofit scoorde gemiddeld een 9,08 uit 10 met 7.736 reviews.

Team Synofit

Voordelen Synofit.nl

  • Kopen bij de bron
  • Vandaag voor 21.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 25
  • Kies zelf de leverdatum en verzendwijze
  • Antwoord op al uw vragen via e-mail, telefoon of chat
  • Professionele controle bij medicijngebruik

Synofit is bekend van:

Synofit is bekend van

Video: ontstaan Synofit

Video ontstaan Synofit

Gebruikt u medicijnen?

Laat dan door een apotheker controleren of u de producten van Synofit daarbij mag gebruiken. Meer informatie >>>

Certificering

Certificering

De productielocatie van de producten van Synofit is FSSC22000 gecertificeerd.

Verklaring verwijzingen

Synofit Premium en Synofit Basic bevatten Bio-Curcumine en Zwarte bes-blad
Synofit Premium en Synofit Basic bevatten Vitamine C
Synofit CurcuPlus bevat Bio-Curcumine
Synofit Bone Complex bevat Calcium, Magnesium, Vitamine K2, Vitamine D3, Zink en Mangaan