Unieke kwaliteit

Producten van Synofit en de ingrediënten

Via de menubalk links kunt u kiezen voor het product of ingrediënt waar u in geïnteresseerd bent. Per product kunt u de samenstelling en links naar informatie over de ingrediënten vinden.

Calcium Plus Capsules

Samenstelling van Synofit Calcium Plus Capsules: olijfolie, gelatine (vis; capsule), mineralen (calcium (Lithothamnium calcareum; herkomst: IJsland), magnesiumcitraat, zink, mangaan, koper), vitaminen (vitamine B3, vitamine B6, vitamine B2, vitamine K2-MK7, vitamine D3), emulgatoren (zonnebloemlecithine, glycerine), kleurstoffen (ijzeroxide)

Calcium uit de Rode alg

In de schone wateren voor de kust van IJsland groeit een bijzonder Calciumrijk plantje: de Rode alg. De Rode alg heeft de bijzondere eigenschap dat ze mineralen uit de zee opneemt en in haar weefsels opslaat.

Meer weten >

Magnesium

Magnesium is een stof die gerekend wordt tot de mineralen. Het is onder andere nodig voor de vorming van botten en spieren. Ook bevordert het een goede werking van de spieren.

Meer weten >

Vitamine D3

Vitamine D is een vetoplosbare vitamine die ook bekend staat onder de naam calciferol. Deze voedingsstof speelt een rol bij het behoud van sterke én soepele spieren.

Meer weten >

Zink

Zink is een mineraal dat in veel enzymen (dat zijn eiwitten die allerlei reacties in het lichaam kunnen laten plaatsvinden) aanwezig is. Ook is Zink goed voor gezonde botten, voor het haar, voor de huid en voor het geheugen.

Meer weten >

Vitamine E

Mangaan

Mangaan is samen met onder andere Calcium, Magnesium en Vitamine D3 goed voor de aanmaak van botten, kraakbeen en bindweefsel. Het is dus van belang voor het skelet.

Meer weten >

Vitamine E

Koper

Koper is een spoorelement. Een spoorelement is een mineraal waarvan het lichaam maar erg weinig nodig heeft. Toch speelt Koper een rol bij het in stand houden van enkele belangrijke lichaamsweefsels.

Meer weten >

Vitamine B2

Vitamine B2 wordt ook wel riboflavine genoemd. De hoofdfunctie van deze voedingsstof is het vrijmaken van energie uit voeding. Zo draagt Vitamine B2 bij tot de vermindering van vermoeidheid.

Meer weten >

Vitamine E

Vitamine B3

Vitamine B3 (nicotinamide, niacine of nicotinezuur) speelt een rol bij de energievoorziening van cellen en bij de werking van het zenuwstelsel. Ook is deze vitamine van belang voor een gezonde huid.

Meer weten >

Vitamine E

Vitamine B6

Vitamine B6, die de chemische naam pyridoxine draagt, is een voedingsstof die uw gezondheid over een brede linie ondersteunt. Deze vitamine uit het B-complex is overal in uw lichaam actief.

Meer weten >

Vitamine E

Vitamine K2

Vitamine K is een vetoplosbare vitamine die een rol speelt in de normale bloedstolling. Bacteriën in de dikke darm kunnen deze vitamine zelf aanmaken, maar aanvulling vanuit de voeding is meestal wel noodzakelijk.

Meer weten >

Synofit Calcium Plus Capsules