Nieuws van Synofit

Gebruikt u medicijnen? Laat de combinatie met Synofit controleren!

door

Producten van Synofit gebruiken samen met medicijnen

Een van de meest gestelde vragen bij ons Care Team gaat over het combineren van een product van Synofit met de reguliere medicatie. In de meeste gevallen vormt dat geen probleem. Toch zijn er uitzonderingen. Voor zover er interacties bekend zijn bij ons, vermelden we die in de gebruiksaanwijzingen en op de website.

Bij twijfel laten controleren

Als u twijfelt over de combinatie van uw medicatie met de producten van Synofit, dan kunt u daar natuurlijk altijd een vraag over stellen aan het Care Team. Bijvoorbeeld als u een medicament gebruikt dat qua werking lijkt op de middelen die een interactie hebben met de producten van Synofit.

U kunt er vanaf nu ook voor kiezen om via Synofit de combinatie te laten controleren door de in interacties gespecialiseerde apotheker Han Siem van de Huizer Apotheek. Gebruik de onderstaande knop als u daar gebruik van wilt maken.

Wij bevelen dit van harte bij u aan!

 

Laat de combinatie met uw medicatie controleren

Controle door eigen apotheek of arts

U kunt met deze vragen uiteraard ook bij uw eigen apotheek of specialist terecht. Het staat u dan ook helemaal vrij om eerst bij hen te rade te gaan. Wat we echter regelmatig horen van onze klanten, is dat veel apothekers en artsen onvoldoende bekend zijn met de werking van voedingssupplementen. Het is dan voor hen moeilijk om definitief uitsluitsel te kunnen geven over de veiligheid van een bepaalde combinatie. Apotheker Han Siem van de Huizer Apotheek is gespecialiseerd in interacties tussen voedingssupplementen en reguliere medicatie en helpt u graag verder wanneer u er met uw eigen apotheek of specialist niet uit komt.

Hoe werkt het?

Als u de combinatie van uw eigen medicatie wilt laten controleren door Han Siem, dan werkt dat als volgt.

1. U vult in een speciaal formulier uw gegevens en de door u gebruikte medicatie in, alsook het product van Synofit dat u daar graag bij zou willen gebruiken. Eventueel kunt u ook meerdere producten van Synofit tegelijk laten controleren bij uw medicatie.

2. Apotheker Han Siem krijgt deze aanvraag binnen en zal de combinatie voor u controleren op interacties.

3. Indien de combinatie verantwoord is, krijgt u de producten vervolgens toegestuurd door de Huizer Apotheek. Indien de combinatie niet verantwoord is, dan krijgt u daar bericht van. Als de combinatie wel verantwoord is, maar u wel met bepaalde dingen rekening moet houden, dan krijgt u de producten eveneens toegestuurd met daarbij de nodige instructies.

Meteen besteld

Let op: als u gebruik maakt van het interactieformulier dan plaatst u dus een bestelling van de gekozen producten van Synofit indien de combinatie verantwoord is. Bij de producten die u toegestuurd krijgt, zit een factuur. Het is dus raadzaam om eerst zeker te weten dat u inderdaad de betreffende Synofit-producten wilt bestellen (mits de combinatie verantwoord is natuurlijk) en welke verpakkingsgrootte u dan precies wilt bestellen.

Deze artikelen kunnen zinvol zijn om door te nemen voordat u een aanvraag doet via het interactieformulier:

Bekende interacties tussen producten van Synofit, reguliere medicatie en andere voedingssupplementen
Kies ik beter voor Groenlipmossel Plus (softgels) of Groenlipmossel Vloeibaar?
Informatie over Synofit Calcium Plus (botten)

Extra service

De controle van de combinatie door apotheker Han Siem is gratis. U betaalt hiervoor dus geen extra kosten. Wel komen er verzendkosten (€ 5,39) bij als de combinatie verantwoord blijkt te zijn en u de producten via de Huizer Apotheek ontvangt.

Laat de combinatie met uw medicatie controleren