Nieuws van Synofit

synofit-beurs-therapeutHet is intussen een jaarlijkse traditie aan het worden dat Synofit met een stand op de beurs Internationaal Therapeut aanwezig is. Zie ook de blog van vorig jaar. Dit jaar werd de beurs op 12 en 13 november gehouden in Apeldoorn. Onze nieuwe producten, Synofit Basic en Synofit Bone Complex, en ook de oorspronkelijke, recent verbeterde formule Synofit Premium, staan volledig in de schijnwerpers. De dames van de Klantenservice en ook de Sales & Retail vertegenwoordiger zijn aanwezig om uitleg te geven en om vragen te beantwoorden.

Synofit Premium en Synofit Basic

De meeste bezoekers (vooral therapeuten en winkeliers) blijken al op de hoogte te zijn van de verbeterde formule van Synofit Premium. Ook Synofit Basic, het lichter gedoseerde product met vloeibare Groenlipmossel, Curcumine, Zwarte bes-blad, Vitamine C en Vitamine E, is bij velen al bekend en in het winkelschap ‘ingeburgerd’. Het blijft vooral erg motiverend om op zo’n beurs van voorbijgangers te horen dat ze Synofit Premium kennen en dat de producten veel voor hen en hun cliënten betekenen. Vergeleken met bijvoorbeeld vijf jaar geleden, toen we aan bijna alle bezoekers nog moesten uitleggen wat Synofit eigenlijk is en waarvoor het is, hebben we dus grote voorwaartse stappen mogen maken.

Introductie Synofit Bone Complex

Het allernieuwste product van Synofit, Synofit Bone Complex, is een vloeibare totaalformule voor het behoud van sterke botten. Op Internationaal Therapeut 2016 hebben we voor het eerst deze nieuwe producten laten zien aan winkeliers, therapeuten en eindgebruikers. Degenen die al bekend waren met Synofit als gewrichtsproduct, zijn unaniem enthousiast over de introductie van Synofit Bone Complex voor de botten. De eerste verpakkingen zijn op de beurs verkocht en intussen is Synofit Bone Complex via onze webshop verkrijgbaar.

Samengevat was het weer een leuke beurs met veel positieve, bemoedigende contacten. Indien van toepassing worden de contacten in de week na de beurs nog opgevolgd. Ook als u niet op de beurs was, maar wel graag iets wilt bespreken met Synofit, dan kan dat (via de Klantenservice of via de vertegenwoordiger voor winkels en therapeuten).