Nieuws van Synofit

Internationale Therapeutenbeurs 2017Ook dit jaar was Synofit weer aanwezig op de Internationale Therapeuten beurs. Zie ook de blog van vorig jaar. Dit jaar werd de beurs op 18 en 19 november gehouden in Houten. Dit jaar stond de schijnwerper op ons nieuwe product SynoCare Cardio dat op 1 januari 2018 gelanceerd wordt. Dit jaar werd ook SynoCare Skin Repair Cream op de markt gebracht. Een nieuwe lijn naast onze oude vertrouwde producten Premium, Basic, Gewrichts Gel en Bone Complex die natuurlijk niet ontbraken in onze stand. Het Synofit team stond klaar om ieders vragen te beantwoorden.

Synofit Premium en Synofit Basic

De meeste bezoekers (vooral therapeuten en winkeliers) zijn bekend met ons product Synofit Premium. Ook Synofit Basic, het vereenvoudigde product met alleen vloeibare Groenlipmossel en Vitamine C, is bij velen al bekend en in het winkelschap ‘ingeburgerd’ (en is ook geschikt voor mensen met een kleinere portemonnee). Het blijft vooral erg motiverend om op zo’n beurs van voorbijgangers te horen dat ze Synofit Premium kennen en dat de producten veel voor hen en hun cliënten betekenen. Synofit groeit elk jaar weer en is ondertussen een bekend begrip onder veel consumenten als verkopers.

Introductie SynoCare Cardio

Het allernieuwste product van onze SynoCare lijn is SynoCare Cardio. SynoCare Cardio is een gepatenteerde vloeibare totaalformule voor het hart en het behoud van een verantwoord cholesterolgehalte ontwikkeld door artsen. SynoCare Cardio geeft een extra ondersteuning in combinatie met een gezonde levensstijl. Zo blijft u fit én vitaal door het leven gaan. SynoCare Cardio bevat o.a. de Omega-3 vetzuren EPA en DHA en Monacoline K uit Rode gist rijst. Deze combinatie is goed voor uw hart en bloedvaten en helpt bij het behoud van een verantwoord cholesterolgehalte.

Samengevat was het weer een leuke beurs met veel positieve, bemoedigende contacten. Indien van toepassing worden de contacten in de week na de beurs nog opgevolgd. Ook als u niet op de beurs was, maar wel graag iets wilt bespreken met Synofit, dan kan dat (via de Klantenservice of via de vertegenwoordiger voor winkels en therapeuten).