Nieuws van Synofit

Samenwerking

‘Gezondheid aan huis’ bestaat 12,5 jaar, en vanaf de oprichting van Synofit wordt er al graag met deze online drogist samengewerkt. Onder andere omdat ‘Gezondheid aan huis’ de kennis en educatie van de medewerkers hoog in het vaandel heeft staan. Synofit heeft producten waarbij het persoonlijke advies een belangrijke rol speelt. Bij ‘Gezondheid aan huis’ is dat in goede handen.

Klantendag

Ter ere van het 12,5 jarig jubileum organiseert ‘Gezondheid aan huis’ een klantendag in de ReeHorst te Ede op D.V. zaterdag 11 maart 2017. Deze locatie is goed te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer.
Het thema van de klantendag is: ‘Voedingssupplementen: zin of onzin!?’. Er zal een boeiend programma zijn met verschillende lezingen. Tussendoor wordt u voorzien van een lunch, koffie en thee en gezonde tussendoortjes.

Wij zijn er ook!

Synofit hoopt op deze dag ook aanwezig te zijn met een informatietafel en personeel. Als u dus graag eens wilt spreken met iemand van Synofit, dan nodigen we u van harte uit.
Ook als u nog geen klant bent bij ‘Gezondheid aan huis’, bent u welkom in Ede!

Meer details

De dag duurt van 9.00 uur tot 15.30 uur. De entree kost 15 euro, maar u krijgt daarvan 10 euro terug in de vorm van een kortingscode (voor een aankoop bij ‘Gezondheid aan huis’). De lunch en andere verzorging is hierbij inbegrepen.
Voor het bestellen van een entreekaart en voor meer gedetailleerde informatie over de sprekers, kunt u de pagina van ‘Gezondheid aan huis’ bezoeken >>>