Unieke kwaliteit

Koper

Wat is Koper en waar is het goed voor?

Koper is een spoorelement. Een spoorelement is een mineraal waarvan het lichaam maar erg weinig nodig heeft. Toch speelt Koper een rol bij het in stand houden van enkele belangrijke lichaamsweefsels, zoals (bloed)vaten, kraakbeen en het bindweefsel in de huid. Ook draagt het bij tot een normale pigmentatie van het haar (de haarkleur) en de huid. Verder ondersteunt Koper het ijzertransport in het lichaam, is het goed voor het immuunsysteem en het helpt lichaamscellen zich te beschermen tegen invloeden van buitenaf (het is een antioxidant). Tenslotte is het van belang voor het zenuwstelsel en ondersteunt het het energieniveau. Dit laatste is belangrijk om voldoende te blijven bewegen, want voor beweging is energie nodig. En beweging is weer onmisbaar als het gaat om het behoud van gezonde botten!

Koper in voeding

Koper komt onder andere voor in fruit, groente, brood, vlees, garnalen, zilvervliesrijst, noten en cacao. Het is dus goed uit de voeding te halen bij een gemiddeld eetpatroon, en een tekort aan Koper komt in ons land dan ook bijna niet voor. Ook het gebruiken van teveel Koper via de voeding komt weinig voor. Alleen mensen die last hebben van Koperstapeling moeten oppassen met hoeveel Koper ze via hun voeding binnenkrijgen.

Koper in Synofit Calcium Plus

Synofit Calcium Plus is een uitgebreid voedingssupplement voor de botten. Naast Calcium uit de Rode alg, Vitamine D3, Vitamine K2, Magnesium, Zink en Mangaan bevatten deze capsules ook Koper-D-gluconaat. Per dagdosering van 2 capsules bevat Synofit Calcium Plus 1,0 milligram Koper. Dat is 100% van de referentie-inname (aanbevolen hoeveelheid per dag).

120 Synofit Premium Capsules

Synofit Calcium Plus Capsules

Bevatten een vloeibare formule
Calcium uit de Rode alg, Magnesium, Zink, Mangaan en Koper
Met de vitaminen D3, K2, B2, B3 en B6
Gemakkelijk mee te nemen
Lang houdbaar
2 capsules per dag
Geur- en smaakloos
2 keer per dag innemen

Bestel Synofit Calcium Plus met o.a. Koper

Synofit Calcium Plus bevat 1,0 mg Koper per 2 capsules.

Bekijk ook de andere ingrediënten in Synofit Calcium Plus, dé vloeibare bottenformule: Calcium uit de Rode alg, Magnesium, Vitamine D3, Vitamine K2, Zink en Mangaan.