Unieke kwaliteit

Kwaliteitsverschillen vloeibare Groenlipmossel worden steeds groter

Synofit Premium Plus Vloeibaar

Vloeibare Groenlipmossel & Full Spectrum Curcumine & Zwarte bes-blad & Boswellia
Opbouwkuur: 400 ml (€ 105,-)
Onderhoud: 200 ml (€ 60,-)
Meer info & direct bestellen

Synofit Premium Plus Capsules

Vloeibare Groenlipmossel & Full Spectrum Curcumine & Zwarte bes-blad (in capsules)
Opbouwkuur: 120 caps (€ 105,-)
Onderhoud: 60 caps (€ 60,-)
Meer info & direct bestellen

Synofit Medium Plus Capsules

Vloeibare Groenlipmossel & Curcumine & Zwarte bes-blad (medium gedoseerd, capsules)
120 caps (€ 60,-)
60 caps (€ 34,95)
Meer info & direct bestellen

Daarom zou Synofit Premium Plus voor iedereen de eerste keuze moeten zijn

Supplementen van vloeibare Groenlipmossel met Curcumine en Zwarte bes-blad zijn de afgelopen vijf jaar enorm populair geworden in Nederland. Synofit Premium Plus was het eerste product dat deze ingrediënten als combinatiesupplement én in vloeibare vorm introduceerde.

Het grote succes bleef niet onopgemerkt bij andere fabrikanten. Niet zo vreemd dat er de afgelopen jaren meerdere varianten vloeibare Groenlipmosselsupplementen met Curcumine en Zwart bes-blad bij de drogist, apotheek en reformwinkel verschenen zijn. Zo op het eerste gezicht is dat een goede ontwikkeling voor u als gebruiker. Het is altijd fijn als u ook de keuze heeft uit goedkopere alternatieven. Maar kunnen deze zich in kwalitatief opzicht ook meten met de originele vloeibare Groenlipmossel met Curcumine en Zwarte bes-blad van Synofit? U raadt het al…

Aanbod Groenlipmosselsupplementen is enorm

Op dit moment is er een groot aanbod van voedingssupplementen die Groenlipmossel bevatten. U kunt een potje met Groenlipmosseltabletten al vanaf 10 euro aanschaffen. Maar voor Synofit Premium Plus zult u wat dieper in de buidel moeten tasten. Dit heeft alles te maken met de kwaliteit van de ingrediënten, het verwerkingsproces, de toedieningsvorm en de opneembaarheid.
Zo maakt Synofit Premium Plus als enige gebruik van GLMax®. Dit wordt gemaakt van 100% pure Groenlipmossel – de hele mossel dus, met al zijn unieke bestanddelen in de juiste natuurlijke verhouding. Het betreft dus géén Groenlipmosselextract. Een Groenlipmosselextract maakt bijvoorbeeld gebruik van alleen de vetten, waar vervolgens geen eiwitten, glycosaminoglycanen, vitaminen en mineralen meer in zitten. Ook is het geen poeder van bijvoorbeeld ontvette Groenlipmossel, waar alle vetzuren vooraf uit gehaald zijn. Daarnaast wordt er in het gehele productieproces geen hitte gebruikt, zodat in GLMax® alle eiwitten en andere hittegevoelige ingrediënten intact blijven.
Het onderscheid in kwaliteit begint al bij de kweek: alleen het allerbeste mosselzaad wordt voor GLMax® geselecteerd. De mosselen groeien vervolgens onder de meest ideale omstandigheden op. Uiteindelijk worden alleen de beste kwaliteit mosselen verwerkt tot GLMax®.

400 ml Synofit Premium Vloeibaar

Synofit Premium Plus Vloeibaar

De meest complete, extra sterke, pure Synofit Premium Plus vloeistof
GLMax® Groenlipmossel, Bio-CM100® Curcumine, biologisch Zwarte bes-blad
Mét Boswellia en Full Spectrum Curcumine (incl. Turmerosachariden)
Geen capsules of pillen slikken
Tot 45 dagen na openen houdbaar
Eerst 10, later 5 ml per dag
De echte Synofit-smaak!
2 keer per dag innemen (later 1-2 keer)
Meer informatie & direct bestellen

120 Synofit Premium Capsules

Synofit Premium Plus Capsules

Bevatten de unieke, extra sterke Synofit Premium Plus vloeistof
GLMax® Groenlipmossel, Bio-CM100® Curcumine, biologisch Zwarte bes-blad
Met Full Spectrum Curcumine (incl. Turmerosachariden)
Met visolie voor extra Omega 3-vetzuren
Gemakkelijk mee te nemen
Lang houdbaar
Eerst 3, later 1-2 capsules per dag innemen
Geur- en smaakloos
Meer informatie & direct bestellen

Complete Groenlipmossel

Synofit heeft een speciaal procedé ontwikkeld om de hele mossel te verwerken in een homogene en stabiele vloeistof. Daarin zijn alle Omega 3-vetzuren, Furaanvetzuren en specifieke eiwitten aanwezig in dezelfde hoeveelheden en verhoudingen als in de originele Groenlipmossel in het water bij Nieuw-Zeeland. Bij dit proces komt er geen verhitting aan te pas, zodat de eiwitten, Omega 3-vetzuren en Furaanvetzuren onbeschadigd en dus krachtig blijven. U krijgt dan bij iedere inname de optimale dosering van deze ingrediënten binnen. Naast GLMax® bevat Synofit Premium Plus ook Full Spectrum Curcumine (met Bio-CM100® Bio-Curcumine én Turmerosachariden) en biologisch Zwarte bes-blad. Ook bij de keuze van deze ingrediënten heeft kwaliteit én opneembaarheid voorop gestaan. Daarover straks meer.

Is ‘vloeibaar’ wel écht vloeibaar?

Naast de originele vloeibare Groenlipmossel (GLMax®) met Bio-Curcumine (Bio-CM100®) en biologisch Zwarte bes-blad van Synofit Premium Plus zijn er ook goedkopere merken verkrijgbaar met ‘Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes-blad’. Op het etiket staat dus op het eerste gezicht dezelfde samenstelling als Synofit Premium Plus, maar schijn bedriegt. GLMax® Groenlipmossel is gemaakt van de hele mossel. In Synofit Premium Plus (en ook de andere gezondheidsproducten van Synofit) wordt alleen deze pure, vloeibare Groenlipmossel gebruikt.

Veel imitatieproducten van andere merken, die op het eerste gezicht ook vloeibaar zijn, bevatten een Groenlipmosselpoeder dat een laag percentage Omega 3-vetzuren en Furaanvetzuren bevat. Dit wordt toegevoegd aan met verdikkingsmiddel (bijvoorbeeld Xanthaangom) verrijkt water. Hierdoor zakt het mosselpoeder niet naar de bodem, maar blijft het ‘hangen’ zonder zich te stabiliseren. Dit is hetzelfde als wanneer u een Groenlipmosseltablet oplost in een glas water, doorroert en direct opdrinkt. De hele Groenlipmossel zelf is bij deze producten dus niet vloeibaar gemaakt, wat wél het geval is bij GLMax®.

Curcumine: de opneembaarheid én beschikbaarheid telt

Aan Synofit Premium Plus en de goedkopere varianten is naast Groenlipmossel ook Curcumine toegevoegd. Curcuminoïden zijn de waardevolle bestanddelen die aan de Curcumawortel die karakteristieke geel-oranje kleur geven. De specerij in uw keukenkastje bevat slechts 2% Curcuminoïden. Daarom moet u bij het kopen van een Curcumine-supplement er altijd op letten dat het om een extract met een hoog percentage Curcuminoïden gaat. Extracten bestaan soms wel tot 95 procent uit Curcuminoïden. Dat is de reden dat Synofit Premium Plus gebruik maakt van Bio-CM100®. Dat betekent dat dit extract voor minimaal 95 procent uit Curcuminoïden bestaat. Bij de imitatieproducten is vaak rond de 15 procent.

Curcuminoïden hebben een dusdanige structuur dat ze de darmwand amper kunnen passeren. Ze worden dan via de natuurlijke weg weer snel uitgescheiden. Het is dus belangrijk te weten hoe de opname van deze bestanddelen in het bloed door het voedingssupplement wordt geregeld. Bij imitatieproducten worden daar chemische bestanddelen voor gebruikt. Bij Bio-CM100® in Synofit Premium Plus wordt deze opname bevorderd door de natuurlijke oliën uit de Geelwortel zelf. Dus niet op een chemische, maar op een natuurlijke manier.

Het is duidelijk te zien dat Bio-CM100® een zeer goede biologische beschikbaarheid heeft.

Naast beschikbaarheid is ook de opneembaarheid van de Curcuminoïden in het bloed van groot belang. In tegenstelling tot de Curcumine in andere vloeibare Groenlipmosselsupplementen, is Bio-Curcumine (Bio-CM100®) niet gebonden en dus vrij beschikbaar. De natuurlijke oliën uit de Geelwortel zorgen er bovendien voor dat de beschikbare Curcuminoïden nog uren lang door het lichaam opgenomen kunnen worden, omdat deze olie ervoor zorgt dat de eenmaal opgenomen Curcuminoïden niet direct worden uitgescheiden. Zie ook de afbeelding hierboven: Bio-CM100® is nog in hoge concentraties in het bloed aanwezig als het andere geteste preparaat al min of meer door het systeem is uitgescheiden.

Turmerosachariden: waardevolle toevoeging

Turmerosachariden zijn bio-actieve polysachariden die samen met Bio-Curcumine een synergetische werking hebben. Dat betekent dat de werking van de combinatie beter is dan de som van de werking van de losse onderdelen. Deze combinatie noemen wij ‘Full Spectrum Curcumine’.
Turmerosachariden zijn dus niet hetzelfde als Curcumine, maar deze ingrediënten horen wel bij elkaar (ze komen samen voor in de Geelwortel) en ze versterken elkaar van nature. Full Spectrum Curcumine gebruiken wij alleen in de hoog gedoseerde producten Synofit Premium Plus Vloeibaar en Synofit Premium Plus Capsules.

Met biologisch Zwarte bes-blad en Stevia

Daarnaast bevat de originele vloeibare Groenlipmossel van Synofit Premium Plus als enige product ook biologisch Zwarte bes-blad. Bovendien is Synofit Premium Plus – in tegenstelling tot de andere vloeibare imitatieproducten – gezoet met Steviolglycosiden (Stevia) en niet met calorierijke Glucosestroop of chemische Sucralose.

Criteria voor het kiezen van een hoogwaardig supplement

Zo kiest u een kwalitatief hoogwaardig supplement van vloeibare Groenlipmossel met Curcumine en Zwarte bes-blad:

  1. Kies voor vloeibaar (vloeistof of capsules met daarin een vloeistof)
  2. Kies voor de hele mossel (GLMax®), dus geen droogpoeder of extract
  3. Kies voor een goed opneembare Bio-Curcumine (Bio-CM100®)
  4. Kies voor 100% natuurlijk en vermijd dus chemische toevoegingen, zoals Polysorbaat, Natriumhydroxide en/of Cyclodextrine
  5. Kies voor natuurlijke zoetstoffen (Stevia) en vermijd suikers, zoals Glucosestroop of Sucralose
400 ml Synofit Premium Vloeibaar

Synofit Premium Plus Vloeibaar

De meest complete, extra sterke, pure Synofit Premium Plus vloeistof
GLMax® Groenlipmossel, Bio-CM100® Curcumine, biologisch Zwarte bes-blad
Mét Boswellia en Full Spectrum Curcumine (incl. Turmerosachariden)
Geen capsules of pillen slikken
Tot 45 dagen na openen houdbaar
Eerst 10, later 5 ml per dag
De echte Synofit-smaak!
2 keer per dag innemen (later 1-2 keer)
Meer informatie & direct bestellen

120 Synofit Premium Capsules

Synofit Premium Plus Capsules

Bevatten de unieke, extra sterke Synofit Premium Plus vloeistof
GLMax® Groenlipmossel, Bio-CM100® Curcumine, biologisch Zwarte bes-blad
Met Full Spectrum Curcumine (incl. Turmerosachariden)
Met visolie voor extra Omega 3-vetzuren
Gemakkelijk mee te nemen
Lang houdbaar
Eerst 3, later 1-2 capsules per dag innemen
Geur- en smaakloos
Meer informatie & direct bestellen

Heeft u nog vragen?

Zoek een winkel in de buurt

Er zijn alleen al in Nederland meer dan 800 locaties waar producten van Synofit verkocht worden. Bekijk de mogelijkheden in de buurt!

Synofit kopen bij Kruidvat of Holland & Barrett?

Veel mensen vragen zich af of Synofit-producten ook bij winkels zoals Kruidvat of Holland & Barrett (voormalig De Tuinen) te koop zijn, helaas is dat niet het geval.

Online Synofit bestellen

U kunt ook gratis de brochure aanvragen, meer lezen over de ingrediënten, of de ervaringen van anderen bekijken.

Mogelijk vindt u deze artikelen ook interessant:

Moet ik Synofit altijd blijven gebruiken?

Mensen die Synofit al jaren gebruiken, weten doorgaans dat de tevredenheid na het stoppen met Synofit afneemt. Die ervaring is vaak een extra motivator om Synofit dus inderdaad vervolgens jarenlang te blijven gebruiken.
Lees verder

We krijgen vaak de vraag of Synofit Premium Plus goedkoper kan…

En dat begrijpen we. Want Synofit Premium Plus is nu eenmaal geen goedkoop product. Toch zijn er duizenden tevreden klanten die nooit meer zonder Synofit Premium Plus willen. Hoe komt dat?
Lees verder