Nieuws van Synofit

Lood in kurkuma?

door | okt 2, 2019

Vandaag kregen wij enkele telefoontjes van klanten die zich zorgen maakten over lood in producten met kurkuma. De nieuwssite van NRC publiceerde een bericht over Bengalen die lood aan de wortels van kurkuma toevoegen om de kleur helderder geel te maken. Daardoor zouden deze geelwortels lokaal beter verkocht worden. 

Hoe zit dit met de Curcumine van Synofit?

Wij kunnen u met zekerheid geruststellen dat Synofit géén gebruik maakt van met lood verontreinigde Curcumine uit Bangladesh. De Bio-CM100® van Synofit komt uit India en is gegarandeerd 100% natuurlijk.

Voor iedere batch wordt ook nog eens een professionele laboratoriumtest gedaan waarin o.a. gekeken wordt naar zware metalen.

Synofit kiest voor kwaliteit. Altijd.

De kwaliteit van de door Synofit gebruikte ingrediënten voldoet aan de strengste normen. De producten van Synofit hebben een premium prijs, maar u mag dan uiteraard ook topkwaliteit van ons verwachten. Anderzijds: dit is er een goed voorbeeld van, dat wie voor goedkope producten gaat, in contact kan komen met dubieuze aanbieders en producten…

Lees artikelen over gerelateerde onderwerpen…

Kwaliteitsverschillen worden steeds groter

Supplementen van vloeibare Groenlipmossel met Curcumine en Zwarte bes-blad zijn de afgelopen vijf jaar enorm populair geworden in Nederland. Synofit Premium Plus was het eerste product dat deze ingrediënten als combinatiesupplement én in vloeibare vorm introduceerde.
Lees over de kwaliteitsverschillen tussen producten

Curcumine (kurkuma) in Synofit: natuurlijk én goed opneembaar!

Synofit kiest voor Curcumine met een goed verhaal. Niet alleen goed opneembaar, maar ook 100% natuurlijk. Met meer dan 95% curcuminoïden die maar liefst 8 uur in het bloed aanwezig blijven is Bio-CM100® echt een topper. Zonder chemische toevoegingen en géén zwarte peper!

Lees waarom dat een voordeel is