Anti-aging van binnenuit!

Gezond en vitaal zijn, is een groot geschenk waar u heel zuinig op bent. U beweegt voldoende, u eet gezond, u let op uw gewicht, u rookt en drinkt niet. Deze gezonde levensstijl helpt u om uw lichaam én geest in conditie te houden.
Hierbij kan de nieuwe, unieke vloeibare formule van Synofit CurcuPlus met Bio-Curcumine (Bio-CM100®) u breed ondersteunen.
Curcumine is onder meer goed voor het hart, voor de huid, voor het zenuwstelsel, voor een gezonde vetopslag, voor de bloedcirculatie, voor de gewrichten en voor de lever. Daarnaast is het een krachtige antioxidant met een beschermende invloed op gezonde weefsels en cellen.

Een product met hoogwaardige Bio-Curcumine (Bio-CM100®)

Synofit CurcuPlus bevat Bio-Curcumine van Bio-CM100®. Bio-Curcumine heeft een goede biologische beschikbaarheid omdat er essentiële olie uit de Geelwortel is toegevoegd. Ook zorgt deze olie ervoor dat de Curcumine na opname minder snel weer wordt uitgescheiden: Bio-Curcumine blijft tot zeker 8 uur na inname in het lichaam.
Deze unieke, speciaal voor Synofit gemaakte Curcumine, bevat minimaal 95% curcuminoïden en is met een unieke samenstelling zeer stabiel.

Met Astaxanthine

Synofit CurcuPlus bevat naast Bio-Curcumine ook Astaxanthine. Astaxanthine is een carotenoïde uit de Bloedregenalg (Haematococcus pluvialis) die onder andere gevonden wordt in arctische zeegebieden. Het is de natuurlijke stof die de typische roze-rode kleur geeft aan zalm, garnalen, kreeften en flamingo’s.
In Synofit CurcuPlus wordt de hoogwaardige Astaxanthine van AstaReal® gebruikt.

Wat is Astaxanthine en waar is het goed voor?

Introductievideo over Synofit CurcuPlus

Bestel nu Synofit CurcuPlus!

Vloeibare Bio-CM100® Bio-Curcumine
Natuurlijke Astaxanthine van AstaReal®
In plantaardige Algenolie
Geen chemische toevoegingen
1 of 2 capsules per dag
30 Synofit CurcuPlus Capsules voor € 31,-
90 Synofit CurcuPlus Capsules voor € 83,- (voordeelverpakking)

Direct Synofit CurcuPlus bestellen

Synofit CurcuPlus bevat per capsule: 250 mg Bio-Curcumine, 200 mg Omega 3-Algenolie (waarvan 60 mg DHA en 30 mg EPA), 4,0 mg Astaxanthine en 3,3 mg Vitamine E.