Nieuws van Synofit

Ondersteun de gewrichtsfunctie met Synofit Curcu Plus

Vrij van weekdieren, mét Astaxanthine!

Gezond en vitaal zijn, is een groot geschenk waar u heel zuinig op bent. U beweegt voldoende, u eet gezond, u let op uw gewicht, u rookt en drinkt niet. Deze gezonde levensstijl helpt u om uw lichaam én geest in conditie te houden.
Hierbij kan de unieke vloeibare formule van Synofit Curcu Plus u breed ondersteunen.
Synofit Curcu Plus bevat Bio-Curcumine (Bio-CM100®). Dit is onder meer goed voor het hart, voor de huid, voor het zenuwstelsel, voor een gezonde vetopslag, voor de bloedcirculatie, voor de gewrichten en voor de lever.1 Daarnaast is het een krachtige antioxidant met een beschermende invloed op gezonde weefsels en cellen.1

Een product met hoogwaardige Bio-Curcumine (Bio-CM100®)

Synofit Curcu Plus bevat Bio-Curcumine van Bio-CM100®. Bio-Curcumine heeft een goede biologische beschikbaarheid omdat er essentiële olie (turmeronen) uit de Geelwortel is toegevoegd. Deze olie zorgt ervoor dat Curcumine na opname minder snel weer wordt uitgescheiden: Bio-Curcumine blijft tot zeker 8 uur na inname in het lichaam meetbaar aanwezig.
Bio-CM100® is een unieke, speciaal voor Synofit gemaakte Curcumine, bevat gegarandeerd meer dan 95% curcuminoïden en is met een unieke samenstelling zeer stabiel.

Met Astaxanthine

Synofit Curcu Plus bevat naast Bio-Curcumine ook Astaxanthine. Astaxanthine is de natuurlijke stof die de typische roze-rode kleur geeft aan zalm, garnalen, kreeften en flamingo’s. Het is een carotenoïde die onder andere in de Verenigde Staten erg populair is.

In Synofit Curcu Plus wordt Astaxanthine van AstaReal® gebruikt. Deze wordt gewonnen uit echte Bloedregenalgen (Haematococcus pluvialis), die onder andere gevonden worden in arctische zeegebieden. Na een ‘groene fase’ produceren deze microalgen onder invloed van licht de Astaxanthine (’rode fase’). Door het speciale proces is de Astaxanthine van een hoge, gestandaardiseerde kwaliteit. Het is een 100% natuurlijke stof. Er wordt dus géén aardolie gebruikt om deze Astaxanthine te verkrijgen!

Wat is Astaxanthine en waar is het goed voor?

Introductievideo over Synofit Curcu Plus

Bestel nu Synofit Curcu Plus!

Vloeibare Bio-CM100® Bio-Curcumine
Natuurlijke Astaxanthine van AstaReal®
In plantaardige Algenolie
Geen chemische toevoegingen
1 of 2 capsules per dag
30 Synofit Curcu Plus Capsules voor € 31,-
90 Synofit Curcu Plus Capsules voor € 83,- (voordeelverpakking)

Direct Synofit Curcu Plus bestellen

Synofit Curcu Plus bevat per capsule: 250 mg Bio-Curcumine, 200 mg Omega 3-Algenolie (waarvan 60 mg DHA en 30 mg EPA), 4,0 mg Astaxanthine en 3,3 mg Vitamine E.

1 Evaluatie gezondheidsclaim is lopende