Door de vraag vanuit potentiële nieuwe gebruikers om te kunnen starten met een lager gedoseerde combinatieformule, hebben we Synofit Basic aangepast en verrijkt met Bio-Curcumine en Zwarte bes-blad. Deze complete Synofit formule is een beter én completer alternatief voor droog Groenlipmosselpoeder, Groenlipmosselextract, andere minder kwalitatieve Groenlipmossel- en Curcumineproducten, Visolie of Glucosamine.

De nieuwe Synofit Basic formule is krachtiger in vergelijking met de vorige Synofit Basic formule met alleen 100% vloeibare GLMax® Groenlipmossel. De toegevoegde Curcumine en Zwarte bes-blad zijn goed voor de gewrichtsfunctie. Door onze ervaringen met deze combinatie receptuur weten we dat het vernieuwde Basic product nu een betere werking heeft dan het vorige Basic product.
Dat betekent wel dat Synofit geen 100% Groenlipmossel product meer in haar assortiment heeft.

Om ervoor te zorgen dat u hierover goed geïnformeerd bent, schrijven we er een blogbericht over. De verbeterde formule van Synofit Basic is al bestelbaar en op voorraad.

Synofit Basic: een hoogwaardig product met 100% pure GLMax® Groenlipmossel, Bio-Curcumine en Zwarte bes-blad

De naam ‘Synofit Basic’ zegt het al: dit is een basisproduct. De belangrijkste ingrediënten in dit product zijn 100% pure GLMax® GroenlipmosselBio-Curcumine (Bio-CM100®) en Zwarte bes-blad. Daarnaast bevat Synofit Basic nog Vitamine C en Vitamine E.
De inhoud van de Synofit Basic Capsules is vloeibaar en de ingrediënten zijn van uitstekende, unieke kwaliteit. Synofit Basic is speciaal voor mensen die een Groenlipmosselproduct met Curcumine en Zwarte bes-blad willen gebruiken, maar die nog niet weten of ze de Synofit Extra Sterk variant nodig hebben. Of voor mensen die van bijvoorbeeld Glucosamine, Visolie of minder kwalitatieve Groenlipmossel- en Curcumineproducten willen overstappen op een hoogwaardig vloeibaar combinatieproduct met Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes-blad.

60 Synofit Basic Capsules

Synofit Basic Capsules

Basisproduct
Met de unieke ingrediënten GLMax® Groenlipmossel, Bio-CM100® Bio-Curcumine, biologisch Zwarte bes-blad
Capsules met vloeibare inhoud
Gemakkelijk mee te nemen
Lang houdbaar
2-3 capsules per dag
Geur- en smaakloos
2-3 keer per dag innemen
120 (2 x 60) capsules (€ 60,-)
60 capsules (€ 31,-)

De Synofit Basic formule heeft een lagere dosering en dus ook een lagere prijs dan de Synofit Premium Extra Sterk. Wanneer u een extra sterke ervaring voor uw gewrichten nodig heeft (omdat u na 80 dagen gebruik van Synofit Basic niet voldoende tevreden bent of doordat u bij voorbaat weet dat een extra sterke formule beter bij uw situatie past), dan adviseren wij om gebruik te maken van de extra sterke formule van Synofit: Synofit Premium Vloeibaar of Synofit Premium Capsules. Lees hier meer over het gebruik van Synofit Premium.

Let op: Ons advies voor de minimum dosering van Synofit Basic bedraagt 2 capsules. Het komt regelmatig voor dat gebruikers van Synofit Premium voor de onderhoudsdosering aan 1 capsule voldoende hebben. In deze gevallen is Synofit Premium uiteindelijk de beste en meest voordelige keuze op lange termijn.

De prijs van Synofit Basic

Synofit Basic is uitsluitend in de vorm van capsules verkrijgbaar. Dit zijn, zoals u van ons gewend bent, capsules met een vloeibare inhoud. Synofit verkoopt geen capsules met daarin een poeder of extract, en dat zullen we ook nooit gaan doen. Want Synofit staat voor maximale kwaliteit, en dat betekent dat we uitsluitend met vloeibare formules werken en 100% GLMax® Groenlipmossel gebruiken, die zonder enige vorm van verhitting is verwerkt in de receptuur.

Synofit Basic bevat als belangrijkste ingrediënt 100% GLMax® Groenlipmossel, een veel krachtiger en beter opneembaar Groenlipmosselproduct dan andere producten met een droog Groenlipmosselpoeder of Groenlipmosselextract. Hier zijn hoogwaardige Bio-CM100® Bio-Curcumine (met meer dan 95% curcuminoïden die 8 uur in het bloed blijven!) en biologisch Zwarte bes-blad aan toegevoegd om de formule sterker te maken.

En tóch is Synofit Basic geen duur product: Synofit Basic is verkrijgbaar per 60 capsules voor € 31,-. Ook is er een voordeelverpakking: 120 capsules voor € 60,-.
Met 3 capsules per dag, die samen 300 mg GLMax® Groenlipmossel, 30 mg Bio-Curcumine, 15 mg Zwarte bes-blad, 60 mg Vitamine C en 30 mg Vitamine E bevatten, betaalt u slechts € 1,50 per dag. Bij 2 Synofit Basic Capsules is dat zelfs maar € 1,- per dag.
Let op: er zijn Synofit Premium gebruikers die na de opbouwkuur voldoende hebben aan slechts 1 Synofit Premium Capsule per dag, en die zijn dan nóg goedkoper uit (€ 0,88 per dag).

Is Synofit Basic net zo goed als de hoger gedoseerde Synofit Premium-producten?

Ja en nee. De kwaliteit van de ingrediënten is in alle Synofit-producten even goed. Maar als totaalproduct is Synofit Premium vanwege de extra sterke dosering een krachtiger product.

Daarnaast bevat de pure vloeistof (de flacons met 400 ml of 200 ml Synofit Premium Vloeibaar) ook Boswellia en Turmerosachariden.
Voor basisgebruik is Synofit Basic een bijzonder en uniek kwaliteitsproduct. Wanneer u een extra sterke ervaring voor uw gewrichten nodig heeft, is ons advies om Synofit Premium te gebruiken: de unieke extra sterke totaalformule.

Bij twijfel over welk product voor u het meest geschikt is, kunt u altijd even bellen of mailen met onze klantenservice.

Synofit Basic, Synofit Premium, welke producten zijn er nu allemaal met Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes-blad?

Voor de duidelijkheid hebben we hier nog eens op een rijtje gezet welke producten er allemaal zijn met deze ingrediënten en hoe ze heten:

400 ml Synofit Premium Vloeibaar
€ 105,- vloeibare opbouwkuur voor 40 dagen
Kosten per dag: € 2,63 (10 ml per dag)
Direct bestellen >>>

200 ml Synofit Premium Vloeibaar
€ 60,- vloeibare onderhoudsdosering voor 40 dagen
Kosten per dag: € 1,50 (5 ml per dag)
Direct bestellen >>>

120 (2 x 60) Synofit Premium Capsules
€ 105,- capsules met vloeibare inhoud voor 40 dagen opbouwkuur óf voor 60-120 dagen onderhoudsdosering
Kosten per dag: € 0,88 – € 2,62 (1-3 capsules per dag)
Direct bestellen >>>

60 Synofit Premium Capsules
€ 60,- capsules met vloeibare inhoud voor 20 dagen opbouwkuur óf voor 30-60 dagen onderhoudsdosering
Kosten per dag: € 1,00 – € 3,00 (1-3 capsules per dag)
Direct bestellen >>>

120 (2 x 60) Synofit Basic Capsules
€ 60,- capsules met vloeibare inhoud voor 40-60 dagen
Kosten per dag: € 1,00 – € 1,50 (2-3 capsules per dag)
Direct bestellen >>>

60 Synofit Basic Capsules
€ 31,- capsules met vloeibare inhoud voor 20-30 dagen
Kosten per dag: € 1,03 – € 1,55 (2-3 capsules per dag)
Direct bestellen >>>

Direct bestellen

De nieuwe producten zijn al te bestellen. Dat kunt u doen door een order te plaatsen in de webshop of door contact op te nemen met de klantenservice.
Voor vragen, van welke aard dan ook, kunt u natuurlijk ook bij onze service terecht.