Nieuws van Synofit

NIEUW: Synofit Medium Plus met Groenlipmossel, Bio-Curcumine en Zwarte bes-blad

Door de vraag van klanten om te kunnen starten met een lager gedoseerde combinatieformule, hebben we Synofit Medium Plus ontwikkeld. Deze formule bevat naast Groenlipmossel een Medium dosering Bio-Curcumine en Zwarte bes-blad. Deze complete formule van Synofit is een beter én vollediger alternatief voor droog Groenlipmossel-poeder, Groenlipmossel-extract, andere minder kwalitatieve Groenlipmossel- en Curcumineproducten, Visolie of Glucosamine.

Ook bevat deze formule dus een plus ten opzichte van de Synofit GLM Plus formule met alleen 100% vloeibare GLMax® Groenlipmossel. De toegevoegde Curcumine en Zwarte bes-blad zijn goed voor de gewrichtsfunctie1. Door onze ervaringen met deze combinatie-receptuur weten we dat Synofit Medium Plus een betere werking heeft dan producten met alléén Groenlipmossel.

Kiest u liever voor een 100% Groenlipmossel product? Dat kan! In het geval van bepaald medicijngebruik of als u grote galstenen heeft, is dat een veiliger keuze. Kies dan voor Synofit GLM Plus >>>

Synofit Medium Plus: een hoogwaardig product met 100% pure GLMax® Groenlipmossel, Bio-Curcumine en Zwarte bes-blad

De naam ‘Synofit Medium Plus’ zegt het al: dit is een medium gedoseerd product met een plus. Het is namelijk een product op vloeibare basis! Dat is een plus, want vloeibare producten worden sneller in het lichaam opgenomen dan droge poeders en pillen.

De belangrijkste ingrediënten in dit product zijn 100% pure GLMax® GroenlipmosselBio-Curcumine (Bio-CM100®) en Zwarte bes-blad. Daarnaast bevat Synofit Medium Plus nog Vitamine C en Vitamine E.

De inhoud van de Synofit Medium Plus Capsules is dus vloeibaar en de ingrediënten zijn van uitstekende, unieke kwaliteit.

Synofit Medium Plus is speciaal ontwikkeld voor mensen die een Groenlipmosselproduct met Curcumine en Zwarte bes-blad willen gebruiken, en waarbij een lagere dosering wel volstaat. Of voor mensen die van bijvoorbeeld Glucosamine, Visolie of minder kwalitatieve Groenlipmossel- en Curcumineproducten willen overstappen op een hoogwaardig vloeibaar combinatieproduct met Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes-blad.

De Synofit Medium Plus formule heeft een lagere dosering en dus ook een lagere prijs dan de Synofit Premium Plus formule. Wanneer uw gewrichten echt wat extra’s nodig hebben, dan adviseren wij om gebruik te maken van de Premium gedoseerde totaalformule van Synofit: Synofit Premium Plus Vloeibaar of Synofit Premium Plus Capsules.

De belangrijkste redenen om toch voor Synofit Premium Plus te kiezen:
– Wanneer u na 80 dagen gebruik van Synofit Medium Plus niet voldoende tevreden bent
– Wanneer u bij voorbaat weet dat u echt het maximale wilt gebruiken voor uw gewrichten

Lees meer over het gebruik van Synofit Premium Plus >>> 

60 Synofit Basic Capsules

Synofit Medium Plus Capsules

Als een lagere dosering volstaat
Met de unieke ingrediënten GLMax® Groenlipmossel, Bio-CM100® Bio-Curcumine, biologisch Zwarte bes-blad
Capsules met vloeibare inhoud
Gemakkelijk mee te nemen
Lang houdbaar
 3 capsules per dag tot u tevreden bent
Geur- en smaakloos
120 (2 x 60) capsules (€ 60,-)
60 capsules (€ 34,95)

Let op: Wij adviseren om 3 Synofit Medium Plus Capsules per dag te gebruiken totdat u tevreden bent. Daarna kunt u overwegen om terug te gaan naar 2 capsules per dag.

Het komt regelmatig voor dat gebruikers van Synofit Premium Plus uiteindelijk aan 1 capsule voldoende hebben. Met Synofit Medium Plus capsules adviseren wij dit niet, vanwege de medium dosering.

Op de langere termijn is Synofit Premium Plus dan de beste en meest voordelige keuze.

Kosten 2 capsules Synofit Medium Plus: € 1,00*
Kosten 1 capsule Synofit Premium Plus: € 0,88*

* Op basis van een voordeelverpakking met 2 x 60 stuks

De prijs van Synofit Medium Plus

Synofit Medium Plus is uitsluitend in de vorm van capsules verkrijgbaar. Dit zijn, zoals u van ons gewend bent, capsules met een vloeibare inhoud. Synofit verkoopt geen capsules met daarin een poeder of extract, en dat zullen we ook nooit gaan doen. Want Synofit staat voor maximale kwaliteit, en dat betekent dat we uitsluitend met vloeibare formules werken en 100% GLMax® Groenlipmossel gebruiken, die zonder enige vorm van verhitting is verwerkt in de receptuur.

Synofit Medium Plus bevat als belangrijkste ingrediënt 100% GLMax® Groenlipmossel, een veel krachtiger en beter opneembaar Groenlipmosselproduct dan andere producten met een droog Groenlipmosselpoeder of Groenlipmosselextract. Hier zijn hoogwaardige Bio-CM100® Bio-Curcumine (met meer dan 95% curcuminoïden die 8 uur meetbaar blijven!) en biologisch Zwarte bes-blad aan toegevoegd om de formule sterker te maken.

En tóch is Synofit Medium Plus geen duur product: Synofit Medium Plus is verkrijgbaar per 60 capsules voor € 34,95. Ook is er een voordeelverpakking: 120 capsules voor € 60,-.
Met 3 capsules per dag, die samen 300 mg GLMax® Groenlipmossel, 60 mg Bio-Curcumine, 45 mg Zwarte bes-blad, 48 mg Vitamine C en 4,5 mg Vitamine E bevatten, betaalt u slechts € 1,50 per dag*. Bij 2 Synofit Medium Plus Capsules is dat zelfs maar € 1,- per dag.
Let op: er zijn Synofit Premium Plus gebruikers die na de opbouwkuur voldoende hebben aan slechts 1 Synofit Premium Plus Capsule per dag, en die zijn dan nóg goedkoper uit (€ 0,88 per dag*).

Is Synofit Medium Plus net zo goed als de hoger gedoseerde Synofit Premium Plus-producten?

Ja en nee. De kwaliteit van de ingrediënten is in alle Synofit-producten even goed. Maar als totaalproduct is Synofit Premium Plus vanwege de maximale dosering een krachtiger product.

Daarnaast bevat de pure vloeistof (de flacon met Synofit Premium Plus Vloeibaar) ook Boswellia en Turmerosachariden.
Voor basisgebruik is Synofit Medium Plus een bijzonder en uniek kwaliteitsproduct. Wanneer u een uitzonderlijke ervaring voor uw gewrichten zoekt, is ons advies om Synofit Premium Plus te gebruiken: ons nummer 1 advies!

Bij twijfel over welk product voor u het meest geschikt is, kunt u altijd even bellen of mailen met ons Care Team of de online keuzehulp gebruiken.

Synofit Medium Plus, Synofit Premium Plus, welke producten zijn er nu allemaal met Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes-blad?

Voor de duidelijkheid hebben we hier nog eens op een rijtje gezet welke producten er allemaal zijn met deze ingrediënten en hoe ze heten:

400 ml Synofit Premium Plus Vloeibaar
€ 105,- vloeibare opbouwkuur voor 40 dagen
Kosten per dag: € 2,63 (10 ml per dag)
Direct bestellen >>>

200 ml Synofit Premium Plus Vloeibaar
€ 60,- vloeibare onderhoudsdosering voor 40 dagen
Kosten per dag: € 1,50 (5 ml per dag)
Direct bestellen >>>

120 (2 x 60) Synofit Premium Plus Capsules
€ 105,- capsules met vloeibare inhoud voor 40 dagen opbouwkuur óf voor 60-120 dagen onderhoudsdosering
Kosten per dag: € 0,88 – € 2,62 (1-3 capsules per dag)
Direct bestellen >>>

60 Synofit Premium Plus Capsules
€ 60,- capsules met vloeibare inhoud voor 20 dagen opbouwkuur óf voor 30-60 dagen onderhoudsdosering
Kosten per dag: € 1,00 – € 3,00 (1-3 capsules per dag)
Direct bestellen >>>

120 (2 x 60) Synofit Medium Plus Capsules
€ 60,- capsules met vloeibare inhoud voor 40-60 dagen
Kosten per dag: € 1,00 – € 1,50 (2-3 capsules per dag)
Direct bestellen >>>

60 Synofit Medium Plus Capsules
€ 34,95 capsules met vloeibare inhoud voor 20-30 dagen
Kosten per dag: € 1,17 – € 1,75 (2-3 capsules per dag)
Direct bestellen >>>

Direct bestellen

U kunt de producten bestellen door een order te plaatsen in de webshop of door contact op te nemen met het Care Team.
Voor vragen, van welke aard dan ook, kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.