Nieuwe productontwikkelingen

Kort geleden is Synofit Basic aan het assortiment toegevoegd. Synofit Basic is een versimpelde enkelvoudige receptuur die bestaat uit 100% vloeibare GLMax® Groenlipmossel. Speciaal voor de lichte gebruikers en als beter én completer alternatief voor droog Groenlipmosselpoeder, Groenlipmosselextract of Glucosamine. Om ervoor te zorgen dat u hierover goed geïnformeerd bent, schrijven we er een blogbericht over. Synofit Basic is al bestelbaar en op voorraad.

Synofit Basic: een enkelvoudig product met 100% pure GLMax® Groenlipmossel

Het nieuwe product ziet er zo uit. Klik op de afbeelding om te vergroten.

Het nieuwe product ziet er zo uit. Klik op de afbeelding om te vergroten.

Het betreft nieuwe, unieke capsules onder de naam ‘Synofit Basic’. De naam zegt het al: het is een ‘basic’, enkelvoudig basisproduct. Het enige hoofdingrediënt in dit product is 100% GLMax® Groenlipmossel. Daarnaast bevat Synofit Basic nog Vitamine C voor het behoud van gezond kraakbeen en vitamine E.
Synofit Basic bevat dus géén Curcumine, géén Zwarte bes-blad en géén Boswellia. Het is daarom een meer simpele formule ten opzichte van de producten van Synofit Premium. Toch is de inhoud van de Synofit Basic Capsules wél vloeibaar en van onverminderd hoge kwaliteit. Synofit Basic is speciaal voor gebruikers van andere Groenlipmosselproducten, die nog niet toe zijn aan de meer geoptimaliseerde totaaloplossing van Synofit Premium met meerdere ingrediënten. Of voor mensen die van bijvoorbeeld Glucosamine willen overstappen op een vloeibaar Groenlipmosselproduct.

Synofit Premium blijft te allen tijde het beste advies voor mensen die ondersteuning willen hebben van een voedingssupplement met Groenlipmossel.

En dat zie je aan de prijs?

Synofit Basic is uitsluitend in de vorm van capsules verkrijgbaar. Dit zijn, zoals u van ons gewend bent, capsules met een vloeibare inhoud. Synofit verkoopt geen capsules met daarin een poeder of extract, en dat zullen we ook nooit gaan doen. Want Synofit staat voor maximale kwaliteit, en dat betekent dat we uitsluitend met vloeibare formules werken en 100% Groenlipmossel gebruiken, die zonder enige vorm van verhitting is verwerkt in de receptuur.

Synofit Basic bevat als belangrijkste ingrediënt 100% GLMax® Groenlipmossel, een veel krachtiger en beter opneembaar Groenlipmosselproduct dan andere producten met een droog Groenlipmosselpoeder of Groenlipmosselextract. En tóch is Synofit Basic geen duur product: Synofit Basic is verkrijgbaar per 60 capsules voor € 31,00. Met 2 capsules per dag, die samen 500 mg GLMax® Groenlipmossel en 40 mg Vitamine C bevatten, betaalt u nog maar één euro per dag. Let wel: er zijn Synofit Premium gebruikers die na de opbouwkuur voldoende hebben aan slechts 1 capsule per dag, en die zijn dan nóg goedkoper uit.

Is Synofit Basic net zo goed als de Synofit Premium producten met Curcumine en Zwarte bes-blad?

Ja en nee. De kwaliteit van de GLMax® Groenlipmossel is in alle Synofit-producten even goed. Maar als totaalproduct is Synofit Premium mét Curcumine en Zwarte bes-blad een veel completere formule.
Bovendien bevat de pure vloeistof (de flacons met 400 ml of 200 ml Synofit Premium Vloeibaar) ook nog eens Boswellia. Voor lichte gebruikers kan Synofit Basic een goed middel zijn, maar het kan geen vervanging zijn voor Synofit Premium. De unieke totaalformule van Synofit Premium zal altijd de hoogste klanttevredenheid houden.
Bij twijfel over welk product voor u het meest geschikt is, kunt u altijd even bellen of mailen met onze klantenservice.

Synofit Basic, Synofit Premium, welke producten zijn er nu allemaal?

Voor de duidelijkheid hebben we hier nog eens op een rijtje gezet welke producten er allemaal zijn en hoe ze heten:

400 ml Synofit Premium Vloeibaar (was voorheen: 400 ml Synofit Vloeibaar)
€ 105,00 vloeibare opbouwkuur voor 40 dagen
Kosten per dag: € 2,63 (10 ml per dag)
Direct bestellen >>>

200 ml Synofit Premium Vloeibaar (was voorheen: 200 ml Synofit Vloeibaar)
€ 60,00 vloeibare onderhoudsdosering voor 40 dagen óf halve opbouwkuur (20 dagen)
Kosten per dag: € 1,50 (5 ml per dag)
Direct bestellen >>>

Klik om te vergroten

Klik om te vergroten

120 Synofit Premium Capsules (was voorheen: 120 Synofit Vloeibaar Capsules)
€ 105,00 capsules met vloeibare inhoud voor 40 dagen opbouwkuur óf voor 60-120 dagen onderhoudsdosering
Kosten per dag: € 0,88 – € 2,62 (1-3 capsules per dag)
Direct bestellen >>>

60 Synofit Premium Capsules (was voorheen: 60 Synofit Vloeibaar Capsules)
€ 60,00 capsules met vloeibare inhoud voor 20 dagen opbouwkuur óf voor 30-60 dagen onderhoudsdosering
Kosten per dag: € 1,00 – € 3,00 (1-3 capsules per dag)
Direct bestellen >>>

Klik om te vergroten

Klik om te vergroten

60 Synofit Basic Capsules
€ 31,00 capsules met vloeibare inhoud voor 30 dagen ‘licht’ Synofit-gebruik
Kosten per dag: € 1,03 (2 capsules per dag)
Direct bestellen >>>

Klik om te vergroten

Klik om te vergroten

Direct bestellen

De nieuwe producten zijn al te bestellen. Dat kunt u doen door een order te plaatsen in de webshop of door contact op te nemen met de klantenservice.
Voor vragen, van welke aard dan ook, kunt u natuurlijk ook bij onze service terecht.