Zoals u weet, doen wij er alles aan om Synofit onder de aandacht te brengen van gezondheidsprofessionals. Daarvoor is het verrichten van wetenschappelijk onderzoek met Synofit absoluut onmisbaar.

Nieuw Synofit onderzoek

appelboom logo ziekenhuisDit najaar nog wordt er een nieuw onderzoek met Synofit gestart in België. Professor Thierry Appelboom van het Brusselse Erasmus Ziekenhuis (van de “Université Libre de Bruxelles (ULB)”) coördineert dit. Er zullen meer dan 100 mensen gevraagd worden om mee te doen.

wageningen onderzoek SynofitOok zijn er plannen om het vorige onderzoek, dat in het Gelderse Vallei Ziekenhuis te Ede in samenwerking met de Universiteit van Wageningen werd verricht, verder te verdiepen in een nieuw onderzoek. Voor dit onderzoek zullen ongeveer 70 mensen gevraagd worden om deel te nemen. Het is nog niet bekend wanneer dit vervolgonderzoek in Ede zal beginnen.

Regelgeving

Vanwege de Europese regelgeving rondom voedingssupplementen kunnen wij u helaas niets inhoudelijk vertellen over deze onderzoeken. Als u zelf een medische opleiding heeft gevolgd, of op een andere wijze behoort tot de gezondheidsprofessionals, dan kunnen we u hier wél meer over vertellen. Neem dan even contact op met Rieneke.