Nieuws & Inspiratie

Nieuwe directie Synofit: interview met Tom Sanders

jun 23, 2021

Met de overname door Auxilium Capital heeft Synofit een nieuwe directeur gekregen. In dit interview stelt Tom Sanders zich aan u voor.

Zou je jezelf eens willen introduceren bij onze klanten. Wie is Tom Sanders en wat heb je in het verleden zo allemaal gedaan?

Ik ben Tom Sanders, 52 jaar, gelukkig getrouwd met Suzanne. Samen hebben we twee kinderen: Lotte (16) en Willem (14). Wij wonen met heel veel plezier in een leuke wijk van Breda, Princenhage. We zijn hier per toeval terecht gekomen na omzwervingen in zowel binnen- als buitenland.
Het bevalt ons prima in Brabant en we houden van het bourgondische leven. Weliswaar met mate en we proberen gezond en sportief te leven. Sport is dan ook een belangrijk punt in ons dagelijks leven. Helaas zit hardlopen er niet meer in vanwege een slijtage van mijn linkerknie, maar fietsen, roeien en sportschool gaan prima! Om toch ook nog regelmatig met onze jonge hond Boris lange wandelingen te kunnen maken, gebruik ik zelf Synofit Premium Plus Vloeibaar. Hier ben ik absoluut tevreden over. Mijn knie voelt momenteel erg soepel en prettig aan.

Je komt uit de staal en aluminium industrie. Voedingssupplementen zijn compleet iets anders. Hoe ben je bij Synofit terecht gekomen? Wat trekt je aan in deze branche?

Via een voormalige collega ben ik in contact gekomen met Auxilium, de meerderheid aandeelhouder van Synofit en Bio-Cure. Zo is het balletje gaan rollen. Ik heb altijd gezegd dat ik rond mijn 50ste wat anders wilde gaan doen. Meer sociaal betrokken en meer gericht op mensen helpen. Wel in een commerciële omgeving, maar gericht op ‘goed doen’. Ik denk dat ik bij Synofit precies dat heb gevonden wat ik zocht. Privé ben ik sinds januari 2020 als vrijwilliger betrokken bij het sociaal culturele centrum in Princenhage.

Je loopt nu twee weken rond in deze branche. Wat zijn je eerste ervaringen?

Zeer positief. Een zeer gedreven team met heel veel kennis van zaken. Zowel van onze producten als van de markt. Het is interessant om te zien hoeveel tijd en aandacht er is voor detail. Zowel aan de klantzijde als aan de productiekant. De reacties van onze klanten zijn natuurlijk top! Het is mooi om de positieve reacties te lezen.
Voor de rest moet ik nog heel veel leren. Ik ga daar ook zeker de tijd voor nemen en daarna samen met het team concrete stappen bepalen.

René en Camiel hebben een kwalitatief goed team opgebouwd en aan je overgedragen. Maakt dit je start in deze branche gemakkelijker?

Absoluut. Er ligt een stevig fundament waarop we samen verder kunnen bouwen. Tevens is het zeer fijn dat ze beiden achter de schermen bereikbaar blijven en waar nodig nog kunnen en willen helpen.

Wat zie je als je grootste uitdaging bij Synofit?

Allereerst kennis opdoen, van zowel de producten als de markt. Daarna kan ik pas goed inschatten wat de volgende stappen gaan zijn. Het is dus nu te vroeg om daar al heel concreet in te kunnen zijn. De focus zal wel liggen op groei. Nog steeds is er een grote groep mensen die ons nog niet gevonden hebben en die we graag zouden willen helpen.

Welke raakvlakken zie je tussen Synofit en jou zelf?

Het is nog te vroeg om hier echt iets over te kunnen zeggen. Maar ik zie wel dat we allemaal een enorme drive hebben en mensen en dieren willen helpen.

Wat doe jij graag in je vrije tijd?

Ik vind heel veel dingen leuk. Teveel om op te noemen. Allereerst ben ik graag met mijn gezin samen. De vrijdagmiddagborrel met zijn vieren is bijna heilig! Daarnaast ben ik coach van het hockey-elftal van mijn dochter. Erg leuk om te doen. Tuinieren is niet mijn grootste hobby, maar planten poten en zien hoe het zich ontwikkelt, vind ik daarentegen wel mooi. En dan lekker in de tuin in het zonnetje met de krant!
Daarnaast vind ik het rijden met een oldtimer leuk om te doen. Ik zou graag ook willen sleutelen (ik blijf stiekem natuurlijk toch die techneut), maar daar heb ik de tijd en ruimte niet voor…

Recente nieuwsberichten

Uw huid extra ondersteunen tijdens de zomer

Uw huid extra ondersteunen tijdens de zomer

Genieten van de zon en een bruin kleurtje opdoen is heerlijk in de zomer. Hierdoor zit u vaak lekkerder in uw vel en straalt u meer. Maar het is geen verrassing dat overmatige blootstelling aan de zon kan leiden tot huidbeschadiging en veroudering. Nu kunt u naast...

Lees meer
In beweging blijven op vakantie

In beweging blijven op vakantie

Soms is het lastig om op vakantie in beweging te blijven. Tijdens de vakantie is namelijk alles ineens anders. Uw dagelijkse routine, met alle beweging en sport, verandert. Bewegen op vakantie hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Met een wandeling op het strand verbrand u namelijk al meer calorieën dan wanneer u op de gewone weg of hardloopband loopt.
Heeft u (nog) meer inspiratie nodig om te bewegen op vakantie? Hieronder vindt u 10 activiteiten die niet alleen leuk goed zijn voor uw gezondheid, maar ook onwijs leuk zijn.

Lees meer
10 tips om wandelen leuker te maken

10 tips om wandelen leuker te maken

Wilt u graag meer bewegen? Dan is wandelen misschien wel de activiteit voor u. Wandelen is niet alleen goed voor het lichaam het is ook goed voor de geest en biedt vrijwel geen risico op blessures. Heeft u meer motivatie nodig om te beginnen met wandelen? Hieronder vindt u 10 tips om wandelen nog leuker te maken. 

Lees meer
5 tips om meer te bewegen

5 tips om meer te bewegen

Bewegen is heel belangrijk voor uw gezondheid. Zo vermindert bewegen stress en is het goed voor uw weerstand. Toch kan het soms lastig zijn om voldoende te bewegen. Daarom geven wij u 5 tips om in uw dagelijkse leven meer te bewegen.

Lees meer
Mosselen met groenten

Mosselen met groenten

Zomerse mosselen met kerstomaatjes zijn een lekkere combinatie vol smaak. Geef er een Italiaans tintje aan met pesto, tomaat, paprika, knoflook en basilicum en u wordt beloond met zalige aroma’s. Ideaal voor een warme avond, op het terras of in de tuin!

Lees meer
Zomerse salade met kurkuma

Zomerse salade met kurkuma

Een zomerse maaltijd salade met kurkuma – dacht u dat die combinatie niet zomers konden smaken? Laat dit recept u overtuigen! Deze salade is een perfecte frisse maar vullende maaltijd voor een zomerse avond en ook nog eens super makkelijk om te maken.

Lees meer

Zorg goed voor uzelf en uw gewrichten, spieren, botten en huid en geniet van de zon! 

Goed voorbereid op vakantie? Dan mag Synocare Skin Repair Cream niet ontbreken in uw koffer.

60 Synofit Basic Capsules

Waarin onderscheidt Synocare Skin Repair Cream zich van andere producten?

✓ Synocare Skin Repair Cream is gebaseerd op een succesvolle Afrikaanse receptuur
Unieke combinatie van de ingrediënten Tea Tree olie, Centella, Aloë vera en Vitamine E.
✓ Vitamine E is essentieel voor de huid, en heeft een beschermende werking tegen invloeden van buitenaf
✓ Door de combinatie van de ingrediënten heeft de crème een brede werking voor diverse huidproblemen
Ondersteunt herstel van de beschadigde huid krachtig
Verzacht jeuk veroorzaakt door de processierups, muggen en andere insecten.
Advies: breng naar behoefte een kleine hoeveelheid crème aan op de gewenste huidzones
Synocare Skin Repair Cream bevat 50 ml (€ 14,95)

Bekijk Synocare Skin Repair Cream