Overstappen Synofit Premium Vloeibaar naar Synofit Premium Capsules

Kan dat zomaar?

We krijgen steeds vaker de vraag of je als klant zomaar kunt overstappen van Synofit Premium Vloeibaar naar de Synofit Premium Capsules. Of juist andersom: van de Synofit Premium Capsules (weer) overstappen naar Synofit Premium Vloeibaar. Daarom een artikel met meer informatie over deze vraag.

Wat zijn de verschillen tussen Vloeibaar en Capsules?

We hebben een ander uitgebreid artikel geschreven over de verschillen tussen Synofit Premium Vloeibaar en de Synofit Premium Capsules. De belangrijkste verschillen hebben we hier nog eens op een rijtje staan:

400 ml Synofit Premium Vloeibaar

Synofit Premium Vloeibaar

De originele, pure Synofit Premium vloeistof
Groenlipmossel, Curcumine, Zwarte bes-blad
Mét Boswellia en Turmerosachariden
Vloeibaar
Geen capsules of pillen slikken
Tot 45 dagen na openen houdbaar
Eerst 10, later 5 ml per dag
De echte Synofit-smaak!
2 keer per dag innemen (later 1-2 keer)

120 Synofit Premium Capsules

Synofit Premium Capsules

Bevatten de unieke Synofit Premium vloeistof
Groenlipmossel, Curcumine, Zwarte bes-blad
Bevatten geen Boswellia en Turmerosachariden
Capsules met vloeibare inhoud
Gemakkelijk mee te nemen
Lang houdbaar
Eerst 3, later 1-2 capsules per dag
Geur- en smaakloos
3 keer per dag innemen (later 1-2 keer)

Als u hier meer over wilt lezen, kunt u het beste dat artikel eens doornemen waarin dit verder wordt uitgediept.

Samengevat komt het erop neer dat Synofit Premium Vloeibaar om verschillende redenen nét wat krachtiger is dan de Synofit Premium Capsules. Daarom zal het u niet verbazen dat we het liefste zien dat nieuwe klanten beginnen met Synofit Premium Vloeibaar voor de opbouwkuur. Want dan is de kans op een snelle klanttevredenheid het grootst.

Waarom zou ik overstappen op capsules?

Om verschillende redenen gebruiken sommige mensen liever capsules dan een drankje. De Synofit Premium Capsules hebben vooral praktische voordelen ten opzichte van Synofit Premium Vloeibaar. Zo zijn ze gemakkelijker mee te nemen op reis (lees ook het artikel over Synofit meenemen op vakantie), hoeven ze niet koel bewaard te worden en zijn ze vrij van vreemde smaakjes en geurtjes. Ook bevatten de capsules van Synofit Premium geen conserveermiddelen, in tegenstelling tot de pure vloeistof van Synofit Premium die na openen van de fles écht niet zonder conservering goed kan blijven.
Wat uw drijfveer ook is, het is goed te weten dat u te allen tijde zomaar kunt overstappen naar de Premium Capsules. En ook als er (weer) redenen zijn om liever vloeibare Synofit Premium te gebruiken: u kunt ook altijd (weer) teruggaan van de capsules naar de vloeistof.

Waar moet ik dan op letten?

Er zijn een paar dingen waar u zorgvuldig op moet letten wanneer u overstapt van Synofit Premium Vloeibaar naar Synofit Premium Capsules, of andersom.

  • Synofit Premium Vloeibaar is na openen beperkt houdbaar. Het is dus meestal niet aan te bevelen om halverwege een flacon Synofit Premium Vloeibaar ineens op de capsules over te stappen. Want als de inhoud van de geopende fles te lang staat, zal er mogelijk bederf optreden. Let er dus op dat de flacon maximaal 45 dagen open is, en dat de flacon goed afgesloten én gekoeld staat. Er zijn wel (tevreden) klanten die hier flexibeler mee omgaan, maar na 45 dagen kunnen wij de kwaliteit van het product niet meer garanderen. Voor een korte onderbreking (bijvoorbeeld een weekendje weg) is het wél mogelijk om bijvoorbeeld voor een paar dagen de capsules te gebruiken. In bijna alle andere gevallen adviseren we dus om de geopende flacon eerst leeg te maken voor u overstapt op de capsules. Bij een overstap van de Synofit Premium Capsules op Synofit Premium Vloeibaar speelt dit niet, omdat de capsules vrijwel onbeperkt houdbaar zijn.
  • De hoeveelheid actieve ingrediënten van 10 ml Synofit Premium Vloeibaar staat vrijwel gelijk aan die van 3 Synofit Premium Capsules (al bevatten die laatste geen Boswellia en Turmerosachariden). U kunt dit in de gebruiksaanwijzing nauwkeurig nalezen en vergelijken. Let er bij het overstappen dus op, dat u niet (onbedoeld) ineens de hoeveelheid actieve ingrediënten stevig verhoogt of verlaagt. Twee capsules bevatten immers méér mg aan ingrediënten dan 5 ml vloeistof, maar 5 ml vloeistof bevat juist weer meer mg dan één capsule.
  • Bij de onderhoudsdosering bevatten 2 Synofit Premium Capsules dus iets meer actieve ingrediënten dan 5 ml Synofit Premium Vloeibaar. En 1 Synofit Premium Capsule bevat weer iets minder actieve ingrediënten dan 5 ml Synofit Premium Vloeibaar. Het is goed om daar rekening mee te houden als u wilt overstappen tijdens de onderhoudsdosering. Wanneer u eenmaal tevreden bent over Synofit Premium (na de opbouwkuur gevolgd te hebben), kunt u hier gerust wat mee experimenteren. U voelt het dan vanzelf wanneer u te snel teruggaat in dosering. Als u merkt dat uw tevredenheid afneemt, kunt u het beste meteen weer naar een hogere dosering gaan; want als u te lang op een te lage dosering blijft ‘hangen’, zal er weer eerst een opbouwkuur nodig zijn om de eerdere mate van tevredenheid te bereiken.
  • Let er op dat bij gebruik van Synofit Premium Vloeibaar voor de onderhoudsdosering de flacon van 200 ml gebruikt moet worden. Dit vanwege de houdbaarheid van het product (bij gebruik van 5 ml per dag zou men 80 dagen met een flacon van 400 ml doen; dat is te lang).

Deze artikelen zijn ook relevant voor u

Wat is het verschil tussen Vloeibaar en Capsules?

Is Synofit Premium Vloeibaar beter dan de capsules van Synofit Premium? Dit zal de meest gestelde vraag over Synofit zijn, naast de vraag over de interactie met medicijnen.
Lees verder

Synofit Premium meenemen op vakantie

We krijgen vaak de vraag of de Synofit Premium Capsules geschikter zijn tijdens een vakantie dan Synofit Premium Vloeibaar. In veel gevallen is daar wat voor te zeggen.
Lees verder

Direct contact

Evelien DienderEvelien Diender
E-Mail | Telefoon
Ik help u graag

Klantenbeoordelingen

Reviews Synofit

Synofit scoorde gemiddeld een 9,12 uit 10 met 7.378 reviews.

Voordelen Synofit.nl

  • Kopen bij de bron
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 25
  • Kies zelf de leverdatum en verzendwijze
  • Antwoord op al uw vragen via e-mail, telefoon of chat
  • Professionele controle bij medicijngebruik

Synofit is bekend van:

Synofit is bekend van

Video: ontstaan Synofit

Video ontstaan Synofit

Gebruikt u medicijnen?

Laat dan door een apotheker controleren of u de producten van Synofit daarbij mag gebruiken. Meer informatie >>>

Certificering

Certificering

De productielocatie van de producten van Synofit is FSSC22000 gecertificeerd.

Verklaring verwijzingen

Synofit Premium en Synofit Basic bevatten Bio-Curcumine en Zwarte bes-blad
Synofit Premium en Synofit Basic bevatten Vitamine C
Synofit CurcuPlus bevat Bio-Curcumine
Synofit Bone Complex bevat Calcium, Magnesium, Vitamine K2, Vitamine D3, Zink en Mangaan