Nieuws van Synofit

Wist u dit? Bekijk de prijs per dag via de ⓘ

door | jan 10, 2022

De prijs per dag berekenen

Bij het kiezen van een gezondheidsproduct is het nuttig om de kosten per dag te kunnen vergelijken. Vaak is het zo dat een grotere verpakking relatief voordeliger is op de langere termijn. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de dosering die u elke dag gebruikt.


Hoe berekent u de prijs per dag?

  1. Deel het aantal capsules of ml per verpakking door het aantal capsules of ml dat u per dag gebruikt. De uitkomst is het aantal dagen dat u met een volle verpakking doet.
  2. Rekenvoorbeeld: 120 capsules per verpakking / 3 capsules per dag = 40 dagen
    Of: 400 ml per verpakking / 10 ml per dag = 40 dagen

  3. Deel de prijs per verpakking door het aantal dagen dat u ermee doet. De uitkomst is de prijs per dag in euro’s.
  4. Rekenvoorbeeld: 105 euro per verpakking / 40 dagen = 2,625 euro per dag

De ⓘ raadplegen

Om het gemakkelijker te maken, kunt u bij het bekijken van een product in de webshop altijd ook de prijs per dag gewoon met een klik raadplegen. Klik eerst op het product, zodat u op de bestelpagina komt. Via het ⓘ-tekentje krijgt u de prijs per dag te zien. Tussen haakjes staat de dagelijkse dosering waar vanuit is gegaan. We hopen dat dit handigheidje u helpt bij het maken van uw keuze!

Ook in de winkel

De producten van Synofit hebben in de winkel dezelfde prijs als online. Dus ook als u in een winkel staat, kunt u daar op uw smartphone de prijs per dag raadplegen. Het ⓘ-tekentje ziet er op de smartphone hetzelfde uit. Bekijk erkende winkels in de buurt die Synofit verkopen >>>

Kies uw product en bekijk de prijs per dag