Kennis & Verdieping

Resistentie tegen Synofit

Wat bedoelen we met ‘resistentie’?

Zowel bij farmaceutische als bij natuurlijke producten komt het wel eens voor dat er na verloop van tijd een soort resistentie optreedt. Om de tevredenheid op peil te houden, is bij zo’n product dan een verhoging van de dosering nodig, of soms werkt het na een poosje helemaal niet meer. Producten waarbij dat het geval is, zullen meestal niet doorlopend worden gebruikt, of hebben als bijkomend nadeel dat er verslaving optreedt.

Synofit werkt niet meer

Kan de tevredenheid over Synofit na verloop van tijd afnemen?

Met Synofit is dit gelukkig allemaal niet het geval. Althans, voor zover we kunnen weten na al de jaren dat Synofit voor mensen wordt gebruikt (zie ook het verhaal over de oprichting van Synofit).
Sinds de oprichting van Synofit in 2009 zijn er klanten die nog altijd met een onderhoudsdosering kunnen volstaan nadat zij ooit de opbouwkuur gevolgd hebben. Dus als iemand eenmaal tevreden is over Synofit, dan blijft dat over het algemeen zo gedurende de tijd dat Synofit gebruikt blijft worden. Er treedt geen resistentie of verslaving op. Het is daarom toegestaan om de producten van Synofit Premium Plus altijd te blijven gebruiken. Zolang u er tevreden mee bent, hoeft u er niet mee te stoppen.

En als mijn tevredenheid nu toch afneemt?

Wanneer na langdurig gebruik (langer dan een half jaar) alsnog de tevredenheid geleidelijk afneemt, dan kunt u overwegen om weer eens een opbouwkuur te volgen. Mogelijk is de onderhoudsdosering in uw geval dan niet afdoende voor de langere termijn. Ook kan het zo zijn dat er in uw gewrichten een probleem is ontstaan dat buiten de invloed van Synofit Premium Plus ligt. Als u dus langdurig tevreden was over Synofit Premium Plus en echt ervaren heeft dat het een weldaad is voor de gewrichten, maar na verloop van tijd toch een (nieuwe) achteruitgang merkt: dan lijkt het ons een goed idee als u hiermee naar een (huis)arts, orthopeed, reumatoloog of therapeut gaat. Ook staat het u vrij om contact te zoeken met onze Klantenservice en te bespreken met ons wat uw ervaringen zijn. Wij kunnen u dan vertellen in hoeverre dat vaker voorkomt onder Synofit-gebruikers en in hoeverre we u zouden adviseren om er wel of niet mee naar een specialist te gaan.