Nieuws van Synofit

In de Synofit webwinkel: maak gebruik van Riverty (voorheen AfterPay)

Wilt u uw bestelling bij Synofit eerst zien voordat u het betaalt? Dat kan! Nu is in onze webshop ook de betaalmethode Riverty beschikbaar. Met Riverty betaalt u gemakkelijk en veilig áchteraf. Eerst zien, dan betalen is weer terug! Op deze pagina leggen we uit hoe de methode van Riverty werkt.

Hoe werkt het betalen met Riverty?

1. Bestellen

U plaatst een bestelling in de webshop van Synofit. Bij betaalwijze kiest u voor de optie ‘Achteraf betalen met Riverty’.

U rondt de bestelling op de gebruikelijke wijze af.

2. Bestelling bekijken

U ontvangt de bestelling thuis. U kunt dan op uw gemak uw bestelling bekijken. In uw e-mail ontvangt u van Riverty het betaaloverzicht. Ook kunt u gebruik maken van de app van Riverty.

3. Betalen

Tevreden over uw bestelling? Dan kunt u met 1 klik op de knop de bestelling betalen. U krijgt hier 14 dagen de tijd voor. Wanneer u het product wilt retourneren, dan kunt u de betaling 10 dagen pauzeren. Riverty krijgt bericht van Synofit zodra uw retour in goede orde is ontvangen. De betaling wordt vervolgens aangepast naar nul, of naar het bedrag dat u nog verschuldigd bent (bijvoorbeeld wanneer een deel van de bestelling retour is gegaan).

Ik wil een bestelling plaatsen bij Synofit