Senioren Expo 17 t/m 22 januari 2023 in Veldhoven (Eindhoven)

Van 17 tot en met 22 januari vindt alweer de 19de edite van de Senioren Expo in Veldhoven (Eindhoven) plaats en wij zijn erbij! U ook?

De Senioren Expo

Senior Expo is een complete huishoudbeurs voor 50-plussers met ruim 150 stands. Op de beurs vindt u alles over sfeervol leven en wonen, reizen, gezondheid en bewegen, hobby’s en creativiteit. Senior Expo heeft onwijs veel te bieden voor alle 50-plussers onder één dak. Geniet met hapjes en drankjes in een leuke sfeer van optredens van verschillende bands, orkesten, koren en artiesten.

wandelen tips
wandelen tips

Synofit is erbij stand D1

 

Natuurlijk zijn wij erbij met onze gezondheidsproducten. Onze gezondheidsproducten ondersteunen de natuurlijke verbetering van het bewegingsapparaat. Met onze uitgebreide range van nutraceuticals hopen we een bijdrage te leveren aan preventie, aan een goede gezondheid en aan de beste kwaliteit van leven.

 

Gezondheid en bewegen

Tijdens de beurs wordt er veel aandacht geschonken aan gezondheid en bewegen. Zo zijn er gezonde hapjes en drankjes verkrijgbaar en worden er activiteiten georganiseerd. Daarnaast zijn er diverse workshops en modeshows.

wandelen tips
wandelen tips

Wint u een prijs in onze stand?

In onze stand kunt u niet alleen advies krijgen van onze gezondheidsprofessionals, u kunt ook kans maken op diverse prijzen!  Laat uw gegevens achter en geef een draai aan ons eigen Rad van Fortuin. Maak daarmee gratis kans op de fantastische Synofit hoofdprijs of win een van de kleinere prijzen!

Kortingsbon Senioren Expo 2023

wandelen tips

Nu met korting kaarten bestellen

Speciaal voor u als Synofit klant mogen wij u een unieke korting aanbieden zodat u met een korting van 4 euro per kaart uw kaarten kunt bestellen. Bestel uw kaarten met korting via onderstaande knop. Let op: de kortingsbon hiernaast / hierboven moet u laten zien bij binnenkomst. Zorg dat u die opslaat of uitprint.