Nieuws van Synofit

Synofit stond dit jaar op de Senioren Expo. De Senioren Expo vond plaats van 16 – 21 januari in het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven. En wat was het een succes!

Senioren Expo 2018

De Senioren Expo is een beurs gericht op sfeervol wonen en leven, reizen, hobby, creativiteit, gezondheid en beweging. En voor dat laatste kan Synofit u uiteraard te woord staan. Onder het genot van een hapje en een drankje genoten honderden senioren van een gezellig dagje weg.

Synofit Premium

Synofit Premium is ons bekendste product en is ontwikkeld voor de gewrichten. Bewegingsvrijheid is ons voornaamste doel. Het behoud van een goede conditie van uw gewrichten speelt daar een belangrijke rol bij. Synofit draagt bij aan het behouden van soepele gewrichten waardoor u langer van het leven kunt blijven genieten. Hoe oud u ook bent: lenige, flexibele en sterke gewrichten bepalen in hoge mate de kwaliteit van leven. Daarom stonden wij dit jaar voor u met Synofit Premium op de Senioren Expo.

Introductie SynoCare Cardio

Rond Kerst 2017 hebben wij ons nieuwe product SynoCare Cardio geïntroduceerd (zie ook de blog over de introductie van SynoCare Cardio). Een prachtig product, dat goed is voor uw hart, uw bloedvaten en uw cholesterolspiegel. U was vast al bekend met onze lijn Synofit Premium, ontwikkeld ter ondersteuning van soepele gewrichten. Maar uiteraard is uw cardio-vasculaire systeem ook ontzettend belangrijk. SynoCare Cardio bevat de Omega-3 vetzuren EPA en DHA, Monacoline K uit Rode gist rijst en Vitamine C. In samenwerking met de andere ingrediënten Co-enzym Q10 (Ubichinol), Berberine, Lycopeen en Vitamine D3 is er een synergetische werking gecreëerd, wat SynoCare Cardio tot een unieke totaalformule maakt. Op de beurs hebben wij veel bezoekers over dit nieuwe product informatie gegeven.

Senioren Expo

Voor meer informatie over de beurs bekijkt u de website van de Senioren Expo.