Medicatie controle op interacties

Medicijngebruik en Synofit voedingssupplementen

Door middel van dit formulier kunt u de gespecialiseerde apotheek Huizer Apotheek Complementair te Huizen de interacties tussen Synofit voedingssupplementen en de door uw arts voorgeschreven medicijnen gratis laten controleren op veiligheid en uw voedingssupplementen bestellen (met slechts € 5,39 verzendkosten).

Er zijn 3 uitkomsten bij uw bestelling mogelijk:

1. Veilig De door u bestelde supplementen worden binnen enkele werkdagen bij u thuis geleverd door Huizer Apotheek Complementair. 2. Veilig, maar advies nodig De door u bestelde supplementen worden bij u thuis geleverd met advies over inname om de veiligheid te verhogen. 3. Onveilig De de door u bestelde supplementen worden niet geleverd. De apotheker neemt contact met u op voor mogelijke oplossingen.

Aan het einde van de maand wordt uw factuur voor de geleverde supplementen per post naar u verzonden.

Interactie laten controleren en indien veilig direct bestellen

Aan het einde van de maand ontvangt u per post een factuur voor de geleverde supplementen.

Let op: het formulier kan alleen worden verzonden wanneer u daadwerkelijk een bestelling plaatst.

Let op: dit formulier kan alleen gebruikt worden voor bestellingen in Nederland. Komt u uit België: neem dan contact op met Synofit België.

Alle velden zijn verplicht!

Groenlipmossel Plus
60 stuks
60 stuks, Groenlipmossel Plus (€ 60)

Disclaimer en Privacy

Dit is een initiatief van Synofit Europe BV in samenwerking met Huizer Apotheek Complementair, Meentweg 33 in Huizen en is uitsluitend bedoeld om de veiligheid van het gebruik van voedingssupplementen van Synofit in combinatie met door een arts voorgeschreven geneesmiddelen te vergroten. De informatie die u op dit formulier invult wordt verzonden naar Synofit Europe BV, waarna het wordt doorgestuurd naar Huizer Apotheek Complementair voor verwerking en aflevering. Daar zal een gediplomeerd apotheker de interactie tussen de gekozen Synofit supplementen en geneesmiddelen beoordelen. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt. De Huizer Apotheek Complementair houdt zich aan het wettelijk medisch beroepsgeheim.

Ja, ik ga akkoord met bovenstaande disclaimer en privacyverklaring en plaats de bestelling onder voorbehoud. Als de combinatie veilig is, ga ik hierbij akkoord met de levering van de supplementen. Ik betaal € 5,39 verzendkosten.