Nieuws van Synofit

Stem op Groenlipmossel en Curcumine

Dit jaar kan er weer gestemd worden voor het ‘Supplement van het jaar’. Ongeveer 40% van alle Nederlanders gebruikt weleens voedingssupplementen. Dit blijkt uit het laatste onderzoek van de Voedselconsumptiepeiling van het RIVM. Als Synofit-gebruiker, bent u een van deze consumenten. Curcumine en Groenlipmossel staan ook in de lijst! U kunt dit jaar dus stemmen op uw favoriete voedingssupplement.

Supplementinfo.nl organiseert jaarlijks de ‘Supplement van het jaar’-verkiezing. Hier wordt gestemd voor de supplementen (vitaminen, mineralen, kruiden, etc.) met de grootste voorkeur. Eerst stemt u voor de vitaminen en mineralen. Hier vindt u bijvoorbeeld Vitamine C, wat ook onderdeel is van uw vertrouwde Synofit Premium-producten. Als tweede kunt u kiezen welke kruiden; hier kunt u stemmen voor Curcumine. Tot slot vindt u onder ‘overig’ de Groenlipmossel. Bent u ook zo tevreden over deze samenstelling? Stem dan nu op uw favoriete supplementen. De uitslag wordt 4 februari 2018 bekend gemaakt op de Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs Utrecht.

Stemmen kan via: https://supplementinfo.nl/supplementvanhetjaar/

Curcumine beschermt gezonde cellen en weefsels

Synofit Premium gebruikt het hoogwaardige Bio-CM100® in de formule. Dit is Bio-Curcumine met een uitzonderlijk hoge biologische beschikbaarheid. De essentiële oliën die u vindt in deze formule, helpen bij de opname van Curcumine in de darmen, wat bij gewone Kurkuma moeizaam gaat. Deze oliën zorgen er ook voor dat de stof minder snel wordt uitgescheiden. Het blijft maar liefst 8 uur in het bloed aanwezig. Deze vorm van Curcumine biedt dus langer bescherming voor gezonde cellen en weefsels!

Groenlipmossel bevat bijzondere Omega-3 vetzuren en Glycosaminoglycanen

Synofit maakt gebruik van een volledige vloeibare versie van de Groenlipmossel. Door het productieproces en de vloeibare vorm blijven alle essentiële bestanddelen behouden. Synofit gebruikt uitsluitend het hoogwaardige GLMax®. Dit is een gestabiliseerde, vloeibare substantie van 100% pure Perna canaliculus. De Groenlipmossel leeft uitsluitend in de zuivere wateren rond Nieuw Zeeland.

Groenlipmossel met Curcumine en Zwarte bes-blad

In Synofit Premium wordt naast 100% pure Groenlipmossel ook Curcumine en Zwarte bes-blad gebruikt. Die vloeibare combinatie verstrekt Synofit Premium een verzorgende invloed op gewrichten.

Synofit Premium wordt ook wetenschappelijk onderzocht in studies in Brussel en Ede.