NIEUW SynoCare Cardio! Goed voor hart*, cholesterol** en bloedvaten***
Synocare Cardio website

Gepatenteerde vloeibare receptuur met Visolie, Rode gist rijst, Berberine-extract, Q10 en Lycopeen

Te hoog cholesterol? Risico op aandoeningen aan hart- en bloedvaten? Wilt u uzelf zo lang mogelijk gezond en fit blijven voelen? Preventie is beter dan genezen!

Uw hart en bloedvaten vormen samen de motor van uw gezondheid. Natuurlijk doet u er veel aan om ze gezond te houden, zodat het bloed goed door de aderen kan blijven stromen. Zo kiest u vaker voor gezonde voeding, neemt u meer beweging en rookt u niet. Dit zijn belangrijke stappen om uw hart en bloedvaten vitaal te houden. Van de makers van Synofit Premium is er nu ook SynoCare Cardio. Een gepatenteerde vloeibare receptuur voor het hart en het behoud van een verantwoord cholesterolgehalte. SynoCare Cardio geeft een extra ondersteuning in combinatie met een gezonde levensstijl. Zo blijft u fit én vitaal door het leven gaan.

Innovatieve oplossingen voor uw gezondheid

Het ontwikkelen van innovatieve gezondheidsproducten. Dát is de missie van de fabrikant van Synofit en SynoCare. Deze lijn is logischerwijs doorgetrokken naar SynoCare Cardio. De gepatenteerde receptuur – die goed is voor hart, bloedvaten en cholesterolspiegel – bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Bovendien is ook nu weer gekozen voor een vloeibare vorm voor een goede opneembaarheid.

 

Omega-3 vetzuren EPA en DHA*

EPA en DHA hebben een positieve bijdrage aan een normale werking van het hart. Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van minimaal 250 mg EPA en DHA. SynoCare Cardio bevat per capsule 500 mg visolie, waarvan 150 mg EPA (eicosapentaeenzuur) en 100 mg DHA (docosahexaeenzuur). Dit is een goede mix voor het hart.

Monacoline K uit Rode gist rijst**

Rode gist rijst is een veelgebruikt ingrediënt in de Aziatische keuken bij de bereiding van voedselproducten, waaronder Pekingeend. Deze bijzondere rijstsoort heeft inderdaad een donkerrode kleur. Deze ontstaat door witte rijst met de gist Monascus purpureus te fermenteren. Tijdens dit proces ontstaat Monacoline K.

Deze stof draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. Het verband tussen het gebruik van 10 mg Monacoline K per dag en het behouden van een normale cholesterolspiegel is wetenschappelijk bewezen. SynoCare Cardio bevat per capsule 250 mg Rode gist rijst, waarvan 10 mg Manocoline K. De Rode gist rijst in SynoCare Cardio heeft een speciale bewerking ondergaan, waarbij het schadelijke citrinine is verwijderd.

 

Vitamine C***

Aan SynoCare Cardio is vitamine C toegevoegd. Deze vitamine draagt bij aan de vorming van collageen. Dit is van belang voor de bloedvaten en is gunstig voor soepele aderen.

Co-enzym Q10

Het co-enzym Q10 is een vetoplosbare stof die pas in 1957 werd ontdekt. Hoewel het veel weg heeft van een vitamine, wordt het niet tot deze groep gerekend. Co-enzym Q10 is in alle menselijke cellen aanwezig. Daarom wordt het ook wel eens ‘ubichinon’ genoemd, wat ‘overal aanwezig’ betekent. Het is bekend, dat het gebruik van Rode gist Rijst invloed kan hebben op het co-enzym Q10 in het lichaam. Er worden veel verschillende soorten Co-enzym Q10 in voedingssupplementen gebruikt. Voor SynoCare Cardio is gekozen voor het hoogwaardige actieve ingrediënt Ubiquinol.

Berberine

Berberine is een kruidenextract dat al duizenden jaren in China wordt gebruikt. Deze stof is afkomstig van de Mantsjoerijse Kurkboom, die ook in Japan, Korea en Mantsjoerije voorkomt. In de wortels, wortelstokken, kurkachtige schors en strengels wordt dit waardevolle kruid aangetroffen. Deze gele kleurstof wordt nog steeds gebruikt om wol te verven. Berberine heeft in combinatie met de andere ingrediënten in SynoCare Cardio een aantal bijzondere eigenschappen voor de mens.

Lycopeen

Lycopeen is een helderrode pigmentstof die tomaten, watermeloenen, rozenbottels, wortelen, roze grapefruit en paprika’s rood doet kleuren. Opvallend genoeg wordt het niet aangetroffen in andere rode vruchten, zoals kersen en aardbeien. Het menselijk lichaam maakt zelf geen Lycopeen aan en is daarvoor dus afhankelijk van plantaardige voeding.

Vitamine D3

Aan SynoCare Cardio is verder vitamine D3 toegevoegd.

U kunt online de gebruiksaanwijzing inzien

Prijs en verkrijgbaarheid

SynoCare Cardio bevat uitsluitend natuurlijke bestanddelen die goed zijn voor de gezondheid. Deze capsule draagt bij aan het behoud van een gezond hart, bloedvaten en cholesterolspiegel. SynoCare Cardio is leverbaar vanaf 1 januari 2018 bij apotheek, zelfstandige drogist en reformwinkel. En nu online te bestellen. De verkoopprijs voor 30 liquid caps is €29,95. De dosering betreft één liquid capsule per dag.

SynoCare is een kwaliteitsproduct van Synofit Europe B.V.
Randstad 22-131
1316BW Almere
Tel.: 036 – 76 30 350
info@synocare.nl

Bestel nu SynoCare Cardio

Ingrediënten

Visolie (vis), Gelatine (vis; capsule), Rode Gist Rijst (Monascus purpureus), Berberine extract (Phellodendron amurense), emulgatoren (zonnebloemlecithine, glycerine), co-enzym Q10, Lycopeen (Solanum lycopersicum), Vitaminen (Vitamine C, Vitamine D3), stabilisatoren (bijenwas), kleurstoffen (ijzeroxide)

Synocare Cardio is vrij van conserveermiddelen en aroma’s.

Synocare Cardio

Vanaf 1 januari 2018 bij de adviesdrogist verkrijgbaar: SynoCare Cardio

SynoCare Cardio bevat o.a. de Omega-3 vetzuren EPA en DHA en Monacoline K uit Rode gist rijst. Deze combinatie is goed voor uw hart en helpt bij het behoud van een verantwoord cholesterolgehalte.