SynoCare Cardio

NIEUW SynoCare Cardio! Goed voor hart*, cholesterol** en bloedvaten***

Uw hart en bloedvaten vormen samen de motor van uw gezondheid. Natuurlijk doet u er veel aan om ze gezond te houden, zodat het bloed goed door de aderen kan blijven stromen. Van de makers van Synofit Premium is er nu ook SynoCare Cardio. Een gepatenteerde vloeibare receptuur voor het hart en het behoud van een verantwoord cholesterolgehalte. SynoCare Cardio geeft een extra ondersteuning in combinatie met een gezonde levensstijl. Zo blijft u fit én vitaal door het leven gaan.

Gepatenteerde vloeibare receptuur met Visolie, Rode gist rijst, Berberine-extract, Q10 en Lycopeen

SynoCare Cardio bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, zoals visolie (EPA & DHA)*, Monacoline K (uit rode gistrijst)** en Vitamine C***. Bovendien is ook nu weer gekozen voor een vloeibare vorm voor een goede opneembaarheid.

Vanaf 1 januari 2018 leverbaar.

SynoCare Skin Repair Cream

Krachtige Eerste Hulp huidcrème biedt snel uitkomst bij puistjes, eczeem en wondjes

Beschadigde huid, puistjes, eczeem, uitslag? Vrijwel iedere Zuid-Afrikaan weet in zo’n geval dat het keukenkastje de oplossing biedt. Daar ligt in bijna alle huishoudens een Eerste Hulp huidcrème op basis van Tea Tree olie en Centella asiatica kruidenextract.

Deze bijzondere combinatie van huidherstellende bestanddelen is nu ook in Nederland verkrijgbaar.

Natuurlijk huidherstel

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam. Wanneer je het zou uitspreiden, dan zou het de oppervlakte van een tweepersoons deken hebben. Door deze grote omvang is de huid extra gevoelig voor invloeden van buitenaf. Wie heeft er niet zo nu en dan last van een jeukende, rode, schilferende of droge huid?

En natuurlijk kunnen er bij vallen en stoten heel gemakkelijk wondjes ontstaan. SynoCare Skin Repair Cream is een Eerste Hulp huidcrème die het herstel van de beschadigde huid krachtig ondersteunt.