SynoCare Skin Repair Cream

SynoCare Skin Repair Cream ondersteunt herstel beschadigde huid

Krachtige Eerste Hulp huidcrème biedt snel uitkomst bij puistjes, eczeem en wondjes

Beschadigde huid, puistjes, eczeem, uitslag? Vrijwel iedere Zuid-Afrikaan weet in zo’n geval dat het keukenkastje de oplossing biedt. Daar ligt in bijna alle huishoudens een Eerste Hulp huidcrème op basis van Tea Tree olie en Centella asiatica kruidenextract. Deze bijzondere combinatie van huidherstellende bestanddelen is nu ook in Nederland verkrijgbaar.

Vraag gratis een proefmonster aan.

Natuurlijk huidherstel

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam. Wanneer je het zou uitspreiden, dan zou het de oppervlakte van een tweepersoons deken hebben. Door deze grote omvang is de huid extra gevoelig voor invloeden van buitenaf. Wie heeft er niet zo nu en dan last van een jeukende, rode, schilferende of droge huid? En natuurlijk kunnen er bij vallen en stoten heel gemakkelijk wondjes ontstaan. SynoCare Skin Repair Cream is een Eerste Hulp huidcrème die het herstel van de beschadigde huid krachtig ondersteunt.

Tea Tree olie, Centella en Vitamine E

SynoCare Skin Repair Cream bevat pure olie van de Tea Tree. Deze olie – met krachtige antibacteriële eigenschappen – wordt gewonnen uit de bladeren van de Melaleuca alternifolia. De Aboriginals in Australië gebruiken deze olie al eeuwen bij wondjes en andere huidbeschadigingen.

Centella asiatica is een plant die groeit in Zuidoost-Azië. Deze wordt al eeuwen gebruikt in de traditionele Indiase Ayurveda natuurgeneeskunst. De plant staat ook bekend als ‘Tijgerkruid’. Tijgers hebben namelijk de gewoonte om door deze struiken te rollen om hun wonden te helen. Het derde ingrediënt in SynoCare Skin Repair Cream is Vitamine E met een voedende en beschermende invloed op de huid.

Het is dan ook een ideale huidcrème om roodheid, irritatie en puistjes te verminderen, de huid tot rust te brengen en om de huid te zuiveren en te verzachten. Daarnaast is SynoCare Skin Repair Cream vochtinbrengend. U merkt snel het verschil bij een droge huid.

Houdt stekende insecten op afstand

In Zuid-Afrika weet men al heel lang dat de unieke samenstelling van deze crème een veelzijdige invloed heeft op uiteenlopende huidongemakken. Het wordt ook gebruikt bij kloofjes, eelt (likdoorns, eksterogen, eeltknobbels), tepelkloven, gesprongen huid en branderige en vermoeide voeten. Ook tijdens de zomermaanden is het altijd handig om een tube binnen handbereik te hebben. De crème heeft namelijk een positieve invloed op kwallen- en insectenbeten. Door een beetje crème op uw huid aan te brengen, houdt u zelfs muggen, wespen en andere stekende insecten op veilige afstand. Verder helpt SynoCare Skin Repair Cream bij het ‘oplossen’ van ouderdomsvlekken en het verminderen van rimpels en kraaienpootjes.

U kunt online de gebruiksaanwijzing inzien

Nu de gebruiksaanwijzing lezen

Prijs en verkrijgbaarheid

SynoCare Skin Repair Cream bevat uitsluitend natuurlijke bestanddelen die goed zijn voor de huid en de gezondheid. Deze crème dringt goed in de huid en voelt na het aanbrengen niet vet aan. SynoCare Skin Repair Cream is vanaf nu verkrijgbaar bij apotheek, zelfstandige drogist en reformwinkel. Ook kunt u het hier direct online bestellen. De verkoopprijs voor een tube van 50 ml bedraagt € 18,95.

SynoCare is een kwaliteitsproduct van Synofit Europe B.V.
Randstad 22-131
1316BW Almere
Tel.: 036 – 76 30 350
info@synocare.nl

Bestel nu SynoCare Skin Repair Cream

of vraag gratis een proefmonster aan

Naar de shop

Ervaringen met SynoCare Skin Repair Cream

In 2014 had ik door overgewicht last van sterk opgezette benen. Tijdens een warme periode in de zomer is toen de huid op beide onderbenen en wreven opengesprongen.
De genezing verliep erg langzaam. Op de onderbenen had daarbij een sterke verhoorning plaats terwijl op de wreven de huid juist heel dun en kwetsbaar bleef. Na de zomer van 2016 ben ik naast de door de dermatoloog voorgeschreven Cetomacrogolcrème op eigen initiatief ook Skin Repair Crème gaan gebruiken. De genezing kwam daarna in een stroomversnelling . De verhoorning verdween vrijwel geheel terwijl de huid op de wreven juist weer zijn vroegere stevigheid kreeg. Ik ben met dit resultaat natuurlijk erg tevreden.

W. Smit

Voordelen van SynoCare Skin Repair Cream

 • Werkzame formule op basis van de natuurlijke ingrediënten Tea Tree olie en Centella
 • Gebaseerd op Zuid-Afrikaanse succesformule
 • Snel resultaat
 • Geschikt voor alle leeftijden
 • Voelt na het aanbrengen niet vet aan
 • Toe te passen bij uiteenlopende huidprobleempjes
 • Vrij van parfum en parabenen

Hoe werkt dit product?

SynoCare Skin Repair Cream bevat uitsluitend bestanddelen die goed zijn voor de huid en de gezondheid. SynoCare Skin Repair Cream dringt goed in de huid en voelt na het aanbrengen niet vet aan. Tea Tree olie en Centella hebben een positieve invloed op het huidherstel. Vitamine E voedt en beschermt de huid. De Cream heeft een reinigende werking.

Waarvoor kan SynoCare Skin Repair Cream gebruikt worden?

 • Vermindert roodheid, irritatie en puistjes > Ondersteunt het huidherstel
 • Brengt de huid tot rust
 • Vochtinbrengend
 • Verzacht en zuivert
 • Reinigt en peelt de huid

Verder is een positieve invloed bekend bij: droge, schrale, ruwe, geprikkelde, gevoelige of rode huid; kloofjes; eelt (likdoorns, eksterogen, eeltknobbels); kwallenbeten; insectenbeten (hierbij ook preventief te gebruiken, zodat men niet gestoken wordt); tepelkloven; gesprongen huid (door koude, droge lucht); branderige, vermoeide voeten; ouderdomsvlekken; vertraagt de gevolgen van het ouder worden in de huid

Wat kan ik verwachten?

SynoCare Skin Repair Cream kan een direct kalmerend effect hebben, maar bij bepaalde toepassingen kan het tot 6 weken duren voordat effect in de huid duidelijk merkbaar wordt. De Cream peelt, reinigt en desinfecteert de huid, tevens brengt het een beschermend laagje op de huid, waardoor de huid beschermd wordt tegen invloeden van buiten.

Ingrediënten

Aqua, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Alcohol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Phenoxyethanol, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Centella Asiatica Extract, Limonene

SynoCare Skin Repair Cream is vrij van parfum en parabenen.