Het no. 1 supplement voor het hart, de bloedvaten en het cholesterol

Te hoog cholesterol? Risico op aandoeningen aan hart- en bloedvaten? Wilt u uzelf zo lang mogelijk gezond en fit blijven voelen? Preventie is beter dan genezen!

NIEUW! SynoCare Cardio voor het behoud van een gezond hart, bloedvaten en cholesterol. SynoCare Cardio is de nieuwe gepatenteerde vloeibare receptuur met Monacoline K (uit Rode gist rijst), Berberine (uit Mant- sjoerijse kurkboom), Lycopeen (uit tomaten), Coenzym Q10, Visolie, Vitamine C en Vitamine D3. SynoCare Cardio is ontwikkelt in samenwerking met cardiologen.

Studies: lagere cholesterol

Uit studies blijkt dat het cholesterol al binnen 8-12 weken verlaagd wordt.

  • Het (slechte) LDL-cholesterol wordt ongeveer met 10-31% verlaagd.
  • Het totale cholesterol wordt ongeveer met 15-25% verlaagd.
  • De bloeddruk wordt met ongeveer 6% verlaagd.
  • De bloedsuikerspiegel wordt met ongeveer 5% verlaagd.

Vanaf 1 januari 2018 leverbaar.

Krachtige Eerste Hulp huidcrème biedt snel uitkomst bij puistjes, eczeem en wondjes

Beschadigde huid, puistjes, eczeem, uitslag? Vrijwel iedere Zuid-Afrikaan weet in zo’n geval dat het keukenkastje de oplossing biedt. Daar ligt in bijna alle huishoudens een Eerste Hulp huidcrème op basis van Tea Tree olie en Centella asiatica kruidenextract.

Deze bijzondere combinatie van huidherstellende bestanddelen is nu ook in Nederland verkrijgbaar.

Natuurlijk huidherstel

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam. Wanneer je het zou uitspreiden, dan zou het de oppervlakte van een tweepersoons deken hebben. Door deze grote omvang is de huid extra gevoelig voor invloeden van buitenaf. Wie heeft er niet zo nu en dan last van een jeukende, rode, schilferende of droge huid?

En natuurlijk kunnen er bij vallen en stoten heel gemakkelijk wondjes ontstaan. SynoCare Skin Repair Cream is een Eerste Hulp huidcrème die het herstel van de beschadigde huid krachtig ondersteunt.