Nieuws van Synofit

De bekendheid van Synofit

De laatste tijd merken we dat Synofit steeds bekender wordt in Nederland. Toen Synofit nog maar kort verkocht werd, moesten we in een gesprek met een nieuwe gebruiker vaak de naam ‘Synofit’ spellen en ‘vloeibare Groenlipmossel met Curcumine’ uitleggen. Tegenwoordig weet men er vaak al van en weet men ons gemakkelijk te vinden.
Dat hebben we voor een groot deel aan u als klant te danken: wist u dat ruim 20% van onze klanten voor het eerst van Synofit hoorde via vrienden of familie?
We zijn blij en dankbaar dat Synofit de tongen los maakt. Dat zegt iets over de kwaliteit van onze producten en over uw loyaliteit als klant.

Synofit forum

Synofit op internet

Op het internet zijn veel mogelijkheden om ervaringen, tips en andere informatie met andere mensen te delen. Ook over Synofit wordt dit steeds vaker gedaan. Zo hebben we een actieve Facebook-pagina (link) en een Twitter-account (link). Wij vinden het belangrijk dat u, als daar behoefte aan is, ook online én in het openbaar met en over ons kunt communiceren.
Ook kunt u uw ervaringen met Synofit op een forum met anderen delen. Voor mensen, die nog overwegen om met Synofit te beginnen, kunnen zulke berichten heel interessant en waardevol zijn.

Ik zou graag meer over Synofit willen praten…

Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij zijn doorlopend beschikbaar om u van informatie te voorzien wanneer er nog vragen zijn. Ook vinden we het altijd erg fijn als u laat weten wat uw ervaringen met Synofit zijn. Wanneer u het fijn vindt om dit eens op (digitaal) papier te zetten, dan kunt u ons dat ook vertellen. Speciaal hiervoor is er een pagina met ervaringen op onze website. Ga naar de pagina met ervaringen en vertel ons úw verhaal>>>