Synofit, geen homeopathisch middel

sep 24, 2017

U heeft het vast gehoord of gelezen in het nieuws. De Europese Wetenschapsraad vindt, dat homeopathische middelen aan dezelfde eisen moeten voldoen als reguliere medicijnen. Wanneer de werking van een homeopathisch middel wetenschappelijk kan worden onderbouwd, kan deze een registratie krijgen.

Homeopathische middelen – geen werkzame moleculen

Homeopathische middelen zijn plantenextracten die keer op keer worden verdund. Homeopatische artsen geven aan dat de werkzame moleculen zo overgaan in de vloeistof. Echter, dit is niet wetenschappelijk bewezen. Door een middel extreem vaakte verdunnen, zouden er weinig tot geen werkzame moleculen meer in deze middelen aanwezig zijn.

Synofit is geen homeopathisch middel, maar een hoogwaardig en natuurlijk voedingssupplement op vloeibare basis!

 

Synofit premium

Synofit is geen homeopathie

Homeopathie is wellicht één van de meest onderzochte alternatieve geneeswijzen, maar is nog nooit wetenschappelijk bewezen. Ondanks het feit dat homeopathie geen wetenschappelijke achtergrond heeft, gebruiken veel Nederlanders dagelijks homeopathische middelen.

Synofit is geen homeopathisch middel. Synofit is een natuurlijk voedingssupplement met onverdunde en hoogwaardige ingrediënten als vloeibare Groenlipmossel, Bio-Curcumine en Zwarte bes-blad.

 

De Synofit Premium Plus formule is in Nederland ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en bevat uitsluitend hoogwaardige ingrediënten. De samenstelling is een resultaat van meer dan 30 jaar productontwikkeling en ervaring in de veterinaire markt. Het product wordt volgens de strenge HACCP* normen geproduceerd in Nederland. De productielocatie is daarnaast FSSC22000 en GMP+ gecertificeerd.

* HACCP is de afkorting voor ‘Hazard Analysis and Critical Control Points’, een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

Direct Synofit bestellen

U kunt ook gratis de brochure aanvragen of meer lezen over de ingrediënten

Meer weten over onze ingrediënten?