Nieuwe gewrichtenformule

Synofit is in korte tijd uitgegroeid tot één van de succesvolste gewrichtenformules van Nederland. De samenstelling wordt continu aangepast aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Sinds kort is er dan ook een nieuwe versie van Synofit Premium verkrijgbaar, die op een aantal punten is verbeterd. Zo is de dosering Bio-Curcumine voor soepele gewrichten fors verhoogd.

10 x meer Curcumine

CurcumaSynofit Premium is er in geslaagd om de dosering Bio-curcumine in Synofit Premium Vloeibaar en Synofit Premium Capsules tot 10 keer te verhogen. Curcumine is een antioxidant met een beschermende invloed op weefsels en cellen. Curcumine is het belangrijkste actieve bestanddeel uit de specerij Kurkuma en helpt samen met Zwarte bles-blad in Synofit Premium om soepel te blijven bewegen. Beide bestanddelen hebben immers een verzorgende invloed op de gewrichten.

Synofit Premium Vloeibaar nu met Boswellia

BoswelliaEen andere belangrijke verbetering is de toevoeging van Boswellia serrata aan Synofit Premium Vloeibaar. In de Synofit Premium Capsules is de Zonnebloemolie vervangen door Olijfolie. Het is algemeen bekend dat vis en olijfolie een gezonde combinatie is. De vernieuwde receptuur is eerst uitgebreid getest. Daarbij zijn belangrijke voordelen voor de consument uit naar voren gekomen. Het is dan ook één van de meest veelomvattende gewrichtenkuren om soepel te kunnen blijven bewegen. Synofit Premium Vloeibaar en Synofit Premium Capsules zijn verkrijgbaar bij de betere drogist, apotheek, reformwinkel en in de Synofit webshop.

Synofit Premium Vloeibaar en Synofit Premium Capsules

Synofit Premium is verkrijgbaar in de varianten Synofit Premium Vloeibaar en Synofit Premium Capsules. Deze formules bevatten als belangrijke ingrediënten Curcumine en Zwarte bes-blad. Daarnaast is aan Synofit ook 100% vloeibare Groenlipmossel toegevoegd. Dit schelpdier – dat alleen in de schone wateren rond Nieuw-Zeeland kan leven – bestaat van nature uit eiwitten, Glycosaminoglycanen (waaronder Glucosamine- en Chondroïtinesulfaat) en Omega-3 vetzuren. Naast de bekende Omega-3 vetzuren EPA en DHA gaat het ook om de meer bijzondere vetzuren ETA, ETE en DTA.

Synofit Premium Vloeibaar

Synofit Premium Vloeibaar
● De originele, pure Synofit vloeistof
● Mét Boswellia
● Geen capsules of pillen slikken
● Tot 45 dagen na openen houdbaar
● Eerst 10, later 5 ml per dag
● De echte Synofit-smaak!
● 2 keer per dag innemen (later 1-2 keer)

Synofit Premium Capsules

Synofit Premium Capsules
● Bevatten de Synofit vloeistof
● Bevatten geen Boswellia
● Gemakkelijk mee te nemen
● Lang houdbaar
● Eerst 3, later 1-2 capsules per dag
● Geur- en smaakloos
● 3 keer per dag innemen (later 1-2 keer)

Synofit Premium bevat Curcumine en Zwarte bes-blad om de gewrichten soepel te houden. Synofit Premium Vloeibaar bevat daarnaast ook Boswellia serrata.