Let op: Dit bericht is al gedateerd. Tegenwoordig bevatten zowel de 100 ml tube als de 40 ml tube van de Gewrichts Gel het extra ingrediënt Arnica. Ook worden beide tubes in een doosje geleverd.

Sportieve variant bevat als extra ingrediënt Arnica

Synofit Sport GelSynofit Gewrichts Gel met Zwarte bes-blad is in korte tijd uitgegroeid tot een groot succes in Nederland. Tienduizenden mensen gebruiken deze gel thuis, op vakantie en onderweg. Een variant speciaal voor sporters kon dan ook niet uitblijven. Aan Synofit Sport Gel is als extra ingrediënt Arnica toegevoegd.

Synofit Sport Gel werd in juli groots geïntroduceerd tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Maar liefst 10.000 sachets zijn uitgedeeld aan de deelnemers van dit grootste meerdaagse wandelevenement. Men reageerde enthousiast op deze nieuwe Gel met Zwarte bes-blad en Arnica. Sinds kort is Synofit Sport Gel – net als Synofit Gewrichts Gel – verkrijgbaar bij de betere drogisten in Nederland.

Groenlipmossel Gel

Synofit Sport Gel is speciaal voor sporters om te gebruiken tijdens de warming-up en cooling down. De combinatie van Methylsalicylaat en etherische oliën zorgt voor een licht verwarmende sensatie. Deze vetvrije Sport Gel wordt snel door de huid geabsorbeerd. De samenstelling van Synofit Sport Gel is verder uitgebreid met Groenlipmossel, Rozemarijn-bloemolie en Capsicum. De Gel zelf ruikt heerlijk fris en voelt niet plakkerig op de huid aan.

Prijs en verkrijgbaarheid

Synofit Gewrichts Gel en Synofit Sport Gel zijn verkrijgbaar bij de betere drogisterijen en in de Synofit webshop.
De adviesprijs voor een verpakking Synofit Gewrichts Gel met een inhoud van 100 ml is € 18,95. Synofit Sport Gel is er in een handige 40 ml meeneemtube voor € 7,95.

Lees meer over de ingrediënten van deze Groenlipmossel Gel >>>