Kennis & Verdieping

Waarom zijn de producten van Synofit zo kostbaar?

Uw gezondheid is kostbaar

Synofit onderscheidt zich van veel andere merken door de unieke kwaliteit van de gezondheidsproducten. In de winkel en ook online vertaalt dit zich in hogere verkoopprijzen. Toch zijn er duizenden mensen die met overtuiging blijven kiezen voor Synofit, terwijl er gaandeweg wel goedkopere merken zijn die sommige formules van ons hebben geprobeerd na te maken. Waarom blijven al die klanten dan toch trouw aan Synofit?

Blijkbaar zijn er verschillen tussen producten die niet door een korting of een lagere prijs kunnen worden overbrugd. Goedkoop is vaak uiteindelijk toch duurkoop – en dat geldt zeker voor producten die bedoeld zijn om uw kostbare gezondheid te ondersteunen.

In de beginjaren was de prijs van Synofit nog hoger…

Veel klanten van het eerste uur weten het nog goed: Synofit Groenlipmossel Vloeibaar kostte in de beginjaren per fles met 400 ml wel €139,95. In de eerste periode betaalde men per dag dus €3,50. Ook toen waren de meeste klanten zeer tevreden over Synofit. Maar we merkten dat voor sommigen het gebruik van vloeibare Groenlipmossel toch een onhaalbare zaak was: vanwege de prijs. Niet iedereen kon dat opbrengen en veel mensen durfden er om die reden zelfs niet aan te beginnen.

Omdat het aantal klanten van Synofit toch geleidelijk toe bleef nemen, hebben we de productie van de vloeistoffen kunnen opschalen, waardoor de kosten voor ons gingen dalen. In de afgelopen jaren hebben we dit overgebracht naar u als klant: Synofit Groenlipmossel Vloeibaar zou voortaan per fles met 400 ml geen € 139,95 meer kosten, maar € 105. Dat is een daling van bijna 25%!

Sindsdien merken we duidelijk dat zelfs dit kostbaarste product uit ons assortiment voor velen nu wél een betaalbaar product is. Al blijft het verschil in kosten met een willekeurig goedkoop Groenlipmosselpoeder natuurlijk wel groot.

Het is bij Synofit puur kwaliteit

Op verschillende manieren onderscheiden onze gezondheidsproducten zich van andere merken:

  • De voedingssupplementen van Synofit zijn vloeibaar. Dat betekent dat de ingrediënten extra snel en vollediger kunnen worden opgenomen in het lichaam. Ook de softgels van Synofit hebben allemaal een vloeibare inhoud.
  • Synofit gebruikt voor de Groenlipmosselproducten alleen de hoogwaardige, vloeibare GLMax® Groenlipmossel. Dit is een unieke bereiding van de Groenlipmossel, waarbij er geen ingrediënten verloren gaan. Zo wordt er bijvoorbeeld bij het oogsten van de mossel en bij het verwerken ervan helemaal geen verhitting gebruikt. Door middel van luchtdruk wordt de mossel uit de schelp verwijderd, en daarna wordt de mossel gestabiliseerd. Zo blijven alle bestanddelen behouden zoals die in de verse mossel aanwezig zijn. Lees meer over GLMax®.
  • Veel andere fabrikanten van groenlipmosselcapsules en groenlipmosseldrankjes gebruiken de Groenlipmossel in poedervorm, als extract, of ze gebruiken alleen de uitgeperste Omega 3 olie uit de Groenlipmossel. Vaak wordt ergens in het proces hitte gebruikt.
    Het zal duidelijk zijn dat een proces waar verhitting bij gebruikt wordt vele malen voordeliger en eenvoudiger is. Toch kiest Synofit daar uit overtuiging niet voor. Lees waarom Synofit er bewust voor kiest om géén goedkoop groenlipmosselpoeder of goedkoop groenlipmosselextract te gebruiken.

  • In de Groenlipmosselen die Synofit gebruikt, zit geen verontreiniging van metalen of andere stoffen, zoals wel vaak voorkomt bij de standaard Omega 3 capsules die uit vis gewonnen worden.

  • Synofit gebruikt voor de Curcumineproducten een natuurlijke vorm van Curcumine, met een zo goed mogelijke biologische beschikbaarheid: Bio-CM100®. Lees meer over Bio-CM100®.

  • Synofit gebruikt voor de Zwarte bes-bladproducten een biologisch gecertificeerd Zwarte bes-blad. Lees meer over Zwarte bes-blad.

  • Synofit gebruikt geen onnodige vulmiddelen of oplosmiddelen zoals Polysorbaat 80. Deze stoffen worden vaak gebruikt om het product groter te doen lijken, of als middel dat de opneembaarheid van Curcumine verhoogt. Synofit gebruikt geen toevoegingen die niet natuurlijk zijn of die mogelijk schadelijk kunnen zijn. Ook gebruikt Synofit geen stoffen om de softgels groter te maken dan nodig is.

  • Het bedrijf en Care Team achter Synofit is helemaal gespecialiseerd in de gezondheidsproducten van Synofit en de toepassingen ervan. Geen enkele vraag of situatie vinden we vreemd – u kunt echt met al uw vraagtekens en opmerkingen bij ons terecht. Dat geldt voor verhandelaars die producten namaken (zoals onze lijn met Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes-blad) vaak niet: vaak hebben zij honderden producten in het assortiment, en doen ze de producten met Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes-blad ‘er bij’ zonder er veel van af te weten.

Wij hebben méér over voor uw gezondheid

Bij Synofit zijn we van mening dat de gezondheid van ons lichaam een groot geschenk is. En dat is onbetaalbaar. Daarom leveren wij niet in op kwaliteit, ook als die verleiding soms groot is in de enorme markt van ingrediënten en keuzes die we moeten (of kunnen) maken.

Sommige processen in de bereiding van onze gezondheidsproducten zijn uniek, wat – los van de kwaliteit zelf – de kostbaarheid verder vergroot. Ook hierin willen wij geen andere keuze maken. Ook als een proces meer moeite kost, kiezen wij nog steeds vol overtuiging voor onze eigen bereiding. Alles in het belang van uw gezondheid.

U wilt Synofit bestellen

U kunt ook gratis de brochure aanvragen of meer lezen over de ingrediënten.

Misschien vindt u deze artikelen ook interessant:

Moet ik Synofit altijd blijven gebruiken?

Mensen die Synofit al jaren gebruiken, weten doorgaans dat de tevredenheid na het stoppen met Synofit afneemt. Die ervaring is vaak een extra motivator om Synofit dus inderdaad vervolgens jarenlang te blijven gebruiken.
Lees verder

Zo kiest u een kwalitatief gezondheidsproduct met Groenlipmossel

Producten met vloeibare Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes-blad zijn de afgelopen tien jaar enorm populair geworden in Nederland. 

Lees verder