Kennis & Verdieping

We krijgen vaak de vraag of Synofit Premium Plus goedkoper kan…

… en dat begrijpen we

Want Synofit Premium Plus is nu eenmaal geen goedkoop product. Toch zijn er duizenden tevreden klanten die nooit meer zonder Synofit Premium Plus willen. Hoe komt dat? Er zijn toch tientallen andere producten op de markt met goedkoop Groenlipmosselextract of pillen met Curcuminepoeder? Blijkbaar zijn er verschillen tussen producten die niet door een korting of een lagere prijs kunnen worden overbrugd. Goedkoop is vaak uiteindelijk toch duurkoop – en dat geldt ook voor producten met Groenlipmossel, Curcumine of Zwarte bes-blad.

Synofit Premium Plus is eigenlijk al 25% goedkoper!

Veel gebruikers van het eerste uur weten het nog goed: Synofit Premium Plus kostte voorheen per fles van 400 ml wel €139,95. Per dag van de opbouwkuur betaalde men dus €3,50. Ook toen waren de meeste klanten tevreden over Synofit. Maar we merkten dat voor sommige mensen het gebruik van Synofit toch een onhaalbare zaak was: vanwege de prijs. Niet iedereen kon dat opbrengen.
Omdat het aantal klanten toch geleidelijk toe bleef nemen, hebben we de productie van de vloeistoffen kunnen opschalen, waardoor de kosten voor ons gingen dalen. In november 2013 hebben we dit overgebracht naar u als klant: Synofit Premium Plus zou voortaan per 400 ml flacon geen € 139,95 meer kosten, maar € 105,00. Dat is een daling van bijna 25%! Sindsdien merken we duidelijk dat Synofit Premium Plus voor velen nu wél een betaalbaar product is. Al blijft het verschil met de goedkope Groenlipmosselpoeder natuurlijk wel groot.

Het is puur een kwaliteitsverhaal

synofit goedkoop kortingOp verschillende manieren onderscheidt Synofit Premium Plus zich van andere producten:

 • Synofit is vloeibaar. Dat betekent dat de ingrediënten van Synofit extra snel kunnen worden opgenomen in het lichaam. Ook de Capsules van Synofit hebben een vloeibare inhoud.
 • Synofit gebruikt alleen de hoogwaardige, vloeibare GLMax® Groenlipmossel. Dit is een unieke bereiding van de Groenlipmossel, waarbij er geen ingrediënten verloren gaan. Zo wordt er bijvoorbeeld bij het oogsten van de mossel en bij het verwerken ervan helemaal geen verhitting gebruikt. Door middel van luchtdruk wordt de mossel uit de schelp verwijderd, en daarna wordt de mossel door een vriesdroog-proces gestabiliseerd. Zo blijven alle bestanddelen behouden zoals die in de verse mossel aanwezig zijn. Veel fabrikanten gebruiken wél een verhittingsproces of gebruiken na het oogsten alleen de uitgeperste Omega 3 olie. Veruit de meeste producenten verwerken het verhitte afval van de mossel in een poeder.
  Het zal duidelijk zijn dat een proces waar verhitting bij gebruikt wordt vele malen voordeliger en eenvoudiger is, dan wanneer dat niet het geval is. Lees meer over GLMax®.
 • Andere producten met Groenlipmossel maken altijd gebruik van een droog poeder of extract. Lees hier waarom Synofit er bewust voor kiest om géén goedkoop Groenlipmosselpoeder of goedkoop Groenlipmosselextract te gebruiken.
 • In de Groenlipmosselen die Synofit gebruikt zit totaal geen verontreiniging van metalen of andere stoffen, zoals wel vaak voorkomt bij de standaard Omega 3 capsules die uit vis gewonnen worden.
 • Synofit Premium Plus gebruikt een natuurlijke vorm van Curcumine, met een zo goed mogelijke opneembaarheid: Bio-CM100®. Lees meer over Bio-CM100®.
 • Synofit Premium Plus gebruikt een biologische Zwarte bes-blad. Lees meer over Zwarte bes-blad.
 • Synofit gebruikt geen onnodige vulmiddelen of oplosmiddelen zoals Polysorbaat 80. Deze stoffen worden vaak gebruikt om het product groter te doen lijken, of als middel dat de opneembaarheid van Curcumine zou verhogen. Synofit gebruikt geen toevoegingen die niet natuurlijk zijn of die mogelijk schadelijk kunnen zijn. Ook gebruikt Synofit geen stoffen om de capsules groter te maken dan nodig is.
 • Het bedrijf achter Synofit is helemaal gespecialiseerd in de producten van Synofit. Geen enkele vraag of situatie vinden we vreemd – u kunt echt met al uw vraagtekens en opmerkingen bij ons terecht. Dat geldt voor heel veel andere verhandelaars van producten met Groenlipmossel, Curcumine of Zwarte bes-blad niet: vaak hebben zij honderden producten in het assortiment, en doen ze de Groenlipmossel, de Curcumine of het Zwarte bes-blad ‘er bij’ zonder er veel van af te weten.
 • Synofit Premium Plus is het enige vloeibare product met Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes-blad. Omdat dit uniek is, bestaat er strikt gezien geen goedkoper alternatief voor Synofit Premium Plus.

U wilt Synofit bestellen

U kunt ook gratis de brochure aanvragen of meer lezen over de ingrediënten.

Misschien vindt u deze artikelen ook interessant:

Moet ik Synofit altijd blijven gebruiken?

Mensen die Synofit al jaren gebruiken, weten doorgaans dat de tevredenheid na het stoppen met Synofit afneemt. Die ervaring is vaak een extra motivator om Synofit dus inderdaad vervolgens jarenlang te blijven gebruiken.
Lees verder

Kwaliteitsverschillen worden steeds groter

Supplementen van vloeibare Groenlipmossel met Curcumine en Zwarte bes-blad zijn de afgelopen vijf jaar enorm populair geworden in Nederland. Synofit Premium Plus was het eerste product dat deze ingrediënten als combinatiesupplement én in vloeibare vorm introduceerde.
Lees verder