Nieuws & Inspiratie

Synofit internationaal therapeutSynofit wil als bedrijf met hoog kwalitatieve gewrichtsproducten steeds meer onder de aandacht komen bij gezondheidsprofessionals. Want wanneer Synofit via een gezondheidsprofessional bij u terecht komt, zal de toepassing van de Synofit-producten gepaard gaan met goed en professioneel advies voor de algehele gezondheid. En dat vinden wij erg belangrijk.

Daarom was Synofit dit jaar opnieuw present bij Internationaal Therapeut (ook wel ‘de Therapeutenbeurs’ genoemd) op 14 en 15 november.

Presentatie van Synofit

Er is taart vanwege een verjaardag!

Taart: iemand in het team is jarig!

Zaterdagmorgen werd er al om 11.00 uur een presentatie gegeven door Rieneke. Er werd onder andere een gloednieuwe ‘productmap voor gezondheidsprofessionals’ gepresenteerd, waarmee therapeuten en andere beroepsbeoefenaars heel gericht Synofit kunnen inzetten in een persoonlijk behandelplan. Bent u zelf gezondheidsprofessional en wilt u graag de inhoud van de gegeven presentatie ontvangen? Of heeft u belangstelling voor een exemplaar van de productmap? Neem dan even contact op met de Klantenservice, onder vermelding van uw gevolgde scholing voor gezondheidsprofessionals. Ook is het mogelijk om een testset voor meetapparatuur aan te vragen.

De rest van de beursdagen ontvingen we de geïnteresseerden bij de stand, om alle mogelijke vragen te beantwoorden en verdere informatie te verstrekken.

Algemeen was er weer veel belangstelling voor Synofit. Een heel aantal bezoekers bleken de producten van Synofit al te kennen en toe te passen. Voor anderen was het nog nieuw en zij kregen de nodige informatie mee naar huis.

Het was een inspirerende beurs waarbij steeds meer gezondheidsprofessionals leerden te kunnen kiezen voor het advies voor Synofit-producten in hun praktijk, vanwege de hoogwaardige kwaliteit en goede opneembaarheid van deze unieke vloeibare formule voor gezonde gewrichten.

Zorg goed voor uzelf en uw gewrichten, spieren, botten en huid en geniet van de zon! 

Goed voorbereid op vakantie? Dan mag Synocare Skin Repair Cream niet ontbreken in uw koffer.

60 Synofit Basic Capsules

Waarin onderscheidt Synocare Skin Repair Cream zich van andere producten?

✓ Synocare Skin Repair Cream is gebaseerd op een succesvolle Afrikaanse receptuur
Unieke combinatie van de ingrediënten Tea Tree olie, Centella, Aloë vera en Vitamine E.
✓ Vitamine E is essentieel voor de huid, en heeft een beschermende werking tegen invloeden van buitenaf
✓ Door de combinatie van de ingrediënten heeft de crème een brede werking voor diverse huidproblemen
Ondersteunt herstel van de beschadigde huid krachtig
Verzacht jeuk veroorzaakt door de processierups, muggen en andere insecten.
Advies: breng naar behoefte een kleine hoeveelheid crème aan op de gewenste huidzones
Synocare Skin Repair Cream bevat 50 ml (€ 14,95)

Bekijk Synocare Skin Repair Cream