Synofit Magnium wordt Synofit Calcium Plus

feb 16, 2018

Nieuwe naam én nog uitgebreidere samenstelling voor Synofit Magnium

De samenstelling van Synofit Magnium is nóg verder uitgebreid. Daarom heet deze hoogwaardige botformule voortaan Synofit Calcium Plus. Naast Calcium, Vitamine K2-MK7, Vitamine D3, Magnesium en de Vitaminen B2, B3 en B6 bevat dit voedingssupplement nu ook Zink, Mangaan en Koper.

Synofit Calcium Plus: alles voor de botten

Het behoud van sterke botten is na het 40e levensjaar voor iedereen een belangrijk aandachtspunt. Synofit Calcium Plus geeft daarbij een goede ondersteuning. Het bevat een goed opneembare vorm van Calcium, die afkomstig is uit de Rode alg. De naam Lithothamnium calcareum verwijst al naar de grote rijkdom aan Calcium van dit plantje. Calcium speelt een rol bij de botaanmaak en is van belang voor de samenstelling van de botten. Synofit Calcium Plus voorziet het lichaam van maar liefst 385 mg Calcium per dag.

Uitgebreid palet vitaminen- en mineralen

Aan Synofit Calcium Plus is Vitamine K toegevoegd, omdat deze vitamine een rol speelt bij de opname van Calcium in het botweefsel. Ook hier is gekozen voor een kwalitatief hoogwaardig ingrediënt. Het gaat om Vitamine K2-MK7 (Menachinon-7). Volgens de laatste wetenschappelijke inzichten heeft Vitamine K2-MK7 van MenaQ7® een hoge biologische beschikbaarheid. Het is dus een goed opneembare vorm.
Verder bevat Synofit Calcium Plus Vitamine D3, wat een rol speelt in de Calciumhuishouding en wat ook goed voor de spieren is.

Aan Synofit Calcium Plus is ook Zink, Mangaan en het goed opneembare Magnesiumcitraat toegevoegd. Magnesium, Zink en Mangaan spelen een rol bij de botaanmaak. Magnesium ondersteunt ook het behoud van soepele spieren en draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. Als laatste zijn aan Synofit Calcium Plus de Vitaminen B2, B3 en B6 toegevoegd die bijdragen aan de vermindering van moeheid. Vitamine B6 en Koper activeren de natuurlijke energie in het lichaam. Heel belangrijk, want regelmatig bewegen ondersteunt óók het behoud van sterke botten.

Vloeistof verpakt in capsules

Naast de uitgebreide samenstelling onderscheidt dit nieuwe voedingssupplement zich door de vloeibare vorm. Net als bij alle andere producten van Synofit zijn de ingrediënten verwerkt in een vloeistof. Daardoor worden de bestanddelen in de capsules snel en goed in het lichaam opgenomen zodra de capsule in de maag uiteenvalt. Synofit Calcium Plus is verkrijgbaar bij de betere drogist, apotheek en reformwinkel (zoek een verkooppunt in de buurt). De verkoopprijs voor een maandverpakking met 60 Synofit Calcium Plus Capsules is € 34,95.