Nieuws van Synofit

Synofit Premium Vloeibaar meenemen op vakantie

We hebben al eens eerder geschreven over het meenemen van Synofit Premium Vloeibaar op vakantie. Als u graag Synofit Premium Vloeibaar wilt blijven gebruiken tijdens uw vakantie, dan moet u er rekening mee houden dat een eenmaal geopende flacon steeds goed gekoeld blijft. Ook mogen in de handbagage in een vliegtuig alleen vloeistoffen tot 100 ml meegenomen worden. Dan zijn de flacons met 200 ml en 400 ml Synofit Premium Vloeibaar dus te groot. In de ruimbagage vormt een grotere flacon met Synofit Premium Vloeibaar overigens geen probleem.

Speciale reis-flacon voor 100 ml vloeistof

We hebben nu voor de reizigers onder onze klanten speciale flacons voor 100 ml vloeistof gemaakt. U kunt deze gratis bestellen via de Klantenservice.

Waarvoor kan deze 100 ml flacon gebruikt worden:

  • Tijdens een langere vlucht kunt u Synofit Premium Vloeibaar gebruiken vanuit deze flacon, omdat deze in de handbagage mee mag. Vergeet niet ook het lepeltje in de handbagage mee te nemen voor de juiste dosering.
  • Ook als u op een vliegvakantie gaat met alleen handbagage, kunt u nu Synofit Premium Vloeibaar meenemen: in porties van 100 ml.
  • Wanneer u zich zorgen maakt over de temperatuur of de hygiëne in de ruimte waar u Synofit Premium Vloeibaar bewaart, kunt u nu de grotere flacon ‘opsplitsen‘ en alleen nog kleinere, afgepaste hoeveelheden blootstellen aan die ruimte. De grote flacon met de rest van de vloeistof kunt u dan elders in de koeling bewaren, zodat deze zeker goed blijft.

  • De kleine flacon kan ook voor kortere uitstapjes handig zijn: u hoeft niet meer een grote geopende flacon in uw tas te houden, maar u neemt alleen het kleine flesje mee met ongeveer de benodigde hoeveelheid voor de duur van het uitstapje.

Gratis service

We hopen dat deze gratis service u zal helpen om met meer gemak de producten te gebruiken tijdens uw reizen en uitstapjes. Uiteraard kunt u ook ervoor kiezen om rond de reis tijdelijk over te stappen naar Synofit Premium Capsules. We adviseren u om dan wel het artikel hierover goed door te nemen, zodat u weet waar u dan op moet letten.
Als u het kleine flesje aanvraagt, wordt deze overigens leeg geleverd. U kunt deze dan zelf vullen met de hoeveelheid vloeistof die u geschikt lijkt voor de periode die u wilt overbruggen.

Deze artikelen wilt u misschien ook lezen…

Overstappen van Vloeibaar naar Capsules

We krijgen steeds vaker de vraag of je als klant zomaar kunt overstappen van Synofit Premium Vloeibaar naar de Synofit Premium Capsules. Hoog tijd dus om daar eens een artikel over te publiceren.
Lees verder

Synofit meenemen op vakantie

We krijgen vaak de vraag of de Synofit Premium Capsules geschikter zijn tijdens een vakantie dan Synofit Premium Vloeibaar. In veel gevallen is daar wat voor te zeggen.
Lees verder