Is Synofit ook voor u het juiste product?

Hoe weet ik of Synofit Premium iets voor mij is?

Met enige regelmaat benaderen klanten ons met de vraag of Synofit Premium het juiste product voor hem of haar is. Het kortst mogelijke (en eenvoudigste) antwoord is: probeer het eens 80 dagen als opbouwkuur uit, dan weet u het.

Alleen als u allergisch bent voor weekdieren, kunt u zeker geen Synofit Premium gebruiken. En bij het gebruik van sulfasalazine, imatinib, talinolol en digoxine en bij mensen met grote galstenen bestaan mogelijk ook risico’s. Als dit mogelijk op u van toepassing is, en u hier vragen over heeft, neem dan even contact met ons op.

Ik ga Synofit Premium gebruiken, wat gebeurt er dan?

In het geval van allergieën komt dit meestal al in de eerste dagen openbaar. We adviseren u dan direct te stoppen met Synofit Premium en om contact met ons op te nemen. Wij lossen dit dan met u op (zie Service).

Synofit Premium is een product dat na deze eerste dagen nog even de tijd nodig heeft om zijn kwaliteit te bewijzen. Tijdens de opbouwkuur wordt er dus echt iets ‘opgebouwd’. Na gemiddeld 4-5 weken is men tevreden over Synofit Premium, volgens de enquêtes die wij geregeld onder onze klanten houden. Bij sommige mensen is dit (veel) eerder, bij anderen later. Wij weten op basis van de gehouden enquêtes dat het maximaal 80 dagen duurt voordat onze klanten tevreden zijn over Synofit, en dat men gemiddeld genomen met Synofit Premium Vloeibaar eerder tevreden is dan met Synofit Premium Capsules.

Maar ik ben nu, na 80 dagen opbouwkuur, nog niet tevreden. Wat nu?

tevreden synofit werktHet is goed om dan eerst na te gaan of u de gebruiksaanwijzing wel goed gevolgd heeft. Bij voorkeur heeft u Synofit Premium Vloeibaar gebruikt voor de gehele opbouwkuur. En het speelt natuurlijk ook mee of uw levensstijl voor het overige (beweging, voeding, …) wel zo positief was voor de gewrichten.

Als u, dit in acht genomen hebbende, na 80 dagen nog niet zeker weet dat Synofit Premium úw gewrichtsproduct is, dan adviseren we u om te stoppen.

Synofit Premium is een voedingssupplement en het kan dus zeker geen kwaad om Synofit toch langer te blijven gebruiken. Maar wij begrijpen dat u graag duidelijk wilt merken waar u het allemaal voor doet. Onze ervaring is, dat dit doorgaans niet meer ná 80 dagen zal gebeuren, als dat in die eerste periode bij u nog onduidelijk bleef.

Als Synofit Premium bij mij tegenvalt, is het dan weggegooid geld?

Misschien lijkt dat zo. Toch kunt u zich ervan verzekeren dat u het een eerlijke kans gegeven hebt, en bent u dus sowieso de ervaring met Synofit rijker geworden. En ook al merkt u het misschien niet – Synofit Premium is altijd goed voor uw gewrichten en zit vol met gezonde stoffen voor uw lichaam. Om een voorbeeld te noemen: u hoeft maar even te Googlen en u vindt de vele gezondheidsvoordelen van Curcumine, Vitamine C, Vitamine D3, enzovoorts. Op de verpakking kunt u precies zien welke ingrediënten Synofit Premium allemaal heeft.

Verder kunt u altijd een beroep op ons doen voor extra service. U kunt altijd even bellen en uw verhaal vertellen. Wellicht hebben we nog andere adviezen voor u, waar u uiteindelijk mee verder kunt. Als u zich (terecht) zorgen maakt om uw gewrichten, dan zullen we u mogelijk adviseren om hiermee naar een arts te gaan.

Ook is het mogelijk om een gratis proefmonster van onze Gewrichts Gel aan te vragen. U krijgt dan een monstertje met 5 ml Gel thuisgestuurd. Deze hoeveelheid is voldoende om te ervaren of dit wél iets voor u is. Dus als Synofit Premium Vloeibaar / Synofit Premium Capsules u niet tot dienst kunnen zijn, dan mag u altijd nog een beroep doen op onze uitmuntende klantenservice of gratis Gewrichts Gel-proefmonsters aanvragen.

Ik heb nu direct een vraag of opmerking

Stel deze dan aan ons via het contactformulier, of benader ons telefonisch op 036 – 76 30 350.