Nieuws van Synofit

Voortdurende productontwikkeling

De unieke totaalformule van Synofit met vloeibare GLMax® Groenlipmossel, Bio-curcumine, Zwarte-bes blad en meer is nu nog verder verbeterd. Het Synofit-team streeft ernaar dat de producten van Synofit altijd voldoen aan de laatste inzichten op het gebied van voeding en wetenschap. Voor Synofit Vloeibaar en Synofit Vloeibaar Capsules betekent dat dat er iets is veranderd: er is Vitamine E en méér Vitamine D3 aan de producten toegevoegd.

Synofit Premium

De huidige Synofit-producten gaan verder onder de naam Synofit Premium. Synofit is verder verbeterd, en dat hoor je in de naam terug.

Ook is dit veranderd op de verpakkingen: onder het logo ziet u een vermelding ‘Premium’ staan: zo weet u altijd zeker dat u écht het Premium-product in handen heeft met de hoogste kwaliteit.

Verdwijnen de gewone formules dan?

Geleidelijk zullen de producten ‘Synofit Vloeibaar’ worden vervangen door ‘Synofit Premium Vloeibaar’. En ‘Synofit Vloeibaar Capsules’ worden ‘Synofit Premium Capsules’. In onze eigen webshop is dat al gebeurd.
Op den duur zullen Synofit Vloeibaar en Synofit Vloeibaar Capsules, in de verouderde variant, niet meer verkrijgbaar zijn. Dat betekent voor u: nog meer kwaliteit, en dezelfde hoeveelheid van de belangrijkste ingrediënten GLMax® Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes-blad. Ook bevatten de formules nog dezelfde hoeveelheid Vitamine C en Calcium. En Synofit Premium Vloeibaar bevat evenveel Boswellia als de vroegere Synofit Vloeibaar. Het betreft dus alleen een toevoeging van Vitamine E als extra anti-oxidant én een verhoging van de dosering Vitamine D3.

Waarom deze wijzigingen?

Vitamine E is een bekende antioxidant. Deze vult de formule van Synofit verder aan en beschermt gezonde weefsels en cellen tegen oxidatie van onverzadigde vetzuren. Ook na de toevoeging van 5 mg Vitamine E per dagdosering, kan Synofit Premium uitstekend worden gecombineerd met andere supplementen: het is moeilijk om te veel Vitamine E binnen te krijgen. Dus ook als u al voldoende Vitamine E gebruikte, zal de dosering nu niet te hoog worden. Wist u trouwens dat volgens recente berichten ongeveer 80% van de wereldbevolking een tekort heeft aan Vitamine E (bron)?
Van Vitamine D3 wordt ook steeds bekender dat veel mensen hier een tekort aan hebben. Was de dosering hiervan in Synofit voorheen nog 15% van de RI (ADH), nu zal deze worden verhoogd naar 100% van de RI. Het betreft dus een verhoging van 0,75 µg (microgram / mcg / ug) per dag naar 5,0 µg per dag. Ook hiervan geldt dat het geen kwaad kan om Synofit Premium nog samen met andere Vitamine D3-rijke producten te gebruiken: de door de European Food Safety Authority vastgestelde maximale bovengrens van de te gebruiken hoeveelheid Vitamine D3 per dag is 100 µg per dag voor volwassenen (bron).

Hoef ik nu geen extra Vitamine D3 en E meer te slikken?

In Synofit Premium is qua Vitamine E per dagdosering 50% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (RI) aanwezig. Los hiervan krijgt u via de voeding ook wat Vitamine E binnen, omdat deze belangrijke anti-oxidant in veel voedingsmiddelen aanwezig is: onder andere brood, graanproducten, noten, zaden, groenten en fruit bevatten Vitamine E.
Met betrekking tot Vitamine D3 lopen de meningen uiteen. Sommige mensen gebruiken liever veel meer dan de aanbevolen 5,0 µg per dag. In dat geval staat het u vrij om naast Synofit nog extra Vitamine D3 te blijven gebruiken. Maar als u genoegen neemt met het Europese advies van 5,0 µg Vitamine D3 per dag, zal voortaan alleen uw dagelijkse portie Synofit Premium voldoende zijn. Let er wel op, dat met de onderhoudsdosering de dosering aan vitaminen ook lager is. Dit kunt u op de etiketten, verpakkingen en gebruiksaanwijzingen vinden en narekenen.

Zo zien de Synofit Premium producten eruit

Direct Synofit Premium bestellen

U kunt ook gratis de brochure aanvragen of meer lezen over de ingrediënten