Nieuws & Inspiratie

tristan olij synofitTriatlonatleet Tristan Olij wordt sinds kort gesponsord door Synofit. De talentvolle 18-jarige sporter uit Winkel (Noord-Holland) werd verleden jaar opgenomen in het Regionaal Triatlon Centrum in Alkmaar en heeft bovendien een NOC*NSF-beloftestatus verkregen. Hij traint onder leiding van bondscoach junioren Ronald Stolk mee met de Nederlandse regionale triatlonselectie. Met de nieuwe sponsorovereenkomst kan Tristan Olij zijn focus volledig richten op het bereiken van de absolute top.
Onze producten zijn in Nederland koploper op het gebied van gewrichtssupplementen. Synofit Premium is een unieke vloeibare totaalformule: het enige product waarin 100% pure Groenlipmossel (GLMax®) is verwerkt. Daarnaast bevat Synofit Premium de hoogst opneembare Bio-Curcumine, Zwarte bes-blad, Vitamine C, Vitamine E, Vitamine D3 en Calcium. De vloeistofvariant bevat verder ook nog Boswellia.

Sneller herstellen van trainingen

Tristan Olij heeft zelf contact met ons gezocht om tot een sponsorovereenkomst te komen:

tristan olij synofit“Mijn moeder gebruikt Synofit Premium al geruime tijd en is zeer tevreden over deze vloeibare gewrichtenkuur. Ik zwem vijf uur, loop drie uur en fiets vijf uur in de week. Verder doe ik twee uur krachttraining per week. Daardoor worden mijn gewrichten zwaar belast. Ik ben zelf ook Synofit Premium gaan gebruiken om sneller te herstellen van mijn trainingen en om mijn gewrichten in een topconditie te houden. De mensen van Synofit reageerden direct positief, toen ik vroeg of er mogelijkheden waren tot sponsoring.”

Topproduct hoort bij topsporter

tristan olij synofitTristan Olij heeft grote ambities voor de toekomst, zowel op sportief als maatschappelijk gebied:

“De 1/8 triatlons gingen super goed. Dit seizoen ga ik meedoen aan de Nederlandse Kampioenschappen. Dan hoop ik me ook te plaatsen voor de Europese Kampioenschappen.”

En in september gaat hij de opleiding Commerciële Economie volgen aan de Johan Cruijff Academy in Amsterdam. René den Admirant en Camiel Hofstee zijn zeer content met deze sponsorovereenkomst:

“Tristan Olij is een talentvolle en ambitieuze sporter. Hij past dus goed bij een topproduct als Synofit. Daarom gaan wij hem de komende tijd als sponsor actief ondersteunen.”

Zorg goed voor uzelf en uw gewrichten, spieren, botten en huid en geniet van de zon! 

Goed voorbereid op vakantie? Dan mag Synocare Skin Repair Cream niet ontbreken in uw koffer.

60 Synofit Basic Capsules

Waarin onderscheidt Synocare Skin Repair Cream zich van andere producten?

✓ Synocare Skin Repair Cream is gebaseerd op een succesvolle Afrikaanse receptuur
Unieke combinatie van de ingrediënten Tea Tree olie, Centella, Aloë vera en Vitamine E.
✓ Vitamine E is essentieel voor de huid, en heeft een beschermende werking tegen invloeden van buitenaf
✓ Door de combinatie van de ingrediënten heeft de crème een brede werking voor diverse huidproblemen
Ondersteunt herstel van de beschadigde huid krachtig
Verzacht jeuk veroorzaakt door de processierups, muggen en andere insecten.
Advies: breng naar behoefte een kleine hoeveelheid crème aan op de gewenste huidzones
Synocare Skin Repair Cream bevat 50 ml (€ 14,95)

Bekijk Synocare Skin Repair Cream